Konec dnů

Konec dnů https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140731/bmid_konec-dnu-Ztt-140731.jpg 4 127 10

Nephilim porazili Mocnosti, ale od té doby se musejí pěkně otáčet. Nestvůry vylézají ze všech koutů a hrozí, že zavládne chaos a ke slovu přijde nástroj posledního soudu. Když na Zemi zavládne zlo a jen zlo, je jedinou spásou konec světa a smrt všeho živého.Aaron se snaží zhostit své role vyvoleného, i když by raději trávil čas s Vilmou a Gabrielem. Tíha zodpovědnosti a boje ho vyčerpávají a ani jeho otec mu nemůže ve všem pomoci. Dokáže se poprat s rostoucí hrozbou a zachránit svět?... celý text

Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

End of Days , 2011


více info...

Přidat komentář

temna.vila
01.10.2020 3 z 5

Příběh mě stále baví, autor si bez problémů udržuje mou pozornost právě díky tomu, jak odhaluje další a další zákonitosti svého světa a nástrahy, které čekají na hlavního hrdinu.

wildXchos
21.02.2018 4 z 5

V předchozích dvou dílech jsem v některých částech ztrácel pozornost. V tomhle už ne. Příběh byl zajímavější, už nešlo jen o dlouhý boj Nephilim proti Verchielovi. Na začátku knihy se autor občas vracel do minulosti, tuhle část měl napsanou dobře a dalo se v tom vyznat. A konečně i vztah Aarona a Vilmy se začíná komplikovat.


ivzu77
01.08.2017 3 z 5

Třetí knihu série jsem si vzala na přečtení ze zvědavosti, co a jak bude pokračovat. ....ale bylo tam příliš mnoho boje, samé zombie, oživlé mrtvoly a příšery. Tato série mne nenadchla tak, jak jsem očekávala. Sama nevím, zda dam poslední dva díly. Nevím, jestli se mi do nich chce. Ale pokud nemáte slabé žaludky, je to čtivé.

ellypusik
28.02.2015 3 z 5

Kniha mě ze dvou dílů před tímhle, připadala nejnechutnější, i když jsem byla ráda za Vilmu a její vztah s Aronem, bylo to možná až moc...

Marthas
07.03.2014 odpad!

Myslím, že toto má ještě další knihu, zdůrazňuju slovo kniha, jelikož kniha obsahuje bohužel dvě části, což je další věc, která mi na této sérii vadí!!! Další dvě části v jedné knize se rozhodně nehodlám číst!!! Je to moje nejneoblíbenější knižní série o andělích!!!
Nedoporučuji hlavně těm, co nemají rádi "škvařené maso"!!
Je to nejhorší start do světa andělů, jaký si dokážu představit a bohužel i můj případ, kdybych se poučila z této knihy, nikdy bych nečetla takové super ságy jako je třeba Nadpozemská!!!

gfdsa123
21.12.2013 4 z 5

Tento díl byl o něco slabší než předchozí dva. Na mě moc neustálého boje, který začíná v polovině knihy a běží až do posledních stránek. Chybělo mi tam vykreslení zbylých postav, které sice ke konci knihy "částečně děj líčili", ale jinak se o nich nic moc nedozvíme - kromě Jeremyho. Také jsem čekala, že zde bude aspoň v jedné kapitole rozebrán vztah mezi Jitřenkou a Aronem, ale ani ťuk. Kniha se přesto dobře četla a jsem zvědavá na koneční díl.

kazecha
22.08.2013

První dva díly jsem sice přečetla, ale musela jsem se nutit. Když jsem si půjčovala třetí díl - ještě jsem netušila, že to zřejmě není konec a že existují další dva díly ... A když jsem si (jako obvykle) napřed přečetla poslední dvě stránky - došla jsem k názoru - že to ani nezačnu číst a prostě to zase vrátím. Je to pravděpodobně jediná kniha, kterou jsem takto vzdala.

kacaaba
21.08.2013 4 z 5

No jsem zvědavá na další díl...tenhle se mi moc líbil, četl se hezky.

Exodus
21.05.2013 2 z 5

Tento díl byl pro mě nejhorší, předchozí jsem přečetla ani jsem nemrkla, ale tento díl mi trvalo přelouskat 2x tak déle a ke konci jsem se už musela trošku nutit to dočíst.

Kate.S
04.05.2013 3 z 5

Podle mého názoru se jedná o nejslabší díl celé série. Nijak zvlášť mě to nebavilo. Přišlo mi to chvílemi chaotické, tak jsem se v některých částech doslova ztrácela. Například se jednalo o části s Luciferem někde za půlkou knihy. Postavy mi nejsou nijak zvlášť sympatické, až na Jeremyho. Aerie/Zúčtování je podle mě nejlepší.