Méně je více - Minimalistické rodičovství

Méně je více - Minimalistické rodičovství https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234120/mid_mene-je-vice-minimalisticke-rodicov-234120.jpg 4 7 3

V dnešním rodinném životě hraje příliš velkou roli slovo „více“ – více rad, více vybavení, více obav, více možností. Minimalistické rodičovství toto „více“ relativizuje tím, že rodičům ukazuje, jak se zaměřit na jedinečné rodinné hodnoty, s jejichž pomocí lze žít jednoduše a přitom držet krok s dobou. V tomto praktickém průvodci autorky radí, jak se naladit na vlnu opravdu důležitých hodnot a priorit, sebevědomě rozpoznat aktivity a pravou podstatu informací, a rovněž lidi, jež si zaslouží být součástí vašeho života. Kniha nabízí řadu osobních příběhů a rodičovských zkušeností.... celý text

Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Noxi
Originální název:

Minimalist Parenting , 2013


více info...

Přidat komentář

MarPav509
23.03.2018

Za mě úžasná knížka, s konkrétními nápady, jak si vylepšit rodinný život.
Nutí k zamyšlením nad tím, co je a co není pro rodinný systém důležité.

elenai
12.08.2017 5 z 5

Je až zarážející, co v Levných knihách objevíte za klenoty. Kniha vás vyprovokuje k tomu, abyste se zamysleli nad sebou a svými blízkými, tím, co skutečně od života chcete. A uvědomíte si, že k tomu opravdu stačí méně, než si myslíte. Christine a Asha mi svými radami a názory sice sdělily, co už dávno vím: Tedy že mám být sama sebou a řídit se svými instinkty. Ovšem díky přečtení jejich knihy jsem zase začala více hloubat nad tím, co si v životě zjednodušit a vylepšit ke štěstí svému a celé své rodiny. Některé jejich tipy určitě využiju.

Edit 2021: Letos, kdy jsem se razantně rozhodla změnit svůj život, jsem po knize opět sáhla. Po jejím přečtení jsem se utvrdila v tom, že jdu tou správnou cestou. V knize jsou skvělé rady. Od přístupu k dětem, povinnostem, jídlu, šetření, plánování akcí, no zkrátka už se těším, až je budu aplikovat v praxi.


Edeltruda
26.05.2017 5 z 5

To nejlepší ze Zázračného úklidu Marie Kondo a Líného rodiče Toma Hodgkinsona v jedné knize. :-) Jak povzbudivé, příjemné a především překvapivé bylo číst v knížce od amerických autorek o tom všem, co nemusíte, nebo dokonce postřeh, že i přísní a nudní učitelé jsou pro děti přínosem! Některé praktické tipy určitě vyzkouším. Škoda jen, že začátek knihy není příliš minimalistický, ale rozvláčný, nejednoho čtenáře může zbytečně odradit.

Autoři knihy

Asha Dornfest
americká
Christine Koh
americká

Kniha Méně je více - Minimalistické rodičovství je v

Právě čtených5x
Přečtených8x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst19x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x