Judas Priest

Judas Priest https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65190/judas-priest-65190.jpg 4 24 6

Příběh heavy metalové legendy Judas Priest líčí jejich vzestupy i pády zdokumentované renomovaným rockovým novinářem. Kniha Judas Priest vychází z rozhovorů s desítkami osobností propojených s kariérou těchto živoucích legend, od bývalých spolupracovníků až po dávné přátele z dětství. Včetně kompletní diskografie a seznamu turné.... celý text

Literatura naučná Umění
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

The Story Of Judas Priest: Defenders Of The Faith , 2007


více info...

Přidat komentář

hnatlubo
04.06.2022 3 z 5

Zajímavě napsaná hudební biografie od uznávaného hudebního novináře, sráží ji však naprosto otřesné zpracování českého vydání.

martunka
19.07.2017 5 z 5

Skvěle napsaná kniha. Jako fanouška Judas priest mě kniha bavila a konečně jsem se dozvěděla něco o lidech, kteří jsou pro mě ti, kdo prostě umí dělat skvělou hudbu.


Gordonlord
27.03.2017 5 z 5

Velmi krásně zpracovaná biografie - a fakt, že je neoficiální, ji možná jen přidává na hodnotě, protože v opačném případě by si kapela jistě nedovolila kriticky tnout do vlastních řad takovým způsobem, jakým to může udělat nestranný pozorovatel, který se snaží bez příkras odhalit, jak to opravdu bylo - což se zde dozvíte od samotných počátků kapely na konci 60´let, kdy členem Judas Priest ještě nebyl nikdo ze současné sestavy. Líbí se mi, že je kniha hodně zaměřena na tento před-albový pravěk, o kterém mnoho fanoušků možná ani neví a v jehož čele stál Alan Atkins, který se - žel- nedočkal účasti na žádném albu kapely a ranné demosnímky kapely s jeho hlasem dnes mají cenu zlata :-)

endyamon
16.06.2015 4 z 5

Po precitani knihy uz nemam tak rad clenov kapely ako predtym. Myslim, ze z oficialnej biografie by sme sa nedozvedeli tolko o americkom sne (dobyti USA) a o nahravani dosiek s kalkulom nabalit sa co najviac. Rock hard, ride free!

jorgesob
16.12.2014 3 z 5

celkem pohodová knížka. dobře se čte a dozvěděl jsem se v ní hodně nových věcí o judas. a doufejme že se dočkáme někdy i oficiální autobiografie

VictimOfChanges
27.10.2011 5 z 5

Když jsem se dozvěděla, že samotní Metaloví Bohové vydávají biografii, byla jsem naprosto nadšená. Kniha Danielse bohužel není oficiální, protože jak členové skupiny pravili, na psaní biografie, když jejich kariéra (díkybohu) ještě není u konce, není ten správný čas.
Defenders Of The Faith je pro všechny opravdové metalisty milou povinností k přečtení. I přestože velkou část zabírá zbytečně dlouhý rozpis všech turné a koncertů, která kdy skupina uspořádala, příběh o vzniku skupiny a vypracování se až na samotný Olymp heavy metalu (v čele při jeho vytváření) je skutečně pozoruhodný a čte se téměř sám.
Keep the faith \ , , / \ , , /