Volný pád / Constance / Les / Expedice Endurance

Volný pád / Constance / Les / Expedice Endurance https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145214/bmid_volny-pad-constance-les-expedice-en-YlQ-145214.png 4 28 6

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů různých žánrů od světových autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích. 1) Lee Child: Volný pád – Bývalý vojenský vyšetřovatel Jack Reacher si zakládá na životě nezávislém na jakýchkoli poutech a výhodách, kterými stát a společnost ovládají běžné občany. Proto ví, že když si jeho bývalá kolegyně z elitní jednotky dala tu práci, aby ho kódovanou zprávou vyhledala a požádala o pomoc, vedou ji k tomu závažné důvody a on ji nemůže zklamat. 2) Rosie Thomasová: Constance – Hudební skladatelka Constance Thorneová celý život bojuje s pocitem neukotvenosti. Jako nalezenec nemá naději najít svou biologickou matku a její od začátku problematický vztah s nevlastní sestrou Jeanette definitivně zpřetrhá milostné vzplanutí k jejímu manželovi. Díky talentu a cílevědomé píli dosahuje Constance úspěch v práci a v poklidném ráji ostrova Bali nakonec i trochu klidu. V tu chvíli ji ale zastihne nečekaná zpráva od Jeanette … 3) Harlac Coben: Les – Strašlivá tragédie, která před dvaceti lety stála život hned několik účastníků letního tábora, zdaleka neskončila, jak by se mohlo zdát dopadením a odsouzením pachatele. Paul Copeland přišel oné noci o sestru, ale protože se její tělo nikdy nenašlo, Paul nepřestává doufat, že třeba přece jen žije. Dřímající tajemství se znovu probouzí k životu, když ho policie požádá o identifikaci neznámého muže a Paul poznává jednoho z dávných kamarádů. Rychlý sled událostí vynáší na světlo další a další podrobnosti děsivé události, která před lety zamíchala osudy jedinců i rodin. 4) Caroline Alexandrová: Expedice Endurance – V srpnu roku 1914 vyráží proslulý cestovatel Ernest Shackleton se sedmadvacetičlennou posádkou na expedici, která má dosáhnout jednoho z posledních velkých prvenství v dobývání polárních krajů, totiž přejít pěšky celou Antarktidu. Jejich loď Endurance však beznadějně uvízla v ledovém sevření a Shackleton a jeho muži krutých dvacet měsíců bojovali o přežití.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Romány

Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

Bad Luck and Trouble / Constance / The Woods / Endurance , 2007


více info...

Přidat komentář

Luigi1
11.04.2023 5 z 5

Tato kniha se moc povedla

Han-nah
11.11.2019 4 z 5

Již jsem měla přečtený Volný pád a i ostatní se mi líbily. Hůř se mi četla Expedícia Endurance, ale asi proto, že jsem se hodně zamýšlela. Cestování, objevování, ztroskotání, boj o přežití a záchranu životů.


Hope80
12.03.2019 5 z 5

Les: Harlan Coben - výborné, naprosto skvěle a napínavé po celou dobu, nešlo odložit. Prostě jako každá jeho kniha, max. hvězdiček pro mého nejoblíbenějšího spisovatele.

roro
06.08.2018 2 z 5

Volný pád a Les se četlo velmi dobře,Constance je slabší a Expedici jsem nedočetla...

princeznaaura
22.03.2018 4 z 5

kniha Constance se mi líbila co se týče dějové linie, trochu vleklé byly pasáže, kde autorka podrobně popisuje natáčení reklamy (co by její job), stačilo by jedním nebo dvěmi souvětími. Tyto pasáže tedy přeskakuji, ale jinak doporučuji.

Handulenka
03.12.2013 5 z 5

Luxusní kniha.Moc se mi líbila.všechny příběhy jsou moc pěkné.

Štítky knihy

zkrácená verze

Část díla

Autoři knihy

Lee Child
britská, 1954
Janey King
britská, 1947
Harlan Coben
americká, 1962
Caroline Alexander
americká, 1956

Kniha Volný pád / Constance / Les / Expedice Endurance je v

Právě čtených1x
Přečtených43x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce37x
Chystám se číst18x
Chci si koupit1x