Manželský omyl

Manželský omyl https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191947/bmid_manzelstvi-s-miliardarem-manzelsky--Vdl-191947.jpg 4 839 113

Některé věci se zřejmě nikdy nezmění. Například to, že Carina Conteová je v očích rodiny stále ještě malou holkou. Ačkoliv nedávno dokončila vysokou školu a nastoupila do nové společnosti svého staršího bratra Michaela. Shodou okolností se přesně v té době ujímá pozice ředitele společnosti Max Grey, Michaelův nejlepší kamarád a mimochodem také muž, do kterého byla Carina v dětství bláznivě zamilovaná. Max sice ví, že Carina je z mnoha důvodů „zakázané ovoce“, jenomže oba to k sobě přitahuje více, než by bylo v této situaci zdrávo. Když je po společně strávené noci přistihne Carinina matka, je jasné, že se podle staré italské tradice musejí vzít. Max je zoufalý, Carina rozzuřená, oba ale smýšlejí stejně – tohle se nemělo stát, tohle byl omyl…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Marriage Mistake , 2012


více info...

Přidat komentář

Senza Jenka
13.12.2023 1 z 5

(SPOILER) První dvě třetiny je to o přetahování Cariny a Maxe. Ona chce konečně svobodně žít, daleko od sešněrované "morálky" Bergama. On zjišťuje, že už to není malá, přecitlivělá holka, kterou znával.
Zhruba ve dvou třetinách knihy, ho konečně dostane do postele - na jednu noc. A ráno ho přistihne matka Conteová. Po hláškách typu: "Zachováš se čestně" a "Jak by mohla tvoje matka v Bergamu vyjít na ulici, kdyby sis Carinu nevzal" jsem to nas.aně odložila.
Carinina matka a obyvatelé Bergama sice možná žijí ve středověku, ale zbytek světa rozhodně ne. Jak by se asi sousedé Maxovy matky dozvěděli, že se s Carinou vyspal? To jim to matka Conteová poběží vyzvonit? Hnus. Možná to časem dočtu, ale momentálně mě to příliš znechutilo.

Kristy.Seb
18.10.2023 4 z 5

Ostrý jazyk Carin mě bavil. Pohodové a oddechové čtení.


Verika
14.08.2023 4 z 5

Další díl romantické série. Max se mi líbil, snažil se pro Carinu udělat první, poslední. Carina mě svou nerozhodností rozčilovala. Úspěch v malování jsem ji přála.

-markéta-
02.12.2022 5 z 5

Opět po dlouhé době fajn oddechovka. Nemůžete čekat nic jiného než to, co si myslíte na začátku. Každopádně musím uznat, že mám tuto sérii velmi ráda.

kacenka6144
25.10.2022 4 z 5

Tyhle knížky čte člověk pro zábavu. Nehledá v nich žádné rozšíření obzorů (i když v některých případech....), žádné hluboké myšlenky, žádné duševní obohacení. Přesto jsou tyhle příběhy potřeba. Můžeme u nich vypnout a nechat se, společně s hlavní hrdinkou, dovést do předem jasného cíle. A když si k tomu dáme skleničku dobrého vína, nemá večer chybu. :-)

Dela90
02.10.2022 3 z 5

(SPOILER) Carina je nejmladší z rodiny Conteových. A tak není divu, že už je se jako malá holka zamiluje do Michaelova nejlepšího přítele a taky rodinného přítele Maxe. Teď už je, ale dospělá a chce si naplno užívat a ne být jen pod ostřím zrakem své rodiny. Nastupuje k bratrovi do firmy, aby posléze mohla převzít rodinný podnik, tam však narazí. A to doslova, na Maxe, který jí má mít na starosti. Carina je pro Maxe zakázané ovoce. Do doby, dokud spolu neskončí v Las Vegas na služební cestě v jedné posteli, ráno poté se všechno změní, už navždycky.

Z knížky jsem byla mírně v rozpacích, předešlý díl nasadil laťku hodně, hodně vysoko. A tenhle se mu opravdu nevyrovnal. Já ji bohužel četla v nesprávný čas, hrozně jsem se s ní trápila, nicméně posledních asi 150 stránek se konečně rozjelo a fakt to stálo za to!
Bohužel jsem ze začátku nepocítila žádnou chemii mezi hlavními postavami. Vše se rozjelo až ve Vegas, kdy z nich opravdu byla cítit touha a vášeň. Úplně jsem měla pocit, jak to mezi nimi jiskří.
Po tom ránu ve Vegas, se vše změnilo - musím podotknout, že Max mě hodně překvapil, to jak se držel zpátky, dal ji prostor až mi ho ke konci bylo fakt líto.
Carina mě zase ke konci děsně štvala, pořád nevěděla kým je a co chce dělat. Vyčítala mu, blbosti. Ale výstava mě moc překvapila!

