Japonština

Japonština https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88583/japonstina-88583.gif 4 30 4

Moderní učebnicový komplet, vhodný pro výuku v jazykových kurzech i pro samouky. Klade důraz na komunikaci v běžné každodenní situaci. Systematicky vykládá gramatiku a umožňuje zvládnutí složitého systému písma i zvukové stránky jazyka. Seznamuje uživatele s reáliemi současného života a kultury. Důležitou pomůckou je samostatný sešit písma, v němž jsou probrány obě japonské abecedy i základní čínské znaky s přehledným rozpisem tahů a s čísly, podle nichž lze znak najít v nejpoužívanějších znakových slovnících. Třetí částí učebnicového kompletu je japonsko-český a česko-japonský slovníček a klíč ke cvičením. Zvládnutí fonetické stránky jazyka umožní dvě CD s nahrávkami cvičení a článků namluvenými rodilými mluvčími. Neocenitelnou součástí je i další CD s textovým editorem pro japonštinu.... celý text

Nika320
Nika320
16.04.2019 2 z 5

Buďme upřímní. Lidi, co se nikdy neučili japonsky, to ocení. Pokud tu učebnici otevřete po pěti letech studia na univerzitě, budete tu učebnici nenávidět za nedostatky :)

Misaki
Misaki
18.01.2018 3 z 5

V porovnání s učebnicemi japonštiny vydávanými na západě, natož pak těmi, které pro cizince vydávají přímo v Japonsku, je tohle hodně smutný počin... Nicméně pokud nevládnete angličtinou aspoň natolik, abyste byli schopni přečíst pár jednoduchých vět, nemáte asi na výběr, než vzít za vděk Ledou. Osobně ale tuto knihu nemohu doporučit.


janiice
janiice
27.09.2015 4 z 5

jen s učebnicí bez slovníku jste poměrně v háji.

jutschi
jutschi
01.12.2013 1 z 5

Tech chyb je tam ale docela hodne. Mrzi me to za tolik penez. Snad napise někdo něco lepšího. Japonstina tu chybi.