Nebeská láska

Nebeská láska https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222380/bmid_nebeska-laska-JGh-222380.jpg 4 107 20

Ve svém novém díle poskytuje Lorna Byrneová jedinečný pohled na lásku, její původ a význam v živote člověka. Vysvětluje důvody, proč nemáme sami sebe dost rádi, a učí nás uvolňovat lásku, kterou jsme uzavřeli hluboko ve svém nitru. Nesmíme zatvrdit svá srdce a dovolit nevraživosti, aby nás ovládla. Je třeba vystříhat se bolesti i nerealistických očekávání v partnerské lásce. Pokud nezačneme milovat naši Zemi, na níž žijeme, způsobíme velké problémy budoucím generacím. Lorna hovoří o vlně lásky, kterou Bůh posílá na svět, a o jejím vlivu na lidstvo. Po přečtení této knihy se v nás probudí láska i soucit, najdeme více štěstí i sílu změnit svůj život.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Love from heaven


více info...

Přidat komentář

Mrňous1
24.11.2023 5 z 5

Knihy od autorky jsou podnětné a zajímavé, nemusíte se vším souhlasit (já taky měla problém s kapitolou o zvířatech a jejich duši...:-)), ale základní myšlenky, o kterých Lorna neustále a trpělivě mluví jsou pilíře, na kterých by lidstvo mělo stavět a láska ve všech svých podobách je tím nejzákladnějším.

Jurajovamaka
04.06.2023 5 z 5

Krásna kniha o pôsobení Boha cez anjelov v našich životoch...
Kniha poskytuje jedinečný pohľad na LÁSKU , na jej pôvod, jej význam v živote človeka a názorne ukazuje, akými spôsobmi môžme milovať...
Lorna nám v knihe vysvetľuje dôvody, prečo máme niekedy sami seba tak málo radi, a učí nás, ako môžme uvoľniť viac z lásky, ktorú sme uzamkli hlboko vo svojom vnútri...
Všade hľadáme chyby, či nedostatky a to v NÁS prebúdza pocit nespokojnosti s naším životom. Pritom máme možnosť rozhodovať sa a vyberať si...
Zdôrazňuje, že nesmieme zatvrdiť svoje srdcia a dovoliť nenávisti, aby nás ovládla...
Po prečítaní knihy dokážete o láske zmýšľať inak...prebudí vo VÁS lásku, ktorá vo VÁS drieme, vďaka nej objavíte v sebe viac súcitu, porozumenia, šťastia, nájdete silu zmeniť svoj ŽIVOT...
ODPORÚČAM


Marekh
17.05.2022 5 z 5

NEBESKÁ LÁSKA je čtvrtá autorčina kniha. Je to krátká kniha na jedno posezení. Je to pěkná kniha.

Láska je v životě velmi důležitá. Autorka v jednotlivých kapitolách popisuje různé druhy lásky – láska k sobě samému, sesterská láska, přátelství, láska ke zvířatům, láska k dětem a jiné formy lásky. Autorka také myslí na ochranu životního prostředí a dočteme se také o nenávisti, žárlivosti a hněvu.

Myslím si, že bych podepsal všechno, o čem autorka píše. Bylo by skvělé, pokud bychom se autorčinými radami řídili, anebo se alespoň na chvíli nad nimi zamysleli. V některých částech jsem se viděl osobně a zpětně jsem si uvědomil, jaké jsem v minulosti dělal chyby. Kdybych mohl vrátit čas, choval bych se lépe k lidem, kteří mě měli rádi, ačkoliv mi v minulosti ublížili, anebo lidem, na kterých mi záleželo.

Každý člověk má srdce, v každém člověku je láska, ale záleží rovněž na tom, v jakém prostředí člověk vyrůstal, co všechno prožil a podobně. Pokud prožil špatné okamžiky, může dojít k tomu, že se v něm láska uzavře, nemusí si vážit sám sebe, a tudíž nebude schopný milovat jiné lidi, nebude schopný jim předat lásku, nedokáže se úplně otevřít, a to je škoda.

V závěru knihy se nachází Dodatek: MODLITBA TVÝCH ANDĚLŮ LÉČITELŮ.

Citáty:

Mnozí z nás, kteří sourozence máme, si toho někdy neváží. Ani si neuvědomujeme, jak je máme rádi, dokud není pozdě, a i když to víme, často nemáme tolik odvahy, abychom bratrovi nebo sestře řekli, že je máme rádi.

Andělé mě poučili, že přátelství nám pomáhá pozorovat útržky světa jakoby očima jiných lidí, a to nás upozorňuje na skutečnost, že naše hledisko nemusí být jediné správné, že se můžeme mýlit. Přátelství nás také činí soucitnějšími, díky přátelství si lépe uvědomujeme vlastní nedokonalost, a proto jsme schopni dát ostatním šanci.

RendyaDav
14.01.2020 5 z 5

Jedním slovem nádhera , Taky si myslím , že nový človíček si najde to místo kde se narodí...

Hanaol
10.05.2019 4 z 5

Jediné co má na světě smysl je Láska.

