Intimní život

Intimní život https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157353/bmid_intimni-zivot-dvg-157353.jpg 4 31 7

Když pravdivý příběh Cheryl T. Cohen Greeneové spatřil světlo světa, zaznělo na jeho adresu množství nadšených výroků. Sutobiografické vyprávění o životě náhradní partnerky právě takovéhle vskutku je. Příběh ženy, která pomáhá lidem překonávat sexuální problémy tak, že je učí příslušným dovednostem v praxi.

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Metafora
Originální název:

An Intimate Life , 2012


více info...

Přidat komentář

daza.dt
21.06.2023 5 z 5

Úžasně psaná kniha určitě báječnou ženou Cheryl T. Cohen Greene.
Mile psaný životní příběh a lidké vyprávění o zkušenostech s jednotlivými klienty. Po přečtení knihy jsem si našla i film, který byl na základě příběhu jednoho klienta natočený. (Sezení - Helen Hunt v hlavní roli - také doporučuji - je to úžasně mile lidské.)

Rozhodně doporučuji všem - donutí vás to přemýšlet o dost věcech, které by vás dříve nenapadly.

LuckyVagabond
16.10.2022 5 z 5

Fascinující životní příběh.


Souteska
15.08.2020 5 z 5

Krásná kniha, krásný životní příběh, i když i pestrý a nelehký! Příběh autorky - tzv. náhradní partnerky Cheryl - se čte velmi svižně a je prokládán příběhy jejích klientů a popisem práce s nimi a jejich problémy. Cheryl je z mého pohledu velmi odvážná žena, a také velmi sympatická a soucitná. Mnoha lidem svou profesí doslova změnila život. Ačkoliv sex miluji, nevím, jestli bych dokázala pracovat s lidmi tak, jako ona.
Shlédla jsem po knize i film s názvem Sezení, který vypráví o jednom klientovi, postiženém Markovi. Ten je v knize jen částí příběhu, na rozdíl od filmu obsahuje kniha i jiné příběhy klientů. Film je i tak ale skvělý, dobře natočený, s krásným námětem, který je krásnější tím, že je skutečný.

Citát z knihy (k vysvětlení rozdílu náhradní partnerka vs. prostitutka): "Chodit za prostitutkou je jako chodit do restaurace. Schůzky s náhradní partnerkou jsou něco jako kurzy vaření."

Citát z knihy: "Každý má právo na uspokojivý a láskyplný sex, a jak vyplývá z mých zkušeností, tyo dvě věci většinou souvisejí s dobrou komunikací, sebeúctou a ochotou objevovat."

Jooo! Pod to bych se podepsala! Knížku moc doporučuji, puritánům i volnomyšlenkářům.

DK197
19.11.2019 5 z 5

KNIHA: Velice zajímavá kniha. Trochu jsem váhala s pátou hvězdičkou. Ovšem kombinace tématu zaměstnání coby náhradní partnerky (neplést se sexuální asistentkou - a ani jedno není prostituce) i zajímavého a komplikovaného osudu hlavní hrdinky si to přeci jen nakonec vybojovala. Dopoučuju.

Sex není tabu. A každý s ním může mít občas problém...

Ditules
21.03.2015 4 z 5

Velice zajímavá autobiografická kniha. Dříve jsem o takovýchto terapeutech vůbec neslyšela a jsem ráda, že jsem se zase o něco víc poučila. Autorka dala do knihy kus sebe a nebála se jít s kůží na trh. Musím říci, že její životní osud na mě velice zapůsobil (přísně katolická rodina, experimenty, povolání, volné partnerství, nemoc,....). Doporučuju. Čte se samo.

Kačík
23.09.2013 4 z 5

Dobře se četla, bylo to zajímavé. Pro mě nový poznatek.

monushka
16.09.2013 4 z 5

Kniha pro mě byla docela oříškem. Když jsem přestala vnímat povolání samotné autorky, tak se mi kniha četla jednodušeji a byla pro mě zajímavější.