Dnes se neproměňuj

Dnes se neproměňuj https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46805/dnes-se-nepromenuj-46805.jpg 4 11 2

Podmoří série

Podmoří - místo plné intrik, sympatických záporňáků a těch "dobrých", kteří musí být poraženi. Margeit je mladá naivní šlechtična, Est mrzačka pracující jako špionka pro jednoho významného čarodějnického hodnostáře. Obě se brzy naučí, jak se žije v povrchní zhýčkané společnosti, mezi vojáky či smetánkou, ve světě stojícím na sklonku války, naprosto fantastkním a přesto tak podobném tomu našemu. A pohádky? Ty nechme dětem.... celý text

Přidat komentář

yaoiyuri
14.01.2018 3 z 5

No, já se v tom dost ztrácela, ne vždy mi seděl na jednu stranu chvílemi poetický jazyk, hlavně co se týče popisů atd., s hrubozrnným slovníkem většiny postav. Erotika, černý humor, násilí a vulgárnosti mi ve fantasy vůbec nevadí, ale tady mi to v některých momentech prostě „nesedělo“.
O Podmoří jsem taky slyšela poprvé na autorčině blogu, kdysi jsem četla Hladová přání, ale že by mi tohle nějak udělalo jasno v postavách a reáliích se moc říct nedá. A jedním dechem jsem to taky nepřečetla. Uvidím, jestli se ještě někdy do Podmoří vrátím.

Sussanah
08.01.2012 5 z 5

Dnes se neproměňuj je první kniha, kterou jsem od autorky četla. O Podmoří jsem do té doby četla jen zmínky na jejím blogu a byla jsem na něj tolik zvědavá, že jsem si knihu objednala. A dobře jsem udělala! Příběhy se čtou prakticky samy a jsou velice originální. Sem tam je to trochu syrovější, ale to příběhům přidává na reálnosti.
V nejbližší době se chystám i na Branou snů =)


Kniha Dnes se neproměňuj je v

Přečtených13x
Doporučených4x
Knihotéce6x
Chystám se číst39x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x