Ostří ozvěny

Ostří ozvěny https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29045/ostri-ozveny-29045.jpg 4 58 5

Všechno na Mars - Oggerd série

< 2. díl >

Ostří ozvěny se odehrává ve stejném světě jako Dóm i Projekt Berserkr. V postkatastro­fickém světě po druhé energetické válce se lidé teprve snaží ujmout opět vlády nad světem. Není to jednoduché, brání jim v tom nejen zešílevší příroda, jimi vytvoření mutanti, ale i jejich malý počet. A kromě toho také to, že oni sami se příliš nezměnili. Okcianové útočí na výspu civilizace, pevnost Holztürme. Bojovník Oggerd Orlosup, herold Pěnkavka Gowery a technolog Hal Hargo doprovázejí karavanu s potřebným materiálem. Podaří se jim odrazit jejich první útok. Jenže… Kdo jsou okcianové? Proč se snaží zničit lidi? Jsou inteligentní? A jakou roli v tom všem hraje podivná hora Tanečník? To jsou všechno otázky, na které odpovídá román Ostří ozvěny.... celý text

Přidat komentář

Luigi1
23.08.2020 5 z 5

Gower se snaží ubránit karavanu s materialem který lidé nutně potřebují.První útok zdárně odrazí a společně s ostatními očekávají co se bude dít dál.Ocianové se nevzdávají a první neúspěch je neodradí..Co to je za stvoření a co chtějí udělat s lidmi.

Tsabo
21.04.2020 2 z 5

Zatím nejslabší z Oggerdovského cyklu. Ani nevím proč. Prostě jsem se tam někde zadrhl a dál to šlo jen pozvolna...


avalonek
31.05.2019 4 z 5

Další díl za sebou a je to lepší a lepší..Hlavní postavy jsou opravdu perfektní,Gowery mi tedy sedí úplně nejvíc a jejich příběhy mě začínají pořádně bavit..

Vlk.kh
03.01.2018 2 z 5

Četl jsem to kdysi na vojně, kdy mi knihu půjčil kamarád z cimry - tak jsem vlastně "potkal" Šlechtu prvně. Tak nějak se to dalo, bylo to v té době pro mě něco jiného, ale nevím, zda bych se k tomu vracel, nebo zkoušel časem další díly, spíš ne. V tom mě ještě víc utvrdil autorův román Rok Havrana, který jsem si koupil a moc mě nenadchl.

Svářeč
17.10.2015 3 z 5

Docela zklamání. Je na tom vidět, že jde o jednu z nejstarších autorových prací, oproti jeho současným textům je to celé takové těžkopádné a hůř se to čte. Začátek je opravdu velmi nudný. Nicméně postupně jsem se do toho docela dostal a ke konci už jsem se nemohl odtrhnout. V druhé polovině se objeví i pár velmi slušných a zábavných nápadů. Každopádně kdyby se autorovi chtělo si s textem trochu pohrát jako u Kyborgova jména a znovu to vydat u Brokilonu, určitě bych do toho šel.