Mark Dzirasa - 21 dnů

Mark Dzirasa - 21 dnů https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130693/mark-dzirasa-21-dnu-130693.jpg 5 59 14

Kniha Jaroslavy Timkové, které v interview odpovídal jedinečný motivační speaker, trenér a mentor Mark Dzirasa, spojuje profesní růst s růstem podnikatelským a dokonce i s růstem duchovním. Najdete v ní techniky z korporátních tréningů, myšlenky a návody od úspěšných podnikatelů z celého světa, stejně jako Markovi zážitky s velkými osobnostmi duchovního života. Dostanete praktické návody pro váš osobní růst, ale poznáte také rituály a praktiky z různých spirituálních tradic ze všech kontinentů. Projdete s Markem jeho zážitky z duchovních praktik, jeho zkušenosti ze světa podnikání i politiky a navíc zkušenosti ze životů stovek lidí, se kterými Mark pracoval. Mark disponuje výbornou znalostí českého prostředí a praktickou zkušeností z různých organizačních kultur. Za 17 let v obchodním podnikání, v businessu profesního a osobního růstu a psychologie úspěchu přednášel pro desetitisíce posluchačů. Vyučuje komunikaci, vyjednávání, osobní efektivitu a time management, prezentační a prodejní dovednosti, typologii osobností, řeč těla, leadership, team building, mentalitu úspěchu, relaxační, meditační a vizualizační techniky, koučuje profesní rozvoj a osobní růst. Jeho obchodní organizací prošlo za 17 let přes 2.000 lidí. 5 let pracoval pro globální korporace a 13 let aktivně v politice. Navíc se pohybuje v prostředí komunit kolem duchovních mistrů nebo v prostředí lektorské profese. Překládá z podia světové motivační speakery pro pětitisícová auditoria ve sportovních halách i menší semináře duchovních učitelů pro několik set účastníků. Jako nakladatel vydává literaturu úspěchu. Jarka je zkušená vydavatelka, promotérka, publicistka a novinářka s dvacetiletou zkušeností z oboru, která absolvovala stovky rozhovorů a umí se skvěle ptát. Dodává knize perspektivu běžného čtenáře a i velké pravdy zjednodušuje na úroveň běžného chápání. Na rozdíl od mnoha materiálů různých duchovních škol či klasické podnikatelské literatury, je kniha psána velmi lehkou formou, takže ji můžete číst cestou do zaměstnání nebo si ji vzít třeba na dovolenou. Je to kniha, která bude vaším průvodcem na cestě od oddělenosti k jednotě, na cestě od mentality nedostatku k mentalitě hojnosti, zkrátka na vaší cestě od strachu k lásce :-) Zdroj: http://www.mysleniuspechu.cz/detail/mark-dzirasa-21-dnu... celý text

Přidat komentář

Ashi
04.07.2021 4 z 5

Druhou knihu Marka Cesty poznání jsem přečetla s nadšením a považuji ji za jednu z nejlepších. U této jsem ale občas přeskakovala a některé pasáže mě neoslovily. To jsem se tak změnila nebo je ta první kniha od druhé tolik odlišná?

Sandalkar
21.06.2021 4 z 5

Me se moc libilo, ze tu byla zastoupena cela sire duchovnich, zivotnich, manazerskych i jinych smeru. Svou odpoved a dalsi smer tu najde snad kazdy, kdo hleda. Tesim se na pokracovani.


roso.mak
04.04.2021 2 z 5

Ze začátku to vypadá dobře. Autor je něco mezi buisinessmanem, co ví, že auta a prachy nejsou všechno, ale zároveň tvrdí, že na prachách a autech není nic špatného. Nicméně hodnocení autora pro mě spadlo až na dno, když začal vzývat multilevel marketing, který považuji za zlo zel.

Pak tam bylo zase pár pěkných momentů, například, když vysvětluje, proč si máme sepsat 101 snů. A pak sám sebe skopl zpátky do bláta, když v celé jedné kapitole vzývá knihu Tajemství. (Kdo neznáte, tak to je kniha, ve které se vysvětluje, že když si něco přeješ, tak se ti to splní. To by nebylo tak špatné, kdyby autorka netvrdila, že tuhle pravdu vymyslela ona.)

Ještě, že tihle marketingoví guru mají natolik přebytku ega, že člověk nemá touhu lézt na ty jejich předražené semináře, aby poznal, jak jsou zbyteční.

asanita
01.09.2019 5 z 5

Myslím, že bych si tuto knihu sama od sebe v knihkupectví nevybrala, přesto se ke mně ale zajímavou souhrou náhod dostala. Díky Markovi Dzirasovi jsem se dozvěděla, že takovéto náhody jsou velmi časté a že vesmír sám ve správný čas zařídí vše, co budete chtít. 21 dnů se ke mně tak rozhodně dostalo ve správnou dobu a čtení jsem si doopravdy užila. V každém dni se dal najít nespočet zajímavých myšlenek, ke kterým se pravděpodobně do budoucna vrátím, a typů, jak nastartovat svůj osobní rozvoj. V knize nechybí ani odkazy na další knihy, filmy nebo speakery, a proto i po dočtení 21 dnů máte náměty na další pomůcky v osobním rozvoji. Jsem opravdu ráda, že jsem na tuto knihu narazila a rozhodně k ní nasměruji ještě někoho dalšího.

