Zpovědnice

Zpovědnice https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253681/bmid_zpovednice-253681.jpg 5 62 4

Meč pravdy série

< 11. díl >

Jedenácté čarodějovo pravidlo: od počátku dějin ještě nenapsané ani nevyřčené. Není v moci lidí, kteří dosud zůstali neporobeni a na něž se pomalu snáší temnota, zastavit nástup nového, krutého světa. Richarda trápí vědomí, že tomu nedokáže zabránit. Navíc se musí vyrovnat se skutečností, že se nesmí svěřit jediné osobě, kterou miluje… protože by ji navždy ztratil. Prožijte další dobrodružství s Richardem a Kahlan, poznejte nejpozoruhodnější a nezapomenutelný příběh, jaký kdy byl napsán – s čarodějovým pravidlem všech pravidel, od počátku dějin ještě nenapsaným ani nevyřčeným…... celý text

Žánr:
Romány , Fantasy

Vydáno: , Classic
Originální název:

Confessor , 2007


více info...

Přidat komentář

petr_
16.05.2022 4 z 5

Zpočátku byla kniha zase plná zdlouhavých (přičem některých už známých) teorií kouzel a magie, která byla docela nudná, ale řekl bych, že se děj začal rychleji rozvíjet, než v předešlých dílech. Takže bych tento díl zařadil k těm zdařilejším i když některé věci se v nich objevují vícekrát. Například to, že svět neví o Kahlan, to už tady bylo.
Konec zlosyna mi trochu připoměl scénu z Pána prstenu, jak se ohnivé oko řítí k zemi, rozpačitě se rozhlédne doleva, doprava a pak puf a je pryč.
Obávám se, že další díly těžko objeví něco jiného, ale pokud je seženu, přečtu si je.

Thornidlo
20.03.2018 3 z 5

Kratky konec. Neustale opakovani toho, co se stalo jiz drive nebo neustale vysvetlovani neceho, co uz bylo vysvetleno 100x (!) jinde - napr. co je a neni cisarsky rad a dalsi. Vlivem toho, by slo knizku zkratit snad o tretinu..


Lady Dracula
23.04.2017 3 z 5

Really? Jakože fakt? Bez žádného "sorry jako" prostě konec a tečka? To, na co jsme všichni čekali na smilování bylo nakonec enormně krátké a divné. Vlastně to bylo puf a vše je zalité sluncem. Až na nějaké drobnosti samozřejmě.
Tak jsem fakt zvědavá, o čem budou další díly... :-P

lampernaqui
27.03.2017 3 z 5

Tak to jsem nečekal. Po několik knihách, které hlavní dějovou linku oddalovaly a já už se vážně bál, že to autor neukočíruje a že se nepohne kupředu, se stal zázrak a nastalo (Spoiler) velké finále, kde by se mělo vše zakončit. Jak jsem se závěrem spokojen? Naštěstí jsem nečekal žádné grande finale, předpokládal jsem, že souboj s Jagangem bude krátký a rychlý - což jsem se nespletl.