Neuvěřitelné skutečnosti

Neuvěřitelné skutečnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109900/neuveritelne-skutecnosti-109900.jpg 4 26 5

V jeskyních filipínského ostrova Luzon spočívají utajované ostatky mimozemského národa Kabunyů. Na Jávě žili pouhých patnáct centimetrů vysocí tvorové s lidským tělem. Revoluci v náboženství starého Egypta vyvolal přílet umělých nebeských objektů. Číňané odvozují svůj původ od vesmírných Hadů. Faraon Tutanchamon možná nebyl mužem, ale ženou. V okolí Arrapahys geologové vykopali vrak kosmického plavidla z jiné planety. Nová kniha Arnošta Vašíčka přináší unikátní svědectví o starověkých i soudobých kontaktech lidstva s mimozemskou civilizací. Představuje nové fascinující a doposud nevysvětlené archeologické nálezy. Pátrá po stopách záhadných tvorů a neznámých zvířat. Je plná překvapivých objevů a šokujících teorií. Neuvěřitelné skutečnosti dokazují, že realitaje někdy mnohem fantastičtější než samotné výplody fantazie a žesvět j zřejmě daleko tajemnější, než si vůbec dovedeme představit. ... celý text

Přidat komentář

čef
19.09.2022 4 z 5

Celoživotní záhadolog nám opět předložil fůru záhad z celého světa. Některé jsou známé z jiných jeho i ostatních knih, několik bylo pro mne nových. Největším problémem těchto neuvěřitelností je, že se většinou nedají vědecky prokázat a jsou založeny převážně jen na nějakých vyprávěnkám, které na mne působí jako napsané přes kopírák. Opravdových záhad je však jistě mnoho, možná jsme s jejich poznáním teprve na samém začátku a tak je určitě dobré přečíst si něco o lidských trpaslících i obrech, návštěvnících z vesmíru i zvířátkách z pravěku.

emilieselden
28.01.2020 3 z 5

Velmi pěkná knížka a zajímavá témata.


Finn123
01.06.2016 3 z 5

Škoda,škoda,přeškoda.Nakladatelství si dalo záležet,kniha pěkná,nádherné barevné fotografie.Zajímavé záhady z celého světa,ale...Autor se často opakuje a v této knize nešvar vrcholí.V poslední době ,kdy jsem pročítal několik jeho knih za sebou jsem zjistil,že čtu některé pasáže i po třetí!! A bez sebemenší změny textu! Proto jsem celé stránky vynechával.Přitom pokud měl autor potřebu záhadu připomenout,stačilo ji přiblížit několika větami a dát odkaz,v které knížce už o ní psal.Čtenář by si ji rád obstaral. Takhle raději sáhnu po jiném spisovateli.
Pro ty,kteří od pana Vašíčka jinou knihu o záhadách nečetli,je asi vhodná.Je takovým výběrem z jeho předchozích na toto téma.

StrYke
03.04.2013 3 z 5

Arnošt Vašíček mě svou knihou Tajemná minulost a především svým dokumentem Na lovu příšer dostal na dráhu kryptozoologie a tohle je první knížka, kterou za ty dva roky čtu.. A musím říct, že jsem docela zklamaný. Nezačetl jsem se do toho, autor vždycky jenom něco nakousne a jde od toho dál.. Škoda

Dandulka
25.02.2013 5 z 5

Poutavé čtení. Moc doporučuji, tyhle knihy se čtou samy.

Kniha Neuvěřitelné skutečnosti je v

Přečtených38x
Doporučených4x
Knihotéce27x
Chystám se číst7x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x