Krvavá kreatura

Krvavá kreatura https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129741/mid_krvava-kreatura-rRD-129741.jpg 4 198 17

Demonata série

< 5. díl >

Grubbs Grady zatím uniká rodovému prokletí, ale když na sobě při úplňku pozoruje alarmující symptomy, je si jist, že ho jeho osud dostihl. Již se dokázal vypořádat se smrtí, porazit démony i změnit svůj život. Ale Grubbs je rozpolcený mezi světem magie a svými vlčími geny. Dokáže porazit bestii v sobě nebo se stane další obětí staleté kletby?... celý text

Žánr:
Horory , Fantasy

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Blood Beast , 2007


více info...

VlkzCally
VlkzCally
16.06.2023 5 z 5

Tady se nic nezměnilo. Žije to svým vlastním životem. Démoni si dávají voraz a tak je to vcelku poklidný příběh. Mě se to líbilo.

Luigi1
Luigi1
01.02.2021 5 z 5

Jsem spokojený,že jsem se pustil do četby těchto dílů,zatím dobrý.


Tesinka_Laufey
Tesinka_Laufey
19.09.2018 4 z 5

Čekala jsem něco malinko lepšího...Vcelku mi vadilo, že se neustále opakují ty samé informace a víceméně se neobjevuje nic nového. Tenhle díl se klidně mohl smrsknout do menší kapitoly a mohl být v jiné knížce.

Slugterra
Slugterra
13.04.2018 5 z 5

Další skvělý díl v sérii Demonata. Skvělý příběh, dobře se četl. Byl zajímavý a čtivý, někdy i trochu děsivý. Alespoň pro mě.... Jinak za mě rozhodně 5* a už se nemohu dočkat na další díl

Zelený_Drak
Zelený_Drak
09.01.2018 1 z 5

Nejhorší díl z prvních pěti. Na začátku se opakuje známé, následuje zhruba polovina, která je docela zábavná a pak se to zvrtne a je to strašná nuda až do konce. Konec navíc není konec. Celá výstavba zápletky ve mně vzbudila dojem, že 5. a 6. díl jsou pravděpodobně jedna kniha rozseknutá do dvou (a možná budou dohromady dávat lepší smysl). Teď už chápu, proč je příběh Bec zařazen právě před tímto. A asi už vím, co dělá Nadia z 2. dílu. Problém je, že čtenář ví o hodně víc než hrdinové, takže prokousávání se Grubbsovými mnohokrát opakovanými myšlenkami vážně není zábava.

Viki0
Viki0
28.01.2017 5 z 5

Další úžasná kniha z této série. Tentokrát trochu poklidnější. Bohužel se v tomto díle nedočkáte žádného pořádného souboje s démony, to ovšem neznamená, že by tím klesla jeho kvalita. Naopak se mi zamlouvalo, že se zde řeší i něco jiného, a každou stránku jsem četla se zatajeným dechem.

Shira27
Shira27
23.12.2015 5 z 5

Děj nebyl nijak konkrétní, jako narozdíl od předešlých dílů, ale přesto mě celá kniha bavila. Konec byl neočekávaný a já musím říct, že jsem celou dobu tušila že něco je špatně.. :D

Temný snílek
Temný snílek
29.08.2015 4 z 5

Krvavá kreatura je čtivé, napínavé fantasy, které si čtenář užije. Doporučil bych ji spíše starší mládeži, která už něco vydrží, ostatně jako celou sérii.

Avatar Aang
Avatar Aang
04.03.2015 5 z 5

No, předchozí díly byly mnohem lepší.

Adam Bartoš
Adam Bartoš
20.08.2014 4 z 5

Tento díl se mi líbil o něco víc než předchozí. Ale nebyl tak dobrý jako první a druhý díl. Nicméně, konec byl dost dobrý. Teším se na pokračování.

kilometr
kilometr
09.01.2014 1 z 5

Už třetí díl série dost klopýtal,čtyřka byla výborná,ale pátá Demonata je už jen bloudění,nuda a hlavně zbytečně nastavovanou kašičkou.A dost mi vadí,že si autor neváží svého čtenáře a nutí ho opět prožívat ze začátku to,co Grubbs Grady prožil a co čtenář zná!!
10%.

petrisca
petrisca
10.12.2013 5 z 5

Další skvělé pokračování této série...namám k tomu co vyčíst :)

Issiriana
Issiriana
19.03.2013 5 z 5

SPOILERY

Páni, do tohohle dílu se mi moc nechtělo, ale hned po první kapitole jsem změnila názor. Na začátku trocha té puberťácké zamilovanosti a skvělý Grubbsův večírek... bavila jsem se. Do toho propletená lykantropie, takže jsem se na každé stránce bála, co se stane, a jestli (nebo spíš kdy ano) někdo neumře. Dalším velkým plusem je Dervishův humor, směji se skoro při každé jeho poznámce. A nakonec zrádkyně Juni - musím říct, že jsem to čekala, protože jsem už aspoň trochu prokoukla Shanův styl psaní, což ale nic nemění na tom, že se mi to ani trochu nelíbí. Nejvíc mi je líto Dervishe, on měl Juni rád... Hned se jdu vrhnout do dalšího dílu! :)

fallík
fallík
10.03.2013 5 z 5

pozor SPOILERY!

Grubbs mě neustále štval tím, že když se nejdřív nemohl dokopat k tomu svěřit se Dervishovi a když už to pak udělal, vynechával spoustu věcí, které mi přišly dost důležité, ale jemu nepodstatné. Nicméně líbilo se mi, jak bojoval s tím vnitřním vlkodlakem, to bylo fakt dobrý.

Závěr se mi moc nepozdával, přišlo mi divné, že by se Juni najednou dokázala tak odpoutat od Dervishe, kterého tak strašně milovala a vůbec, přišlo mi to jako moc dobrý konec a moc poklidnou knihu. Ale to jsem udělala ukvapený závěr, protože najednou BUM a Shan dokázal změnit celý děj pouze na pár stránkách. Juni se mi moc nepozdávala už od začátku, kvůli těm svítícím očím a právě kvůli tomu, jak snadno opustila Dervishe a jak se ukázalo, je to mrcha. Nedokázala jsem odolat a hned po dočtení téhle knihy jsem se vrhla na další :)

Cleo De Nile
Cleo De Nile
27.10.2012 5 z 5

Zajímavé, čtivé, super - měla jsem to přečtené za jedno odpoledne :)
Nicméně mě zklamalo, jak malý prostor tu má Meera - tzn. žádný. Opravdu jsem si ji oblíbila a doufám, že v dalším díle se o ní třeba dozvím něco více :) Také jsem měla občas chuť dát Grubbsovi pár facek za to, jak nechal Locha, ať se k Billovi-I chová tak, jak se chová... I přes to dávám 5*.

SPOILER

Já se tedy přiznám, že jsem netušila, že bude Juni taková potvora... Pravda je, že jsem ji nikdy neměla ráda, ale nečekala jsem, že se přidá na stranu Demonat.

AnetaS
AnetaS
17.10.2012 5 z 5

Opravdu velmi zajímavé,čekala jsem,že se v jeskyni bude dít víc věcí. Ale že by mě to zklamalo to se říct nedá. A nějak jsem tušila že se to s Juni zvrtne... Nemůžu se dočkat dalšího dílu! ;)

Adelica-Opica
Adelica-Opica
13.10.2012 5 z 5

Páni,to se nam to pěkne zamotalo :-\ už aby byl další díl...SPOILER! Tušila sem,že návrat Juni nebude věštit nic dobrého...