Human Torch (Jim Hammond)

Human Torch (Jim Hammond) https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337568/bmid_human-torch-jim-hammond-3V2-337568.jpg 4 54 9

Zrodil se v době zlaté éry komiksu spolu s Namorem a Captainem Amerikou. Jim Hammond je Human Torch. Modelový příklad člověka stvořeného vizionářským vědcem sahá svým odkazem až k samým začátkům marvelovského vesmíru. Přestože Hammondovo tělo bylo uloženo k odpočinku, šílený Mad Thinker se rozhodl hrabat se v minulosti. Nově zrozený Torch bude po boku svého věrného společníka Tora bojovat za svobodu a brzy se - i přestože je v jádru android - naučí, jaké je to být člověkem.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , Hachette
Originální název:

The Human Torch (Jim Hammond) , 2010


více info...

Přidat komentář

Luigi1
04.07.2023 5 z 5

Zde se setkávají všichni Torchové

Atlantis
29.08.2021 4 z 5

No ale ovšem, tohle byla jiná. Čekal jsem komiksovou prehistorii a dostal jsem velice povedený komiks, veskrze moderní, ale zároveň skvěle bizarní, takže ta čtyřicátá léta vlastně dost připomínal (viz linka v Jižní Americe). Že třeba existuje záporák ze závěru (nebudu spoilerovat), jsem vůbec netušil. Ano, souhlasím, je to spíše o Torovi, ale já byl spokojený.


Voliarty
02.07.2018 4 z 5

Len taký detail, príde mi, že je to viac o Torovi, než o Jimovi Hammondovi, ale to je len môj názor. Aj keď to podľa popisu znie ako filozofický komiks o hľadaní toho, čo to znamená byť človekom, tak sa nemusíte báť. Tej ,,filozofie,, je tam dosť málo, je to taká výplň medzi akčnými scénami, ktoré aj vďaka kresbe vyzerajú pekne. Tým nechcem povedať, že komiks je len o akcií. Obe postavy Toro aj Human Torch sú zaujímavé a rád by som si s nimi ešte dačo prečítal. (SPOILER: Príde mi, že tá záhada okolo Torovej matky a tomu, ako sa mu tie Hortonove bunky dostali do tela vyšumela do prázdna. Ako keby scenáristi zabudli, že niečo také riešili. KONIEC SPOILERU) Nesmiem zabudnúť pochváliť Mad Thinkera, čo je skvelo napísaný záporák a dodáva komiksu šťavu. Celkovo ide o dobré dielko, zoznámenie s, pre nás, menej známym hrdinom.

Placi
21.09.2017 5 z 5

Moc krásná kresba a parádní příběh, který svižně ubíhal. Jim Hammond hledající své vlastní lidství, které v něm rozhodně svým způsobem je a zároveň příběh velkého přátelství dvou ohnivých mužů. Za mě 5*!

Bobik9
17.08.2017 4 z 5

Nečekaně dobré. Zám Torche spíš jako Johnnyho Storma z F4, ale tenhle byl lepší. Velmi pěkný příběh, dobrá kresba a super padouch Mad Thinker, ten dává komiksu tu nadstavbu. Jeden z těch lepších v sérii NHM.

Lenka.Vílka
16.04.2017 5 z 5

Tohle bylo naprosto jedinečné. Užívala jsem si tuhle jízdu...maximální rychlost. Příběh mi přišel parádně vystavěný a kresba absolutní top. A potom mejdan všech Torchů. Co k tomu dodat jiného než, že něco tak vizuálně dokonalého jsem už dlouho neviděla.

martinstefko
29.03.2017 4 z 5

Kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 15: Human Torch (Jim Hammond)" mi ukázala, že série "Nejmocnější hrdinové Marvelu" má smysl. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/03/1403-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-15.html

hroubek
19.03.2017 4 z 5

Ze začátku čtení jsem byl z komiksu trochu nesvůj, přeci jenom čteme o jednom z prvních superhrdinů od Marvelu(Timely Comics abych byl přesný). Nicméně jakmile jsem se začetl, tak to nabralo takový spád a tempo, že jsem přečetl půlku komiksu během chvilky. Hold čtenář musí překonat první dva sešity, které jsou více filozofické a taky odkazují na události a postavy, které většina z nás vůbec nezná. Naštěstí má komiks nádhernou kresbu, která připomene komiks Zázraky(Marvels). Od třetího sešitu se příběh rozjede a je dost akční a zábavný, přesto mu nechybí hloubka a pointa a má správné vyvrcholení. Na první velké setkání s Human Torchem je to dost povedený komiks.

bukiet
17.03.2017 5 z 5

Velmi zábavné setkání všech Torchů.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Mike Carey
britská, 1959
Alex Ross
americká, 1970
James Krueger
americká

Kniha Human Torch (Jim Hammond) je v

Přečtených66x
Doporučených4x
Knihotéce72x
Chystám se číst13x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x