Nebezpečná láska

Nebezpečná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106611/nebezpecna-laska-106611.jpg 4 1464 364

Bavettovi série

1. díl >

Na doporučení posledního zaměstnavatele získá mladá newyorská ošetřovatelka Paige práci v rodině Bavettových, bohatých podnikatelů pocházejících z Itálie. Má se starat o jejich syna Michaela, mladého muže, který se po autonehodě duševně vrátil do období svého dětství. Paige si k němu postupně nachází cestu a Michael si ji velice oblíbí. Postupem času Paige přichází na to, že se dostala do newyorského podsvětí a její zaměstnavatelé jsou součástí mafie. Co se stane, až se jednou Michael probere? Dostane se Paige ze spárů Bavettových, když odhalila jejich tajemství?... celý text

Silvisek
Silvisek
28.01.2024 5 z 5

Opravdu krasny pribeh. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout. Stale jsem chtela cist a vedet jak to vubec cele dopadne. Konec me neprekvapil, protoze uz neco podobneho s takovym koncem jsem cetla, takze jsem vedela ze jak to dopadne. Ale i tak uzasny dej a tesim se na dalsi dil

zandu
zandu
25.01.2024 5 z 5

Romantika, mafiáni... Krásný příběh na odreagování :-)


ElikaS
ElikaS
18.01.2024 4 z 5

České knížky moc nečtu a romantiky jen výjimečně. Tady jsem ale dostala doručení kamarádek, tak jsem se do to toho hned pustila.
Příjemně mě překvapilo, že se knížka neodehrává v Čechách a tím pádem jsem si nemusela zvykat na české prostředí.
První část knížky mi přišla úplně boží. Ten nápad byl hrozně zajímavý. Ovšem jakmile přišla romantická linka, měla jsem s ní trochu problém. Nějak jsem si nedokázala odmyslet předchozí stav a přišlo mi to hrozně zvláštní. Tím pádem mi tam chyběla chemie.
Každopádně musím říct, že u romantik mě zvraty většinou nepřekvapí, ale tady se to povedlo. To mě hodně potěšilo

Sančez
Sančez
14.01.2024 5 z 5

Parádní oddechovka a k tomu česká autorka velmi milé překvapení. Mafiánské prostředí miluji. Bylo to nesmírně čtivé. A jdu na druhý díl.

LenkaNovotna32
LenkaNovotna32
09.01.2024 5 z 5

Tak toto je kniha na úrovni, milujem štýl písania tejto autorky. Tato kniha je ako keby rozdelená na dve casti, prva:opatruje mladeho muza, na mentálnej urovni 10 rocneho chlapca, ktreho si hned clovek zamiluje, druha cast je o uplne niecom inom... Kniha vas nenecha na pokoji, je tam vsetko laska, romanika, vtipne sceny, mafiánske prostredie, napetie. Ach do Michaela som sa zamilovala hned na začiatku a drzalo ma to az do konca. Paige bola úžasná a strasne silna a totalne švihnutá . Proste skvela kniha. Odporucam

lucie.svobodova
lucie.svobodova
01.12.2023 5 z 5

Jedna z nejlepších knížek, co jsem letos četla, do recenzí jsem přidala svůj podrobnější pohled na knihu :)

Jana-Marie
Jana-Marie
04.10.2023 4 z 5

Kniha se četla velmi dobře - bylo to fajn odreagování. Nereálná červená knihovna, ale i takové knihy jsou potřeba.

kramlinka88
kramlinka88
29.08.2023 5 z 5

Tohle bylo geniální čtení :-) Nejsem moc na romantiku, navíc zkombinovanou s mafiánským prostředím :-) ale bála jsem se zbytečně....tohle mělo vtip, šmrnc, skvělou zápletku, prostě vše co má mít skvělý příběh ;-) A četla se úžasně :-)

Postavy byly super, Paige mi hrozně připomínala, nebo jsem si ji tak představovala jako Luisu z knihy "Než jsem tě poznala" ;-) Taková trošku ztřeštěná, ale v dobrém :-)
No a Michaela jste prostě museli milovat :-D
Za tu jeho bezprostřednost, trošku naivitu a prostě za to jaký byl ;-)

Asi už nelze dodat nic dalšího bez vyzrazení zápletky, tak si to prosím přečtěte a uvidíte sami, že to stojí za to :-)

Příběh byl opravdu skvěle napsaný a já nemám co vytknout. Jako první díl trilogie opravdu skvělé - doufám, že se dostanu i k dalším dvěma dílům, zajímá mě, jak to vše bude pokračovat :-)

Strašně mě překvapilo, že tato kniha byla napsána českou autorkou a opět se ukázalo, jaká spousta kvalitních knih vzešla z per českých spisovatelů a já jsem nadšená :-) Držím moc pěsti i do budoucna :-)

Kocicakmartinek
Kocicakmartinek
27.08.2023 5 z 5

Skvělá kniha, nenechala mě vydechnout od začátku až do konce. Plná napětí i humoru.
Škoda obálky, která mi nic moc neřekla, ale jak se říká: Nesuď knihu podle obalu.
Tohle stojí za přečtení.

izinkaVENDULKA
izinkaVENDULKA
21.08.2023 5 z 5

Pro mě obrovské wau. Nejsem fanynka českých spisovatelek, tato objevena až díky stafete a musím říct, že naprostá pecka... Knížka mě neskutečně bavila četla se takovou rychlosti, že mě až mrzí, že mám už dotčeno. A ke konci? No já se lekla, že to takto fakt skončí. Nechybí napětí ale i úžasný humor, který mi seděl.

