Nezlomný

Nezlomný https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337759/bmid_nezlomny-iNr-337759.jpg 4 11 2

Velitel elitního týmu Navy Seals, Thom Shea, odjíždí na nejriskantnější misi své vojenské kariéry. Před odjezdem slíbil své manželce, že jejich dětem napíše něco o sobě, o tom, jaký je člověk, o své motivaci, o vůli překonávat překážky - aby alespoň takto blíže poznaly svého otce, pokud by se z války nevrátil. To, co bylo původně zamýšleno jako rodinné dědictví, však časem proměnil na sadu užitečných lekcí pro všechny, kdo usilují o vlastní sebezdokonalení a chtějí se vyrovnat se všemi životními výzvami.... celý text

Literatura naučná Vojenství
Vydáno: ekniha , Computer Press (CP Books)
Originální název:

Unbreakable: A Navy SEAL's Way of Life


více info...

Přidat komentář

Coucouha
07.08.2020 2 z 5

Vzhledem k tomu, že mě zajímají různé vojenské výcviky a ráda sleduju videa s touto problematikou, když jsem uviděla tuto knihu, prostě jsem si ji musela koupit a hned jsem se vrhla do čtení. Musím říct, že jsem ale dost zklamaná. Názor na SEALs jsem sice nezměnila, pořád mám o nich velmi dobré mínění, ale názor na konkrétního Toma Shea je velmi špatný. Nečekala bych, že si budu číst takové slaboduché a jednoduché myšlenky zrovna od člověka, který toho tolik zažil. Opravdu jsem byla překvapená, jak primitivní je to člověk. No nic, tahle kniha mi rozhodně nesedla.
Celkově se jedná spíše o popis misí než o motivační literaturu.
Kniha je psaná zvláštním jazykem. Občas mi nevyhovovala ta stavba vět natolik, že jsem si musela danou pasáž přečíst 2x, aby mi to celé zapadlo. Navíc pravopisné chyby a překlepy tomu taky moc nepřidaly.

___michal_
11.03.2019 5 z 5

Pokud máte rádi seberozvojové knihy a k tomu jste i fanoušci moderní válečné literatury, tak tohle je ta pravá kniha pro vás. Vynikající kombinace naučné literatury s pořádnou dávkou akce. 5 hvězdiček!


Autorovy knížky

Thom Shea
americká
2017  82%Nezlomný

Kniha Nezlomný je v

Právě čtených2x
Přečtených19x
Knihotéce8x
Chystám se číst10x
Chci si koupit4x