A jo, stojí za to si to přečíst, jen to nesmíte číst ve stavu totální vyčerpanosti, jako já.
Moje hodnocení: 3,5S knížky jsem byla mírně v rozpacích, předešlý díl nasadil laťku hodně, hodně vysoko. A tenhle se mu opravdu nevyrovnal. Já ji bohužel četla v nesprávný čas, hrozně jsem se s ní trápila, nicméně posledních asi 150 stránek se konečně rozjelo a fakt to stálo za to!
Bohužel jsem ze začátku nepocítila žádnou chemii mezi hlavními postavami. Vše se rozjelo až ve Vegas, kdy z nich opravdu byla cítit touha a vášeň. Úplně jsem měla pocit, jak to mezi nimi jiskří.
Po tom ránu ve Vegas, se vše změnilo - musím podotknout, že Max mě hodně překvapil, to jak se držel zpátky, dal ji prostor až mi ho ke konci bylo fakt líto.
Carina mě zase ke konci děsně štvala, pořád nevěděla kým je a co chce dělat. Vyčítala mu, blbosti. Ale výstava mě moc překvapila!

A jo, stojí za to si to přečíst, jen to nesmíte číst ve stavu totální vyčerpanosti, jako já.
Moje hodnocení: 3,5 ⭐

Market = )
01.05.2022 4 z 5

Pořád dobrý :-). Je fajn vědět, co a koho čekat a mít představu, jak příběh poplyne. Je to jako u předchozích knížek záležitost na dvě odpoledne, prima oddechovka.

Knižnítoulky
23.10.2021 5 z 5

Kniha má očekávání naprosto naplnila. Jedná se o krásný, jednoduchý a velmi čtivý příběh. Trochu sexy, trochu štiplavé, trochu vtipné a rozhodně oddechové čtení. Autorka zachovala půvab vložených italských slov a italských pohádkových tradic. Nechybí ani malé vodítko pro další díl, osobně se na muže a jeho úchvatnou jizvu na tváři se neskonale těším. :-)

Maxeen
30.08.2021 2 z 5

V porovnání s předchozími díly je tato kniha o poznání lépe napsaná a propracovaná, byť mi chování hlavních hrdinů lezlo někdy na nervy a vyloženě jsem přeskakovala některé infantilní dialogy.

Audrina
11.07.2021 3 z 5

Jako letní oddechovka dobré, trochu mě ale zaráželo popisování italských vztahů. Přijde mi, že je autorka od reality trochu vzdálená. I přes silnou víru nevěřím tomu, že by italské holky zůstávaly nevinné až do svatby.
Carina mi přišla extrémně dětinská, ale na léto dobré

e.hawe
11.01.2021 3 z 5

Různé příběhy na stále stejnou, nebo aspoň hodně podobnou pointou....

Adris
27.12.2020 5 z 5

Pro mě nejlepší díl série. Carina mi sedla, a ta sexy část byla úžasná.

Lofda
27.12.2020 3 z 5

Kdysi jsem četla první díl, který mě extra nezaujal a sérii jsem opustila. Od autory jsem pak přečetla jiné knížky a celkem jsem se bavila. Teď se mi do ruky dostal třetí díl série a i když začátek nic moc, postupně jsem si říkala, že to jako oddychovka není vůbec špatné. Takže hodnotím půl na půl a jdu na dalších díl ;-)

ave55
30.11.2020 3 z 5

Série není zas tak špatná, ale poslední díl už nebudu číst. Je to pořád dokola.

0249
21.09.2020 5 z 5

Ty knihy od této spisovatelky miluju

Nika151
19.09.2020 5 z 5

Četla jsme pouze první díl série, protože druhy nemůžu nikde sehnat, takže co se týká srovnání, tak “trojka” je rozhodne lepší. Svůdná panna Carina a zvíře Maximus. Ona ho miluje od dětství. Takže romantika. Sex se dostaví spíše až ke konci a muzu říct, ze scény jsou vyborne popsané. Kniha je celá psaná z pohledu třetí osoby, jak má tato autorka zvykem.

Vendulik
17.08.2020 4 z 5

Kniha teda byla lepší než předešlé dva díly. Kniha mě bavila. Příběh má všechno, co má mít.

Maruš.D
15.08.2020 3 z 5

Tohle byl určitě mnohem lepší díl než předchozí dva. Více vzrušení, navíc láska z dětství a to vše v balíčku Maxe a Cariny. Děj mi docela utíkal a bavil. Ke konci už mi to přišlo zbytečně zdlouhavé, ale ne nějak přehnaně. Líbilo se mi, jak se Carina hledala a stála si za svým i s tak dominantním mužem jako Max. Hezká oddechovka, kterou si už ale podruhé nepřečtu.

Janík511
06.07.2020 5 z 5

Příjemná oddychovka na jedno odpoledne. Za mě z této série top Manželska past.

MarkétaI.
20.06.2020 3 z 5

Třetí díl a opět svatba, kterou ani jeden nechtěl. Ono je to celkem směšné, když se všechny postavy znají, ale je to oddechová, čtivá kniha na jedno odpoledne. Dávám o trochu horší hodnocení, protože mi Carina byla tak nějak nesympatická.