Pohádky pro kulíšky

Pohádky pro kulíšky https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129194/bmid_pohadky-pro-kulisky-KYL-129194.jpg 4 10 2

Je to více než půl roku, co jsem se cestou na hipoterapii zeptala svého téměř šestiletého syna Kubíka, co pro něj znamenají pohádky, když je má tak rád a každý den je před ukolébavkou vyžaduje. "Jsou dobré," odpovídá můj mistr zkratky. "Jak dobré, Kubo?" "Úplně dobré," zase on. "Kubo, a jaký by byl pro tebe život bez pohádek?" ptám se jinak. "Mami, hořký. Bylo by mi smutno." "Kubíku, pomůžeš mi zase vymyslet nějakou novou pohádku?" "Mami, ty vymysli všechny pohádky na světě." Tak to vidíte, jaký jsem dostala úkol! Jsem ráda, že mé přání vymýšlet pohádky pro vlastní děti nezůstalo jen nesplněným snem. Mé pohádky a další příběhy především autorů z Blog.cz věnované projektu "Pohádky pro kulíšky" si můžete přečíst i vy a předčítat je dětem. Mnohé z nich přináší čarokrásnou a léčivou sílu.... celý text

Přidat komentář

Livien
07.08.2012 5 z 5

I pro mě se Pohádky pro kulíšky staly naprosto obdivuhodnou knížkou ztvárňující společné snažení a chuť udělat něco pro jiné, což je v dnešní době o tolik obdivuhodnější, o kolik méně se s tím setkáváme.

Okřídlená li
31.07.2012 5 z 5

Sborník pohádek primárně určených pro kulíšky (=mininka narozená dříve) se hodí pro každou krásnou dětskou duši. Rodiče zde najdou rozličné pohádky, říkanky od mladých či již známých autorů, které spojuje jedna věc - jsou to blogeři blog.cz. Osobně obdivuji to nasazení Edith Holé, bez které by tato kniha nikdy nespatřila světlo světa. Tak snad se dočkáme pokračování. :)


Část díla

Kniha Pohádky pro kulíšky je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x