Pomsta přílivu

Pomsta přílivu https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269831/mid_pomsta-prilivu-Bln-269831.jpg 3 38 10

Nový strhující thriller autorky bestselleru Do nejtemnějšího kouta s novou fascinující hlavní hrdinkou. Genevieve se konečně podaří uniknout životu plnému stresu (přes den zastávala zodpovědnou pozici vedoucí prodeje, po nocích si skvěle vydělávala jako tanečnice u tyče v exkluzivním pánském klubu) a splní si sen - vymění Londýn za idylické hrabství Kent a začne nový život na romantickém hausbótu. Během kolaudačního večírku však vlny vyplaví mrtvé tělo a Genevieve ví, o koho jde. Její život visí na vlásku - Genevieve poznává, že míchat práci a zábavu se nevyplácí.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Argo
Originální název:

Dark Tide , 2012


více info...

Přidat komentář

Daenerys
14.03.2020 4 z 5

Bylo to fajn, žádný velký ejchuchů, ale pěkně se to četlo. Mám ráda knihy v ich formě a hned od začátku mě to bavilo a zajímalo mě, copak se z toho nakonec asi vyvrbí... Další plus bylo střídání "nyní" a "dříve" a obě popisovaná prostředí mi přišla zajímavá. Jen jsem se nějak nedokázala pořádně ztotožnit s myšlením a občas chováním hlavní hrdinky, chvílemi mě vlastně trochu iritovala buď svou naivitou nebo touhou být křehkou ženou v nesnázích i v situacích nebo prostředí, kde se na to příliš nehraje.

ddian
21.02.2017 2 z 5

Nevím, zda bych tuto knihu prezentovala jako thriller a už vůbec ne jako strhující. Dočetla jsem ji silou vůle. Od začátku je jasné, kdo za vším stojí. Podle mého je to červená knihovna s prvky krimi. Zkusím si od autorky přečíst ještě její první knihu Do nejtemnějšího kouta. Třeba to bude milá změna.


blonďatá.luc
15.08.2016 4 z 5

Autorčinu prvotinu jsem nečetla a tak nemohu posoudit, jestli byla lepší či nikoli. Tento thriller mě překvapil - nečekala jsem nic a dostala toho tolik. Napětím, vzrušením a divnými životními hodnotami hlavní hrdinky je naplněná celá kniha. Mě osobně se víc líbili pasáže z minulosti, protože právě tam mi charakter hlavní hrdinky přišel "lidštější". Doporučuji všem, kterým nevadí pochybný svět a chtějí se odreagovat u něčeho neobvyklého - protože přesně tím slovem bych tento román charakterizovala.

Hella
03.07.2016 3 z 5

Copak o to! Kniha se četla sama! Ale bojovala jsem s velkými antipatiemi k hlavní hrdince, ctihodné a mravopočestné barové tanečnici, kterou ani v nejmenším nezajímá, s jakými šmejdy se zaplétá, hlavně když to sype. No ... a pak se tak nějak nestačí divit.

Flexi
29.05.2016 5 z 5

Čtivá a zábavná kniha, přibližující prostředí, které se asi většině z nás nepodaří poznat na vlastní kůži. (Je to věc vkusu - u londýnského podniku mě to nevadí, ale tak asi rok na lodi bych brala). A zaujala mě ještě jedna okolnost - jak může člověk přivodit smrt jiné osoby jen nevinným pozváním na oslavu. Je to děsivé.

bookcase
05.04.2016 4 z 5

Na autorčinu prvotinu to nedosahuje, ale jinak ok. Zajímavé reálie - lodě a tanec u tyče :)

Martia
31.03.2016 5 z 5

Tahle autorka nezklame, jasně její první knížka byla lepší, ale ta měla taky úplně jiný téma.
Tohle bylo taky moc dobrý, zase se střídala přítomnost (na lodi v přístavu)
se vzpomínáním na minulost (v klubu).

limetka2008
10.03.2016 3 z 5

Tak jednu hvězdu ubral fakt, že jsem nejprve od autorky přečetla knihu "Do nejtemnějšího kouta" a ta je o třídu lepší. A druhou hvězdu ubírám za to, že toho tance u tyče a na klíně bylo v příběhu přece jen zbytečně moc na úkor košatosti děje. A jinak... celkem čtivá knížka.

Šánka
24.02.2016 4 z 5

Další, dobře napsaný thriller od této autorky. I když není tak adrenalinový jako její prvotina - Do nejtemnějšího kouta, čte se výborně, a kdo má rád nekrvavé napětí, měla by se mu kniha líbit. Překvapivé a dramatické vyústění celého příběhu je dostatečnou odměnou. Budu se těšit s čím autorka překvapí příště.

Acquenta
05.02.2016 5 z 5

Kniha byla skvělá. V některých chvílích drásala nervy, milostné scény byly opravdu vzrušující a otevřený konec se mi taky líbil. Bylo fajn číst detektivku z lodního prostředí.

Štítky knihy

thrillery

Autorovy další knížky

Elizabeth Haynes
anglická, 1971
2015  87%Do nejtemnějšího kouta
2015  68%Pomsta přílivu

Kniha Pomsta přílivu je v

Přečtených39x
Doporučených1x
Knihotéce42x
Chystám se číst23x
Chci si koupit3x