Dvě pravdy a lež

Dvě pravdy a lež https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167975/bmid_lying-game-dve-pravd-167975.jpg 4 177 32

Hra lží série

< 3. díl >

Dva měsíce předtím, než jsem zemřela, zmizel bratr mé nejlepší kamarádky. Kam nebo proč Thayer odešel, nemám tušení, ale vím jistě, že to byla moje vina. Za svého života jsem dělala spoustu strašlivých věcí, kvůli nimž mě lidé nenáviděli, a možná jsem dokonce někoho vyprovokovala k vraždě. V zoufalé snaze vypátrat vraha moje znovunalezená sestra-dvojče Emma předstírá, že je já, a luští mnohé záhady, které jsem po sobě zanechala – můj tajný deník, zamotaný milostný život, nebezpečné kanadské žerty Hry lží, kterou jsem hrála. Podařilo se jí odhalit nejskrytější tajemství mých kamarádek, ale zatím neměla příležitost zašťourat v Thayerově minulosti – až teď. Thayer se vrátil a Emma sebou musí hodit, aby zjistila, jestli chystá pomstu... nebo už ji vykonal.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Two Truths and a Lie , 2012


více info...

Přidat komentář

Nikychlupova
05.10.2021 5 z 5

(SPOILER) Milují na tom to, jak jsou všichni do toho zamotaní. A každou chvíli se podezřívá někdo jiný. Jak je to napínavé. Nevím proč, ale něco mi nesedí na Ethanovi, ale nevím, jaký by měl motiv, zabít Emmino dvojče, ale to by mi pak bylo Emmy líto. Vrhám se na další díl. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

kacis4231
27.10.2020 5 z 5

Celá série těchto knížek mne moc bavila


Majka1979
20.04.2020 5 z 5

Veľmi sa mi kniha páčila, naozaj som čakala, že sa to zamotá a opäť neviem o nič viac ako predtým a stále len čakám, kto to bude, prečo a čo sa z toho nakoniec vykľuje, určite je to skvelá séria a rovno si idem otvoriť 4.časť, už teraz sa neviem dočkať :)

trudoš
09.01.2019 2 z 5

Zase slabší než předchozí díl, především kvůli průhledné zápletce - podezření opět padne na jednoho z aktérů dramatu a na konci se ukáže, že bylo milné. Překvapení. Omlouvám se za případný spoiler, ale nevěřím, že by tahle informace někoho zaskočila, protože tohle už tu bylo v první i druhé knize. A vzhledem k tomu, že do konce zbývají ještě tři svazky, asi si tenhle kolotoč ještě párkrát zopakujeme. Jen doufám, že budoucí události přinesou do celkové záhady konečně víc světla, poněvadž tady jsem se dedukčního osvícení rozhodně nedočkal. Vůbec mi to celé přišlo jako zbytečné mletí pusou naprázdno, bez přísunu nových stop, zjištění, či alespoň neznámých souvislostí. K pár odhalením sice dojde, ale ta nemají jiného účelu než do hry vrátit staré podezřelé, což už je maličko trapné. Ale proti gustu… Uvidíme, co přinese čtyřka, jelikož když už nic jiného, překlenula se pomyslná polovina, a tak bychom se mohli dočkat i nějakých zásadnějších zvratů. A třeba duch Sutton bude konečně co k čemu.

Annnysek
30.11.2018 5 z 5

Čím dál víc zajímavější :)

anibeni
27.10.2018 4 z 5

Série je stále velmi čtivá, ale už se mi zdá, že se to všechno zbytečně protahuje.. Potenciální vrah může být kdokoli a každý tak je svým způsobem podezřelý..

