Pivo, které strašilo (O životě občas psinézním)

Pivo, které strašilo (O životě občas psinézním) https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51898/pivo-ktere-strasilo-o-zivote-obcas-psineznim-51898.jpg 4 7 2

Soubor humoristických povídek ze života Olgy Suchomelové. Historky z mého života, ze života mé rodiny i mých zvířecích kamarádů. Všechno to, co je tam napsáno, se skutečně stalo, ale netvrdím, že se to stalo přesně tak, jak to popisuji, protože knížka je psaná tak, aby čtenáře pobavila. (Olga Suchomelová)

Přidat komentář

olinas
21.11.2010

Děkuji za tak vlídné hodnocení - a jsem ráda, že knížečka pobavila:-)
O.S.

pet-kyval
12.11.2010 5 z 5

[028/10] Začala jsem číst na autobusové zastávce a se smíchem otáčela jednu stránku za druhou – v periferním vidění jsem spatřila ne zrovna málo vyděšených obličejů. Chápu. Člověk, který má na uších sluchátka, perou do něj Clawfinger, v rukou svírá malou knížečku připomínající diář a vyloženě se řehtá na celé kolo… to se snad vidí jen v epizodách Mr. Beena.

Každopádně smích byl zasloužený, protože kapitolka se strýčkem řezajícím na cirkulárce a schovávání milence ve skříni… to je něco, na co se hned tak nezapomíná.

Když jsem knížečkou listovala před koupí od jedné z lektorek s tím, že se jedná o svazek jedné její přítelkyně (a nebo přítelkyně té přítelkyně) a že to jde z části na charitu, jedná se o limitované vydání (kdo ví co je na tom pravdy) a stojí pouze 50,-, nemohla jsem si nepovšimnout humoru, který mi je toliko blízký ze stránek 'Saturnina'. Odchylka je ale v tom, že tato kniha je narozdíl od 'Saturnina' výpovědí života.

Je fakt, že ne každá kapitolka je vtipná do té míry, aby se vám roztřásla bránice a začal se vám smíchy svírat žaludek, ale ani ty oddechové(?) pasáže rozhodně nezamrzí.


Štítky knihy

humor ze života

Část díla

všech 44 částí díla

Autorovy další knížky

Olga Suchomelová
česká, 1950
2010  86%Pivo, které strašilo (O životě občas psinézním)
2011  93%Nepáchejte dobré skutky (O životě aspoň někdy psinézním)

Kniha Pivo, které strašilo (O životě občas psinézním) je v

Přečtených10x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst3x