Jaký je život po životě

Jaký je život po životě https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162355/mid_jaky-je-zivot-po-zivote-i3R-162355.jpg 4 43 14

Důkaz, že život smrtí nekončí Tisíce lidí mají osobní zkušenost s prožitkem blízké smrti (PBS). Doktor Eben Alexander je jedním z nich, a právě díky svému lékařskému vzdělání této zkušenosti porozuměl a předkládá nám důkaz o tom, co se děje po smrti. Všichni jsme součástí jednoho universa, a tak jako žijeme na tomto světě, naše existence pokračuje i v „životě po životě“. Přečtení této knihy vám změní život.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Proof of Heaven


více info...

Přidat komentář

ViolettaCh.
04.03.2021 4 z 5

Kniha se zajímavou tématikou, kdy se smrtelník dozví něco nového z jiného časoprostoru, odkud není (zpravidla) návratu. Tento typ knih si občas ráda přečtu.

JOy6
02.03.2019

Alexander prožil to, co v dnešní době díky operacím zažívá mnoho lidí (informace z knihy). Hodnotu jeho sdílení vidím hlavně v tom, že je to vědec a lékař. Popisuje svůj zážitek, který jako vědec nechápe, ale jako člověk - bytost plně přijímá. Čtivá kniha a pro mě s nádherným a dojemným zakončením. Doporučuji hlavně všem skeptikům :-)


Lucif
23.02.2019 5 z 5

Pěkná, dobře se čte a určitě to chce ji dočíst do konce, je zajímavá, doporučuji

technolog
27.12.2018 2 z 5

I kdyz si myslim ze zivot po zivote existuje, cteni nebylo uplne plynule. Kniha me az tak nenadchla i kdyz s obsahem souhlasim.

vlkcz
16.07.2017 5 z 5

Popis toho, jaký je život po životě je pouze velmi malou částí této knihy. Navíc není vyprávěn souvisle, ale je střídán prostřihy do autorova dřívějšího života a vyprávěním toho, jak na jeho nemoc a léčbu reagovala rodina a přátelé. Ale dohromady to tvoří úžasnou pavučinu, kde všechno nějak souvisí se vším.
Povinná četba pro všechny "skeptiky".

Natyna3
10.02.2017 4 z 5

Tahle kniha stojí za zamyšlení. Navíc se lehce čte.

Denika
27.12.2016 5 z 5

Velmi zvláštní kniha, krásně napsaná a především - má poselství. Tím, že ji vypráví neurochirurg, který díky svým znalostem mohl odborně posoudit to, co se mu stalo, se stává věrohodnějším popisem zážitku blízké smrti než jakákoli předchozí kniha na stejné téma. Nejzajímavější částí byly poslední stránky věnované lidskému vědomí a jeho popisu v širších souvislostech spolu s objevy kvantové mechaniky. Příjemné čtení, snad se dostanu i k Mapě věčnosti od pana Alexandera. :)

Marieta
22.11.2016 4 z 5

S knihou jsem se seznámila na psychoterapii a po velmi těžké ztrátě mé mladší ségrušky mi dala naději a víru v něco, co mě do onoho osudného dne nikdy nezasáhlo...
Určitě toto téma není pro každého, ale mně osobně kniha rozšířila hranice možného a nemožného a položila mi několik osobních životních otázek, na které si musí odpovědět každý sám, protože žádné jiné odpovědi neexistují... Za mě doporučuji.

InesRodriguez
25.09.2015 5 z 5

Podle mého názoru jedna z nejlepších kniha na téma prožitků blízkých smrti. Pan Alexander se stal živoucím důkazem toho, že ani věda nezná odpovědi na všechny otázky a skrze vlastní prožitek blízké smrti přináší důkazy o tom opravdovém světě, který nás obklopuje, i když to (zatím) nevíme.
Během čtení téhle knížky mě naplňoval pocit štěstí a radosti. Díky :)

Dandy1
01.08.2015 5 z 5

Kdo zná knihu Raymonda Moodyho Život po životě, ví co očekávat. Tady se mi líbilo jak autor popisuje svoji proměnu. Jako lékař neurochirug bral tyle věci jako výplody chorého mozku. A najednou to prožil sám.... Kolegové lékaři ho nechápali...
A poklona jeho rodině, jak se u něj střídali, v beznadějné situaci to nevzdali a prosili za uzdravení...

Arry
30.05.2014 5 z 5

Autor knihy přistupuje ke svému putování posmrtnou krajinou velmi kriticky a na základě vědeckých postupů se snaží zdůvodnit všechny události, které ho potkaly. Spolu s týmem odborníků z různých odvětví lékařské vědy však postupně zjišťuje, že ne všechny jevy se dají vysvětlit racionálním myšlením.

MissBlack
17.02.2014 5 z 5

Výborná kniha. Asi jsem nečekala, že bude pojatá tak osobně, ale vůbec mi to nevadilo. Většinou jsem byla zvyklá na mnoho příběhů různých lidí a tak jsem uvítala jeden ucelený a rozhodně neméně zajímavý. A docela silný.

Jak tak začínám číst knihy na toto téma, není snad žádná, která by se mi nelíbila a něco nového nedala. Pro někoho to bude zajímavé čtení a nic dál a někomu to opravdu změní život. To je ale o přístupu lidí a o informacích. Jsem velice ráda, že jsem si ji mohla přečíst, rozhodně doporučuji.

Malinali
12.12.2013 5 z 5

Zajímavé čtení, ale život mi to určitě nezměnilo jak tvrdila recenze :)

lenkaknel
28.10.2013 5 z 5

Fantastická! Knihy na toto téma mám opravdu ráda.

Štítky knihy

ZPS - zážitek prahu smrti

Autorovy další knížky

Eben Alexander
americká, 1954
2013  85%Jaký je život po životě
2014  71%Mapa věčnosti

Kniha Jaký je život po životě je v

Právě čtených1x
Přečtených57x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených7x
Knihotéce17x
Chystám se číst49x
Chci si koupit28x
dalších seznamech2x