Kniha rozkoše a hrůzy

Kniha rozkoše a hrůzy https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284489/mid_kniha-rozkose-a-hruzy-80S-284489.jpg 3 9 4

Dva svérázní vyšetřovatelé odhalují tajemství českého venkova plného oblud, perverzních luteránů a statečných pasáčků, kteří pro záchranu svého stáda riskují i vlastní duši. Krásná hrdinka Silveriana udělá cokoliv, aby zachránila svého milého ze spárů skřetů i strašlivého frankensteinovského králíka. Malá kočička se vydává na cestu za štěstím a zažívá řadu rozverných příhod… Tato kniha nenabízí morální ponaučení, nenechte se vysmát! Jsme přeci všichni dospělí, a tak víme, že všem nám jde jen o jedno. O krásnou, romantickou a epochální lásku. Samozřejmě tělesnou a zábavnou. Pro ni překonáme hordy nepřátel, pekelných nestvůr i šílené ošetřovatelky činčil. Vítejte tedy u povídek, které mixují menší i větší porci erotiky s humorem a naprosto šílenými nápady. Zažijete smích i strach, ale především jízdu, na kterou se nezapomíná.... celý text

Přidat komentář

Nikidree
02.06.2018 2 z 5

Na to, že to má jen 184 stránek a je tam 7 povídek, ani nevím, jak dlouho jsem to četla a raději to počítat nebudu.
Nečekala jsem od toho nic převratného a udělala jsem dobře. Během čtení první povídky jsem byla rozhodnutá nepokračovat v dalších. A nebýt toho, že siska byla hned druhá, asi by se tak opravdu stalo. Putování věčně vzrušené kočky bylo tak absurdní, až jsem se se za břicho popadala, jelikož jsem ještě stále tak trochu "puberťák". Ale ostatními jsem se velmi stěží prokousávala a častokrát je po přečtení jedné stránky odkládala na někdy jindy.
Nechci tím tuto knihu odsoudit. Jen to není úplně můj šálek kávy a asi se na čas podobným titulům vyhnu.

los
15.05.2018 odpad!

Siska klitoriska není můj šálek spermatu, ale i na parodii je to uboze prepubertální


trudoš
28.12.2017 4 z 5

Parodie nikdy nebyla mým šálkem, takže jsem tuhle sbírku humoristických povídek otevíral s jistotou, že ji minimálně po prvním příběhu zavřu a zapomenu. Hovno Majere, hovno máš.
Tedy ne, že by šlo o nějak moc stráveného času. Těch necelých dvě stě stran uteklo jako voda, přičemž literární eskamotérství Michala Tesáčka okouzlí svou hravostí natolik, že člověk svět kolem ani nevnímá. To je dáno tím, že se autor málokdy opakuje a každý text představuje něco jiného, než co předložil o chvilku dříve. Takže jestli vám nevadí vpravdě šílený humor, pak je Kniha rozkoše a hrůzy skvělou volbou. A jste-li na kočičky a taky trochu zoofil, pak už nemáte vůbec co řešit. Přes všechnu tu chválu však soubor poskytuje jen krátké hříčky. Něco je poctou obrozenecké pornografii, něco zas utahování si z historické fantasy, jinde je znát fascinace tvorbou Káji Saudka a kdo rád Frantu Kotletu, může se dozvědět, jak to ve skutečnosti bylo s jeho osudem.
PS: Slipy z předkožky ledního medvěda jsou hodně cool.

MinaHawke
15.01.2017 2 z 5

Musím říct, že to nebylo přímo pro mě. Ale to neznamená, že si kniha nenajde své čtenáře. Zkrátka každý má rád něco jiného, takže pokud knihu máte, neváhejte si jí přečíst, snad vás můj komentář neodradí od čtení.

Štítky knihy

parodie

Autorovy další knížky

Michal Tesáček (p)
česká, 1984
2017  76%Ve stínu Říše
2019  84%Ve stínu magie
2018  82%Ve stínu apokalypsy
2012  53%Kniha rozkoše a hrůzy

Kniha Kniha rozkoše a hrůzy je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce10x
Chystám se číst8x
Chci si koupit3x