Nezkrotný doktor

Nezkrotný doktor https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75892/nezkrotny-doktor-75892.jpg 4 28 2

Long, Tall Texans série

< 40. díl

Zvěrolékař Bentley Rydel má pověst zahořklého doktora. Ženy nemá příliš v lásce - do té doby, než se v jeho ordinaci objeví nová kolegyně, která mu na první pohled učaruje. Jeho hradba nedůvěry se začíná pomalu rozpadat a Cappie se mu dostává pod kůži. Nebezpečná situace, do které se oba dostanou, napomůže k tomu, aby si Bentley uvědomil, že Cappie je pro něj tou pravou!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Tough to Tame , 2009


více info...

Přidat komentář

sappan
26.08.2020 5 z 5

Hezky se mi to četlo, mělo to docela odpich, zápletku, love story a šťastný konec, takže fajn. Knížky Diany Palmer jsou v sériích trochu špatně očíslované a tak jsem si musela knížky přečíslovat a srovnat tak, aby celá ta věc na sebe navazovala, ale obávám se, že není přeložené všechno. Přesně jak píše Havrmoni. Nedávno jsem měla knížku, kterou tady vydavatel pustil do oběhu bez poslední kapitoly a dneska jsem dávala dohromady sérii, která u nás jako série vůbec není označená a ze tří dílů tu vyšel první a třetí. Přijde mi, že v nakladatelství se v devadesátých letech bumbalo přes míru. :-)

havrmoni
05.03.2018 5 z 5

Mám ráda tyhle díly s krimi prvky. Jen škoda,že jich pár chybí.Už v několika dílech byla nedořešená zápletka nebo naznačený vztah a v dalším díle už je dávno po. Na stránkách aurorky jsem našla knihy této série,ale tady ne. Tak ani nevím jestli jsou přeložený.