Mergirus
11.10.2018 4 z 5

Stále nevím, kdo je vrah...ještě tři díly a dozvím se too!! Jen mě rozčiluje, jak neustále někdo Emmu pronásleduje..na každém kroku..tohle by snad nezvládl ani profesionální stalker.

orangerose
15.06.2018 5 z 5

zase pěkně akční díl této série :)

zuzana1995
04.05.2018 5 z 5

opět přečteno jedním dechem. Doufám, že není vrah Ethan :-)

Dakarianna
21.10.2017 5 z 5

Před čtením tohoto dílu jsem se trochu bála, že to už nebude mít jiskru a čtivost. Ale nakonec mě knížku bavila stejně tak moc jako ostatní díly.

Lucius30
14.08.2017 3 z 5

Tento díl mě trochu zklamal. Předchozí knihy měly větší šťávu - nejspíš je to dané tou opakující se smyčkou. Konec mě moc nenadchl, Emma by se měla poučit (už se 3x spletla) a neměla by hned každého podezírat, když nezná celou pravdu... Vsadila bych se, že ten, koho bude považovat za vraha v dalším díle, vrah nebude.

Taky mi v tomhle díle strašně lezl na nervy Ethan, mám pocit, že není takový svatoušek, jak si o něm Emma myslí, zvlášť na konci se choval divně. Nebo je to prostě tím, že mě takové zadumané a tajemné typy kluků nepřitahují. :D

Takže za v podstatě stejné rozuzlení a otravného Ethana dávám tři hvězdy.

janelka2
18.07.2017 3 z 5

No že bych byla z knihy nějaká odvařená to se říct nedá.Ale jelikož stále nevím kdo je vrah tak mi nezbývá než číst dál.Ke konci se děj trochu rozjel tak uvidíme.Ale na víc jak tři hvězdičky to nebude. Ale jak už jsem psala u předchozích dílů ,možná je moje nižší hodnocení dané tím že už nepatřím do kategorie mládež.Tak bych nerada někoho odrazovala.Ale číst se to určitě dá jinak bych do dalšího dílu už nešla vrah nevrah.

BarkaS
18.06.2017 3 z 5

Trochu se to cyklí a nenese to nový nápad. I tak je to zábavné. Navzdory tomu, že rozuzlení je jasné už od druhého dílu. Chudák Emma.

Lolaniky
19.01.2017

zajimavé napsané

šneki
08.10.2016 3 z 5

Tentokrát mě nezklamal konec, ale zase jsem se nemohla pořádně začíst, proto jen 3*

YuuMitsuko
18.08.2016 3 z 5

Už třetí díl a pořád si drží tři hvězdy.
1) páni ten konec, to bylo vážně nečekané když úplně stejně dopadly i dva díly předtím, vážně se těším na ty nečekané konce dalších dílů
2) začínám mít čím dál větší pocit, že vrahem je buď Ethan nebo mu Ethan pomáhá
3) nakonec je to celkem fajn oddechové čtení, je to plynulé, rychlé, zbytečně se autorka nezabývá blbostmi, co mi zase vadí je blbost některých postav, jako třeba, když Emma ví, kde našli její auto, proč se tam nezajde podívat po nějakých stopách? nebo proč žádnou z holek neudivuje Emmina neznalost všeho?
Jo tři hvězdy jsou tak akorát, těším se na další díl a doufám, že bude o něco méně předvídatelný než doposud

KateChatt
10.07.2016

Pořád mi dělá problémy, že mrtvá Sutton a Sutton předtím než umřela, jsou jedna a ta samá osoba. Jako mrtvá je úplně jiná.

Roselunda 1928
22.07.2015 3 z 5

Zezačátku jsem si myslela, že vrah bude Ethan. Teď si ale nejsem tak jistá :D

Tahle série je vlastně strašně pitomá :D no, to ani ne. Spíš neuvěřitelná. Jsem opravdu zvědavá, kdo je vrah a jaké měl k vraždě motivy.

Madame R
05.04.2015 5 z 5

No třetí díl mě mile potěšil. Už mám i svůj typ na vraha tak jsem zvědavá, jestli se to nakonec potvrdí. Jinak napínavé hltám každou stránku, tato kniha mě docela pohltila.

Marisa
09.08.2014 5 z 5

Opět další skvělý díl z téhle skvělé série :)