Kamiliana
21.02.2019 3 z 5

Autorka si povídá s anděly a věří, že miminka si hledají a vybírají rodiče. V knize je popsána i láska sourozenecká, partnerská i rodičovská.

skorupa0816
07.11.2018 5 z 5

Knížku bych zařadil do povinné četby. :) Představa tak krásného světa plného lásky a hojnosti je velmi příjemná a měli by jsme se o ni zasloužit my všichni. Lásku všem!

Xardaxis
03.03.2018 5 z 5

Pro mě osobně zatím nejlepší autorčina kniha. Málokdo si opravdu uvědomí, jakou sílu láska má a co vše dovede v životě způsobit její nedostatek. Nemusí to být hned láska partnerská, kterou tolik lidí marně hledá, ale základem je láska k sobě. Ano, toto slovo se v knize opakuje nesčetněkrát, ale to je právě ten účel :) Mně osobně kniha velmi pomohla uvědomit si spoustu věcí, ať už jde o můj postoj sama k sobě či o své potřebě mít spoustu přátel. Jsem vděčná, že se mi tato kniha dostala do rukou.

Len2očka
31.10.2017 1 z 5

Moje první knížka od autorky,nedočetla jsem.Stálé opakování mě nudilo,přesto zkusím jinou autorčinu knížku.Mimo jiné,nelze přece milovat všechno a všechny jaksi bez výhrad,existuje přece jakási stupnice,nejsem přece pařez,není vše růžové.

Dandy1
04.05.2017 2 z 5

Pro mě zklamání. Kniha mi nic nedala. A to mám knihy Byrne ráda.

Mondie
25.04.2016 5 z 5

Také jsem byla u knihy často dojatá, nešlo přímo o nějaký pláč, ovšem, svým sdělením zasáhne přímo vaší duši. A vy, pokud máte city, vnímáte, cítíte, že nejde o nějaký výplod něčí fantazie.

Karča H
05.04.2016 5 z 5

U této knihy jsem se rozbrečela, a bylo mi jedno že jsem byla v přeplněné kavárně. Když lidé píší o pravdě často vám vnucují svůj názor velmi násilným způsobem, ale Lorna vám pravdu sděluje, a vy ji postupem času začnete brát jako fakt, kterého jste si doposud nepovšimli.

Pechule
16.02.2016 4 z 5

Moje první kniha od Lorny Byrne a asi i tím, že jsem žádné jiné od ní nečetla, tahle se mi moc líbila. Je v ní hodně pravdy. Měli bychom se naučit milovat sami sebe, i nepřátele, i ty, co nám ubližují a tím odzbrojit ty, co to tak necítí... i když ono to asi opravdu vždycky nejde a je to dost těžké :-) Kniha ale za přečtení stojí.

Maichalka
09.01.2016

Myslím,že autorka se příliš opakuje a stále zmiňuje i to, co již zmínila např. v prvním díle....

Ivanule
04.07.2015 4 z 5

Knizka byla sice zajimava,ale nektere casti se často opakovaly a tim me to moc nebavilo

marasaj
05.04.2015 3 z 5

Čekala jsem od toho víc.. myslím, že kniha jí místy komplikovaná tím, že se některé části stále opakují.....

Maichalka
24.01.2015

Doporučuji

červenáček
22.01.2015

Všechny knížky, které paní Lorna napsala, jsou úžasné. Ve všech se zabývá tím nejlepším a nejčistějším v lidském životě, a to je nesobecká láska. Ať již jste nebo nejste věřící v každém případě dostáváte návod na lepší a spokojenější život, protože jen kdo je šťastný neubližuje, je přejíc a laskavý. A právě v Nebeské lásce je toto poselství velmi naléhavé. Svět potřebuje více lásky, více soucitu, více ohleduplnosti.A myslím, že je to potřeba stále připomínat a hlavně uplatňovat v praktickém životě, vnést do něj více pokory a hlavně lásky.
Doporučuji všem kdo chtějí láskyplnější život. Jako všechny knihy paní Lorny dávám nejvyšší ohodnocení.

Roanna
17.01.2015 3 z 5

Všichni jsme čistá láska, ale nemáme se dost rádi a lásku uzavíráme v sobě. Zbavme se nenávisti, milujme sebe, své rodiče, děti, zvířata, přátele i nepřátele, chraňme naši planetu a v lásce nehledejme dokonalého partnera, protože sami nejsme dokonalí.
Těmito třemi řádky jsem v podstatě shrnula celý obsah knihy. Jako vždy je to příjemné čtení, ale tentokrát mě nijak zvlášť duchovně neobohatilo. Těmito tématy se Lorna více či méně zabývala již v předchozích knihách, jen svá tvrzení obohatila o příběhy lidí, se kterými se v poslední době setkala.

Dodynka
08.01.2015 5 z 5

Výtečná kniha -koupím si její všechny s potěšením.Píše upřímně a od srdce.

Štítky knihy

láska andělé vztahy

Autorovy další knížky

Lorna Byrne
irská, 1955
2010  82%Andělé v mých vlasech
2013  85%Andělské poselství naděje
2015  81%Schody do nebe
2014  85%Nebeská láska
2017  81%Andělé na dosah

Kniha Nebeská láska je v

Právě čtených3x
Přečtených158x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených10x
Knihotéce60x
Chystám se číst64x
Chci si koupit22x
dalších seznamech3x