Krutá láska

Krutá láska https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169650/bmid_kruta-laska-992-169650.jpg 4 77 8

Krvavá romance série

< 4. díl

Sára je ve velkém nebezpečí. Emilia prahne po pomstě a nic ji nemůže zastavit. Po únosu Sáry stojí Jonathan před velkým rozhodnutím: vydá Dustina a zbaví se tak soka jednou provždy, nebo bude chránit Sářin život, který je pevně spoután s Dustinovým? Mají vůbec Sára a Dustin naději na společnou budoucnost?

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Ruf der Ewigkeit , 2011


více info...

Přidat komentář
Mamka_cte
Mamka_cte
01.03.2023 5 z 5

Tuto sérii jsem měla v knihovně několik let a ani nevím proč jsem ji nečetla. Nakonec se mi série strašně dobře četla a celou jsem ji "zhltla" za tři dny. Knihy jsou takové tenké chuťovky s velkými písmeny.

Strany krásně ubíhají a stále se v příběhu děje nějaká akce. Nechybí tajemství, boj, láska, zápletka a ani nějaké to nadpřirozeno (upíři).
Knihy mi hodně připomínaly Upíří deníky a o to se mi to i více líbilo.

Hlavních postav bylo hafo.! A s žádnou jsem (k mému překvapení) neměla problém. Nejvíc se mi ale líbila May - pravá kamarádka, která si toho strašně moc prožila. Takovou kamarádku by měl mít každý.!
Příběh byl hlavně o Sáře a Dustinovi a jejich cestě k vysvobození, které samozřejmě skončí happyendem.

Doporučila bych tuto sérii pro nějakého nenáročného a mladšího čtenáře, který má rád trochu napřirozena. U této série si hlava krásně odpočine a nemusí se moc přemýšlet. Doporučuji.️

Barča 008
Barča 008
10.02.2015 3 z 5

V předchozích dílech jsem měla pocit, že si nedovedu oblíbit všechny ty kladné postavy, teď mám pocit, že si nedovedu oblíbit vůbec nikoho.


Eponka
Eponka
27.10.2014 2 z 5

No čekala jsem od celé série mnohem víc....docela často tam byli dost nudné pasáže a vše byl takový stereotyp. Celá série mě nějak nenadchla ani nezaujala :-/

Dorisek
Dorisek
03.10.2014 5 z 5

Na tuto serii si nemohu vůbec stěžovat byla velice hezky napsaná a poslední díl byl velice dobrý ... nejvíce mě překvapovala smrt May to jsem vůbec nečekala samozřejmě jsem velice ráda že se May nakonec opět setkala se Simonem a samozřejmě nemohu jinak než jen doporučit :)

DračiceLaura
DračiceLaura
20.07.2014 5 z 5

Škoda, že není další díl. Skvěle jsem si početla, nemůžu si stěžovat. Jen jsem na konci brečela jako želva. Tak smutný konec jsem nečekala.

ladyfromskye
ladyfromskye
09.01.2014 5 z 5

Velmi důstojné zakončení série, se kterou jsem opravdu moc a moc spokojená. Kdyby to bylo možné, dám ještě šestou hvězdičku navíc - za slova Sářina otce. Jak jsem sama už dávno poznala, nelhala.

angelbooks
angelbooks
29.12.2013 4 z 5

Tak dočetla jsem poslední díl a s velkou lítostí si říkám proč jsem to přečetla tak rychle možná si ji v budoucnu přečtu znova :D. Děj se mi moc líbil ikdyž byl začátek nudnější tak se to potom začalo rozjíždět, přibližně když se to blížilo do poloviny. Moc mě mrzelo to s May :/, ale aspon mohla konečně být se Simonem. Možná se mi to zdá, nebo je to hlavně moje přání, aby byl ještě 5 díl a tam se to trochu ještě rozvinulo s Jonathenem :).
Skvělá knížka :) dávám do doporučených ale 5 hvěz nedám. Znám lepší knížky, které si zaslouží naopak více než 5 hvězd.

Romance
Romance
24.11.2013 5 z 5

Dnes jsem dočetla poslední díl a je mi až líto, že je to opravdu poslední díl. Krvavou romanci jsem si hodně oblíbila hned od prvního dílu. U tohoto dílu jsem byla ve stresu. Jak proto, že to byl poslední díl, tak proto, že mělo dojít k Emiliině pomstě. Ze začátku je knížka jako by o ničem, krom toho, že se pokazí plán Sáry a Dustina, ale když se dostanete do poloviny, začne být děj napínavý.

Štítky knihy

upíři láska americká literatura pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Alice Moon
americká, 1978
2012  64%Polibek nesmrtelnosti
2013  74%Krutá láska
2012  71%Věčná touha
2013  70%Spoutáni osudem

Kniha Krutá láska je v

Přečtených115x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených6x
Knihotéce112x
Chystám se číst53x
Chci si koupit10x
dalších seznamech2x