Jak překonat vztek a podrážděnost

Jak překonat vztek a podrážděnost https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205518/mid_jak-prekonat-vztek-a-podrazdenost-eFp-205518.jpg 3 4 3

Proč mě rozčilují věci, které jiné nechávají chladnými? Proč jsem někdy podrážděnější než jindy? Proč všechny neiritují tytéž situace? Je vztek sám o sobě vždy špatný? Položili jste si někdy podobnou otázku? Pokud máte pocit, že nezvládáte své negativní emoce a často říkáte nebo děláte věci, kterých později litujete, je tato kniha určena právě vám! Uznávaný psycholog v ní na mnoha příkladech z praxe srozumitelně a čtivě vysvětluje, proč se takto chováte a jak takovému chování můžete předejít. Dozvíte se, jak je to s podrážděností a vztekem, jak fungují vaše přesvědčení a zábrany a jak s nimi můžete pracovat. Naučíte se rozpoznávat vaše osobní spouštěče hněvu a používat prospěšnější metody při posuzování situací, v nichž často „ztrácíte hlavu“. Naleznete rady, jak si dlouhodobě udržet lepší náladu a zpříjemnit tak život nejen sobě, ale i svému okolí. Nenechte se už dál ovládat svým vztekem a převezměte plnou kontrolu nad svými reakcemi i v těch nejnáročnějších situacích!... celý text

Přidat komentář

LadyLane
07.03.2019 3 z 5

Prvé kapitoly zaujímavé, hnev vykresľovaný komplexne. Príklady sa síce opakujú, ale je ich viac a pokrývajú širšiu oblasť. Lenže. Domnievam sa, že som pri nich narazila aj na chybu.
Podkapitolu Depresia síce autor uvádza v zmysle duševnej poruchy, ale odporúčania sú vhodné skôr pri smutnej nálade.

anita27
01.01.2016 3 z 5

Kniha mě první dvě kapitoly bavila, poté mi přišlo, že se autor opakuji a kniha mě přestávala bavit. Donutila jsem se ji ale přečíst. No a některé části mě tedy dost nudily a ty příklady, které se neustále opakovaly na tom nebyly o moc lépe. Ke konci knihy ale byla nejzajímavější část a to nálady. Autor v této kapitole popisuje, jak si poradit ve stresových situacích, při depresi a jak nepřenášet špatnou náladu př. z práce na svou rodinu.
Cvičení jsem nedělala, protože mě to nebavilo a často mi to přišlo zbytečné. Spíš jsem si ale z knihy udělala výpisky a tím pádem to důležité mám zapsané. Navíc jsem se některé zvyky naučila používat i v praxi. Takže rozhodně mi kniha byla přínosná.


REBELKAAAAAA
15.06.2015 5 z 5

Super kniha, dala mi to to co jsem potřebovala. Lidské tipy a rady jak zatočit se vztekem a jak chápat své vnitřní pocity. Uvědomit si, že vlastně vztek nemusí být vždy špatný, ale že můžeme změnit svou reakci. Super, doporučuji, kniha mi hodně pomohla, zklidnila a otevřela oči :).

Štítky knihy

emoce, pocity vztek, hněv

Autorovy knížky

2014  65%Jak překonat vztek a podrážděnost

Kniha Jak překonat vztek a podrážděnost je v

Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst17x
Chci si koupit2x