DanyGlover
14.04.2018 5 z 5

Nikdy jsem nic lepšího nečetl. Není to kniha, ale učebnice. Číst ji, je opravdový zážitek. Mark je velký člověk a velmi si ho vážím. Děkuji Marku.

ivanapraha
03.12.2017

Knihu jsem četla již při jejím prvním vydání a to zrovna v době, kdy se mi příliš nedařilo. Je to jedna z nejlepších motivačních knih, které se mi kdy dostaly do rukou. Ráda se k ní vracím. Autora jsem následně měla tu čest vidět osobně na jeho motivačním semináři. Skvělé, skvělé, skvělé!

Gabba99
26.07.2017 5 z 5

Inspirativní kniha, zajímavá i to jakými všemi zkušenostmi si autor prošel, a ztotožnímse s jeho slovy, vše, v tomto případě kniha, se k nám vždy dostane v ten pravý čas, dá člověku to, co právě potřebuje, to co ho může inspirovat a i toto mi tato kniha dala.

skyscraper
02.02.2017 5 z 5

Velice inspirativní čtivo, pan Dzirasa má neskutečný nadhled. Knihu jsem četla dvakrát. Poprvé před třemi lety a mnohé jsem nechápala... tehdy jsem začala trochu jinak přemýšlet a Mark jakoby mým chaotickým myšlenkám dával význam slovy a větami - dřív jsem pro pocity nějak nemohla najít vůbec ta správná slova. Podruhé jsem knihu četla letos v létě a bylo to úplně jiné čtení... asi jsem za ty tři roky taky ušla pořádný kus cesty... :)

luky4031
05.12.2015 5 z 5

Skvělá kniha, nutno přečíst.

s.macuska
13.08.2014 4 z 5

Není důležité se ztotožnit se všemi Markovými názory, ale nechat se inspirovat a klást si otázky. Rozhodně to není ideální kniha osobního rozvoje, přes to mi přinesla mnoho! :)

klarka61
09.02.2014 5 z 5

Jo, tak právě tu knihu čtu a je to opravdu velice inspirativní. Ale člověk musí trochu "dospět" a být schopen přijmout i odlišné názory, aby byl schopen knihu plně ocenit. Fakt všem hledajícím doporučuji.

Klamm
13.08.2013 5 z 5

Kdo se zrovna dozvěděl, že existuje něco jako osobní růst, či pozitivní myšlení a neví kde začít, tak 21dnů je pro něho dobrá volba. Tato kniha je psaná formou ,,rozhovoru", nebo spíše tak, že autorka nadhodí téma a Mark se rozpovídá. A rozpovídá se opravdu výživně. Kniha má široký rozhled snad do všech palčivých otázek lidského života. Z vyprávění je cítit, že Mark ví o čem mluví. Sednul mi jeho přístup k duchovnu, kde narozdíl od jiných motivačních spíkrů (I. Toman), nezavrhuje náboženské a ezoterní techniky k dosahování osobního růstu. Odkazuje zde na spousty učitelů, knih a metod vždy k danému tématu.
Utkvěla mi v hlavě pasáž se sklenicí, která je naplněna vodou jen do poloviny. A ted záleží, jak tuto skutečnost budeme vnímat. Někdo je vděčný, že je ve sklenici alespon trochu vody a další bude nadávat, že sklenice není plná.
Lidé pořád myslí jen na to co sami nemají, co mají ti druzí a pořád dokola by chtěli něco extra. Zákonitě si pak neváží toho co zrovna mají. Vděčnost a radost z mála je to, co lidem dnes chybí.

Pořád jsem si stěžoval, že nemám boty. Až do doby, kdy jsem potkal beznohého.
90%

bytost
06.03.2013 5 z 5

Mark je obdivuhodný člověk, kniha je psána formou otázek a odpovědí. V rozhovorech s Markem je cítit jeho velká upřímnost sdělit lidem pravdy ke kterým od sám přes své chybování došel. Je to úžasně silný a schopný mladý muž, který si svůj i dnes mezinárodní úspěch zaslouží, protože pochopil, že jsme v pravdě tvůrci svého života. V knize je hodně moudrosti, citu a tolerance k těm co ještě tápou.
Je velmi dobrá pro toho, kdo přijal zodpovědnost za sebe a svůj život, kdo nechce zůstat v roly oběti, ale stane se vítězem !!

Mathiola8
03.02.2013 5 z 5

Úžasná kniha, rozhodně stojí za přečten:)

Autorovy další knížky

2011  91%Mark Dzirasa - 21 dnů
2014  96%Mark Dzirasa - Cesty poznání

Kniha Mark Dzirasa - 21 dnů je v

Právě čtených6x
Přečtených85x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených9x
Knihotéce26x
Chystám se číst62x
Chci si koupit26x