Muži a jiné katastrofy

Muži a jiné katastrofy https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44278/muzi-a-jine-katastrofy-44278.jpg 3 26 5

Úsměvné vyprávění o nesnázích a omylech tří kamarádek při honbě za vysněným mužem. Šestadvacetiletá věčná studentka, která se rozešla se svým dlouholetým partnerem, je rozčarovaná dosavadním životem. Studium i příležitostná práce jí nabízejí jen seznámení s muži, kteří se zakrátko projeví jako nemožní, a tak hrdinka kompenzuje své zklamání tvorbou půvabných loutek, které její bratr komerčně využívá. Ani její kamarádky na tom nejsou lépe, i v jejich životech se vyskytují sobci, ješitové, nudní patroni a lháři. Když se hrdinka vzdává téměř veškeré naděje a smiřuje se s tím, že bude úspěšnou obchodnicí, nalézá muže, který je prozatím bez vady... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Männer und andere Katastrophen , 2005


více info...

Přidat komentář

milena8281
24.05.2017 1 z 5

Příběhy prý vypráví autorka velice vtipně, duchaplně,poutavě a čtivě. No já asi četla nějakou jinou knihu, protože poutavé ani duchaplné to rozhodně nebylo, čtivé možná, protože je dobrá vypravěčka, ale vtip aby pohledal :(

SBH
30.05.2016 2 z 5

Knihu jsem přečetla, protože K. Gier je moje oblíbená spisovatelka. Jiný důvod k přečtení bych nenašla. Šarm a vtip pokulhává, dějová linie odnikud nikam. Aspoň hlavní hrdinka se chová racionálně a poněkud účelně, jinak charakterové zvraty jejích přítelkyň nemají zdůvodnění. Nejslabší kniha autorky.


Samira
21.01.2016 3 z 5

Autorka si jinými knihami nasadila tak vysokou laťku, že nelze tuto knihu nesrovnávat s ostatními. Co se týče zábavného výčtu bizarních mužů, kteří mi hodně připomínali mé šílené minulé známosti - skvělá a nesmírně zábavná. Ale také bohužel bez centrálního děje a místy lehce zmatená. Na oddych příjemná, jen od ní opravdu nečekejte víc, než vypnutí u výčtu ztřeštěných známostí hrdinek.

helenkan
27.02.2015 3 z 5

Ze začátku jsem se moc nechytala.Pak se to o dost zlepšilo i jsem se zasmála.Dokonce jsem si připoměla i svoje,,Huberty,Olivery" a jiné katastrofy.:)))))))

Jajus
18.05.2014 4 z 5

Moc pěkně se mi četla od začátku až do konce. V jedné chvíli jsem se zamotala do postav, měla jsem potíže určit kdo je kdo, ale nakonec jsem na to přišla. Knížka je vydařená. Pokračuje knihou "Důvěrnosti pod plachtami"

Kniha Muži a jiné katastrofy je v

Přečtených39x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce11x
Chystám se číst20x
Chci si koupit5x