Hořící měsíc

Hořící měsíc https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343066/bmid_horici-mesic-weV-343066.jpg 4 337 83

Destination Love série

1. díl >

Exotické dobrodružství jako lék na zlomené srdce „Promiň, nemůžu“ - Když si Lilly Swansonová přečte tenhle vzkaz od svého snoubence pět minut před začátkem svatebního obřadu, má pocit, že se jí zhroutil celý svět. Její pečlivě naplánovaný, dokonalý život s mužem snů se roztříští na tisíc kousků a Lilly z minuty na minutu neví, co dál. Rozhodne se proto ještě v přechodném pominutí smyslů nastoupit do letadla a odletět sama na líbánky do exotického Thajska. To ještě netuší, jaká vzrušující cesta plná poznání, nečekaného dobrodružství a možná i nové lásky ji čeká…... celý text

Literatura světová Humor Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Burning Moon , 2013


více info...

Přidat komentář

hlentilka
16.04.2024 2 z 5

Nedočetla jsem, děj se táhl, nikam se neposouval, pro mě nejslabší kniha autorky.

adela2230
14.04.2024 4 z 5

Jako Lili je dost upjatá, původně jsem si myslela, že ji je tak 40 let. Ale příběh je pěkný, taková oddechová pohádka.


KatieKuli
11.04.2024 3 z 5

Lilly má na sobě svatební šaty, 500 hostů, ale žádného ženicha. V rámci zhroucení se rozhodne odjet na líbánky do Thajska sama (jen v pyžamu a králičích bačkůrkách). Její ne zcela klasický outfit zaujme v letadle i Damiena, a tak začne jejich společná cesta za hořícím měsícem, což je vyhlášená každoroční party jen pro pozvané.
Chvílemi to bylo vtipné, ale nějak mě to nechytlo. Lilly mi začala být sympatická až tak od 200 strany a kniha jich má 260 :-)

monika0181
05.01.2024 3 z 5

Sladká pohádka, jak jinak popsat knihu.
Souhlasím s komentářem ElikaS, jde o romantiku, která není ničím výjimečná a ani originální.
Kniha je čtivá, pobaví, je úsměvná. Jednoduchá oddechovka.
Není špatná, ale neohromila mě. Přečetla jsem ji, v knihovně nezůstane, ale jistě má potenciál, min romantického odpočinkového čtení.
Byť mě bavila, v srdci nezůstane.

Fortuna7
19.11.2023 4 z 5

Další super oddechovka, ale na Svatbu naoko od autorky to nemá :-). I tak jsem se ale velmi pobavila, užila jsem si čtivý styl a humor Jo Watsonové a hlavně jsem se při čtení ocitla v krásném prostředí Thajska. Nebýt čtenářské výzvy z minulého roku, tak bych se k autorce vůbec nedostala, a to by byla vážně velká škoda.

Ira13
06.06.2023 4 z 5

Oddechová knížka tak na 2 odpoledne. Děj utíká šíleným tempem s bláznivou Lili. Občas humorné, hodně lásky i smutku, trochu napínavé, nádherná příroda v Thajsku jen umocňuje kouzlo.

Eve.Z
10.02.2023 5 z 5

Tak tohle byla skvělá jízda od začátku do konce, vtipné, svěží a láskyplné. Bonusem je prostředí exotického Thajska a hezky se vyvíjející vztah hlavních hrdinů. Kniha se čte vlastně sama. Velice odpočinkové čtení. Moc DOPORUČUJI :)

ElikaS
14.12.2022 4 z 5

Do knížky jsem se pustila díky čtenářské výzvě, kdy jsem hledala hlavně něco krátkého, abych to na poslední chvíli ještě stihla. Knížka byla celkem příjemnou oddechovkou. Jedná se o romantiku, která není ničím originální a výjimečná, přesto mě místy dokázala rozesmát a četla se příjemně a rychle.
Hlavní hrdinka mi občas lezla na nervy svou povrchností a předsudky, ale chápu že to byl účel, aby se mohla "napravit". Damien byl celou dobu skvělý sympaťák až na konci mi přišel trochu manipulativní.
Celkově to byla knížka ničím neurazí ani nenadchne.

eliska2126
11.12.2022 4 z 5

Já mám autorky, od kterých čtu vše, dokonce dvě. Je to Colleen Hoover a právě Jo Watson.
Jo Watson si mě získala knížkou Mám tě ráda, nemám té ráda, kterou jsem četla už před pár lety. Od té doby si kupuju vše, co vyjde. Proto jsem i dlouho sháněla tuto její prvotinu, kterou se přiznám není úplně snadné sehnat. Ale povedlo se a příběh stojí opravdu za to.

