Lenoch

Lenoch https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340030/bmid_lenoch-KEj-340030.jpg 4 7 2

Cameron Boxer dovedl svůj takzvaný životní styl do dokonalosti: ve škole prolézá s odřenýma ušima a veškerý svůj volný čas tráví hraním videoher ve speciálně upravené suterénní místnosti. To všechno mu hladce prochází až do okamžiku, kdy kvůli svému koníčku málem způsobí doma požár. Je třeba napravit vzniklé škody – proto Cameron se svými dvěma věrnými kamarády „založí“ smyšlený školní klub, takže se navenek zdá, že koná dobré skutky, místo aby se ulejval. Geniální! Až na to, že některé děti si myslí, že klub opravdu existuje – a Cameron je jeho předseda. Než se Cameron naděje, pomáhá, kde se dá, a účastní se velké akce na záchranu bobra Elvise před jistým vyhynutím. Přitom získá řadu přátel, ale i několik velmi vlivných nepřátel. Kluk, který se vždycky snažil být nenápadný a do ničeho se nepletl, je naráz středem všeobecné pozornosti… a aby v tomhle kole zvítězil, bude muset zapojit všechny svoje povalečské schopnosti.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Schooled , 2007


více info...

Kikulka97
Kikulka97
15.09.2023 5 z 5

Super jednohubka za pár korun s uceleným, jednoduchým, ale vlastně velmi milým a efektním příběhem. A velkým plusem jsou pohledy rozných postav a fakt, že se jedná o díl bez pokračování. A celkem nenásilnou formou zjistíme, že jsou lepší věci než virtuální svět.

DariDerek
DariDerek
02.07.2017 4 z 5

Zábavná dětská kniha, která se věnuje ožehavému tématu, jako je "paření" videoher a možné následky a vlastně i výsledky. :-)
http://darameganknihy.blogspot.cz/2017/07/lenoch-gordon-korman.html


Štítky knihy

kluci

Autorovy knížky

Gordon Korman
americká, 1963
2017  86%Lenoch

Kniha Lenoch je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x