Hatshepsut
Hatshepsut
23.07.2023 5 z 5

Pro mě velké překvapení od této české autorky. První kniha a jsem velmi spokojená. Zajímavě pojatý námět, který se od počátku příběhu zcela nezvykle vyvíjí až do konce. Pokud si tuto knihu zvolíte, dejte si pozor na některé komentáře, které by mohly spoilerovat. To by byla škoda a čtení byste si tolik nevychutnali. Jinak velmi dobrá volba pro letní oddechové čtení!

MAU256
MAU256
05.06.2023 4 z 5

Příběh z mafiánského prostředí, ze kterého lze uniknout pouze smrtí. Zajímavé seznámení "Stránečky" a Mike, potom jejich nové seznamování a objevování jejich nového vztahu a najedou šok. V tu chvíli jsem si říkala, tak tohle snad ne. Ale nakonec... Určitě knížka stojí za přečtení, už se těším na další pokračování, které by mělo být o Robertovi.

jitka_dankova
jitka_dankova
09.05.2023 5 z 5

Odlehčený "mafiánský" příběh jednoho zajímavého vztahu. Zápletka je vskutku originální, situace zpočátku úsměvné, později se zkomplikují. Pobavila jsem se, odpočinula jsem si. O mafiány tam až tak moc nešlo, spíš o zajímavé seznámení se svým "vyvoleným". Knížka je čtivá, naivní, ale milá.

moma08
moma08
28.01.2023 5 z 5

Přečetla jsem si jí podruhé a pořád z ní mám skvělý pocit.
Autorka píše svižně a dobře, i když je tahle kniha několik let stará, pořád je dobrá.
Zápletka není ani moc obvyklá, je to něco jiného než jsem zvyklá a to je plus.

Pasadenka
Pasadenka
31.12.2022 5 z 5

Tato kniha byla naprostý šok! Tak hezky napsanou zápletku jinak v ustáleném žánru? Bezmoc hlavního nadsamce byla skvělá a i celé probojovávání se citů a posun postav k jinému vztahu byl tak zvláštní, že mě kniha moc okouzlila. Další část knihy se pak přepnula do standardních kolejí a vše šlo tak, jak to známe. No i když druhá část byla taková běžná, ta zápletka mě totálně dostala a dávám 5! Super. :)

petraj30
petraj30
13.12.2022 5 z 5

Začátek knihy se mi velice líbil, i když nerada vyhledávám témata, kde jsou lidé odkázáni na pomoc jiných. Bylo to velice milé i smutné.
Druhá polovina byla trochu nudnější, protože se odehrávala na jednom místě. Pak přišel očekávaný zvrat a zase zbytečně prodlužovaný konec, ale nebyl to konec v tom pravém slova smyslu.
Celý příběh hodnotím velmi pozitivně, až na nějaké drobnosti v oslovování. Na začátku jsem si nebyla jistá, jakým směrem se bude děj knihy ubírat, ale byla jsem velmi překvapená. Ráda se ke knize vrátím a těším se na pokračování

Lidka
Lidka
18.09.2022 2 z 5

(SPOILER) Opět asi proti proudu, ale nemohu jinak. Jak já se na tu knížku těšila a jak jsem ráda, že už ji mám za sebou.
Nebudu psát více. Ale autorka si s námi těžce zahrává co sneseme.
Ať nejsem zlá tak kéž se najde cílová skupina, které se to bude líbit. Já už v ní nejsem. Romantiku mám ráda, leč v jiné podobě.
Doufám, že už v žádné knize nedá autor české knihy dívce jméno, které přeloženo do naší rodné bude Stránečka. Prosím.

helenkan
helenkan
21.08.2022 5 z 5

Měla jsem chuť si tyhle mafiány připomenout. Tihle jediní mi totiž nevadí. Až na jejich matku. :-))

Toledo
Toledo
19.08.2022 5 z 5

Tak tohle čtení mě hodně bavilo ! Začala jsem číst a nedala knihu z ruky až do pozdních hodin, než jsem věděla jak to dopadne.
Ze začátku jsem přemýšlela, jak se to asi vyvine a měla pár mylných představ, ale od půlky už to jelo a žádné velké drama se nekonalo, protože jsem tušila, jak to dopadne.
Nic to však nemění na tom, že to mělo originální nápad a zápletku, bylo to romantické (ne přeslazené) a erotika tam byla jen náznakem, takže také plusové body, že se to dá udělat i jinak.

vlkove
vlkove
10.05.2022 2 z 5

Je vidět, že autorka psát umí. Bohužel mi těžce nesedl příběh. Nuda, nuda a šeď. Strašně nezajímavé a zdlouhavé. Čekala jsem, že v knize bude hrát větší roli mafie, zde ale šlo čistě o jakousi romantiku, kterou já mám ráda ale tady to nějak nevyšlo. Docela mě překvapuje vysoké hodnocení. Knihu jsem četla na doporučení.