V knize sledujeme Lilly, kterou na začátku knihy opustí teď už ne budoucí manžel, pár minut předtím, než mají stanout před oltářem. Nepříjemné, že? Lilly se pochopitelně zhroutí a dlábí se zmrzlinou na gauči. Pak ale dostane ztřeštěný nápad. Pojede sama na líbánky do Thajska. Ani netuší, jakou souhru okolností, které ji změní život, tím spustí.

Na příběhu jde maličko vidět, že je to autorčina prvotina. Většinou mě její knížky na začátku vtáhnout a vyplivnou na konci. Tady byl ale trošku pomalejší rozjezd a měla jsem malinko problém se začíst. I tak jsem si ale příběh užila, protože hlavní hrdinka se svým osudem popere skvěle a i před ne úplně šťastný začátek, je kniha plná humoru a vtipu.

anej
10.12.2022 3 z 5

Hezká oddechová slaďárna. Úplně mi povahově nesedla hlavní hrdinka. Přišla mi hrozně ukňouraná. Pozdější knihy od Jo Watson jsou mnohem lépe propracované a uvěřitelné.

bezzink
29.11.2022 2 z 5

I romantarna muze byt kvalitni, mit solidni uveritelny pribeh a hlavu a patu. Tady za me bohuzel neee.

happy-smile
08.11.2022 4 z 5

V rámci žánru povedená kniha. Délka je střízlivá a bylo to docela úsměvné, i když sem tam docela střelené. :)

evik91
01.11.2022 5 z 5

Super oddechovka. Nemohla jsem se odtrhnout. Cítila jsem s Lili veškeré emoce.️

werick
31.10.2022 5 z 5

Trochu bláznivá kniha, která se mi velmi líbila a rozhodně jsem se při čtení nenudila :-) super oddechovka

kaca1530
27.09.2022 3 z 5

Čteno v Thajsku na svatební cestě, což tomu dodalo bezva efekt. Nejvíc mě bavily ty cesty na tajemnou akci.

annes
05.09.2022 3 z 5

Tož taková průměrná romanťárna. Rychlé čtení, děj celkem předvídatelný, prostě takové víkendové čtení. Kdyby to nebylo do CV22 asi bych si to nevybrala, ale rozhodně to nebylo nehorší (ale teda nechápu jak to mohlo dostat nějakou cenu:-|).

mia.com
15.08.2022 4 z 5

K teto knize jsem se dostala az naposled, ackoliv je to prvotina. Nicmene pribeh je hezky ztresteny, bavilo me cele to dobrodruzo, ale do Thajska se asi fakt nevydam, diky :D. Prijemna oddychovka a libilo se mi, ze ten klasicky happy endik byl trosku slozitejsi.

Hana62
25.07.2022 3 z 5

Skvělá oddechovka. Vše očekávané, ale milé. Pokud nečekáte nic duchaplného, s chutí do toho.

Kristy.Seb
01.06.2022 4 z 5

V lidském životě se objevují okamžiky, jež změní všechno od základu. Otřesou i skálou. Nasměrují vás jiným směrem, k jiným lidem, místům i věcem. Tyhle okamžiky nepřicházejí často, ale když už ano, postaví vám život i celý svět na hlavu.

Někdy člověk musí ucouvnout, aby se pohnul dopředu.

Život je série improvizací. Člověk se musí přizpůsobit nečekaným změnám a vylízat se z ran, musí se umět bránit, dokud nezesílí a není rychlejší a lepí než dřív.

Velmi dobře napsaný ulítlý příběh. :) Pobavilo. Tenhle druh mejdanů by se mi líbil!

Mruskulka
22.05.2022 5 z 5

Čekala jsem romanťárnu a to jsem dostala. Bylo to příjemné čtení, snadné, pohodové.