Hledání podmanivé krásy

Hledání podmanivé krásy https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305885/bmid_hledani-podmanive-krasy-Nzk-305885.jpg 4 413 73

Hledání série

< 3. díl >

Gen MacKenziová má před sebou nejšťastnější den svého života, svou svatbu. Anebo se o tom alespoň snaží přesvědčit. Jak se vlastně stalo, že z jejího dokonalého snoubence, úspěšného lékaře a jejího šéfa, stal manipulativní sobec? Když Gen čeká v kostele na okamžik, než bude muset projít uličkou k oltáři, poslechne náhlý impuls a místo do manželství skočí z kostelního okna – přímo do náruče Wolfa, svého nejlepšího přítele. Od doby, co se zasnoubila, se s Wolfem odcizili, ale jejich společný útěk je sblíží rychleji, než by si pomysleli. Brzy si uvědomí, že jejich vztah přerůstá v něco víc. A potom už nebude cesty zpět… Gen i Wolfe si svého kamarádství cení nade vše a díky minulým traumatům vědí, že ztráta přítele by byla nenahraditelná. Jak ale odolat přitažlivosti, která je k sobě táhne velmi neplatonickým způsobem?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Searching for Beautiful , 2015


více info...

Přidat komentář

LenkaNovotna32
10.02.2024 4 z 5

Po dlhej dobre sa vraciam k tejto autorke, nelutujem. Dej bo svižný,celkom vtipny, eroticky opísaný ale mal aj dost scen kedy som sa zamyslela a uvedomila si ze ludia su aj zly a miestami sialeny, chuda chlapec.... Začiatok bravúrny, Wolfa som si obľúbila, sexi, drsny a hriešny ako samo peklo a predsa laskavy a milujuci.

Kristy.Seb
28.09.2023 4 z 5

Svět zlomí každého a mnoho jich je pak silných na místech, kde je zlomil.

Když nevíš co, tak plav.

Ne každou cestou se musíš vydat. Někdy je chytřejší se na to vykašlat a vrátit se domů.

Humor je dobrý způsob, jak se vyrovnat s těžkostmi.

Líbilo se mi, že se tento díl netočil okolo seznamky. Některé části byly docela drsné.


Tereza0107
04.05.2023 4 z 5

Celá já, začínám číst sérii od třetího dílu. Naštěstí, co jsem tak pochopila z přečtení anotací, se každý díl zaměřuje na jiné postavy příběhu, tak jsem snad o nic nepřišla. Musím říct, že obálka knihy mi byla docela dost nesympatická a kniha mi tak ležela v knihovně celkem dlouhou dobu, než na ní přišla řada. Ale opět se mi potvrdilo, že když to nejméně čekám, tak knížka mile překvapí. Příběh mě bavil, postavy mi sedly, občas mi vadilo zbytečně dlouhé protahování nerozhodnosti Gen a Wolfa - protože si přiznejme, jak to skončí musel každý vědět už po přečtení tak prvních dvou kapitol.
Další díly sice asi shánět nebudu, ale nelituju, že jsem si knihu přečetla.

Jája92
30.12.2021 4 z 5

Zatím nejlepší díl, který jsem četla. Očekávala jsem, že serie bude mít sestupnou tendenci, ale zatím se tak nestalo. Dějová linka mezi Gen a Wolfem nebyla prostoduchá jako to bývá u jiných erotických románů. Knihu jsem přečetla na jeden zátah. Vztahové peripetie a stíny minulosti obou hrdinů mi nedovolily knihu odložit.
Samozřejmě erotické scény byly někdy přehnané viz počítání orgasmů, ale na to už jsem u těchto knížek zvyklá. Navíc mě občas rušily vulgární výrazy při běžné konverzaci.
Autorce se navíc provedlo naladit na další pokračování s hlavní hrdinkou Arilyn.

veronika4937
13.07.2021 5 z 5

Za mě nejlepší díl série, jediný mi přišel trochu jiný. Příběh Gen mě bavil, i když vlastně už od začátku je jasné, jak vše dopadne. Ale upřímně, někdy člověk tyhle průhledné příběhy s happyendem prostě potřebuje :-).

happy19
06.12.2020 5 z 5

Za mě nejlepší díl...a víme proč..
Jeho cestu sleduji už od předešlé série...
Tajně jsem doufala,že se dostane v životě daleko..a neztratí se...
☆☆☆Wolf♡♡♡
Přidávám legendární citát...

„Je víc mnou než já sama. Ať už jsou naše duše z čehokoli, jeho a moje jsou stejné.“

Nika151
27.10.2020 5 z 5

Miluju tuto autorku a tahle série je čím dál lepší..řekla bych, ze příběh Wolfeho a Gen byl zatím nejlepší. Už se těším na poslední dil. Moc se mi líbil začátek, jak Gen utekla ze své svatby a do toho se připletl Wolfe a utekli spolu na chatu uprostřed přírody. Jak svou přítelkyni a tajnou lásku chránil před manipulátorem, postupně mezi nimi rostlo napětí, až to nevydrželi..doporučuji!

Siegrid
02.10.2020 4 z 5

Prvních cca 250 str. je napínavých, že nemůžete přestat číst a pak už je to takové rozmělněné. Nicméně nápad knihy dobrý.

Maruš.D
12.09.2020 5 z 5

Už jsem zjistila, že mi na této autorce nesedí její rychlé ukončení knih. V celku to plyne, pak přijde zápletka, stačí omluva a vše je zase růžové. Nevím, zda by to vždy tak lehce prošlo v reálném životě. Nicméně i přes zrychlený konec se tato kniha stala mou nejoblíbenější z celé série. Wolfa jsem si moc zamilovala. Příběh byl syrový a plný emocí, které mě nenechali v klidu. To co se dělo s Davidem, Wolfovo démoni, to vše dodalo knize na zajímavosti.

hlavajda93
20.08.2020 4 z 5

Pěkný příběh a celkově se mi líbil mnohem víc než díl o Kate a Kennedy. Konečně jsme se dozvěděly něco o Wolfeovi a jeho životě, ikdyž to bylo dost drsné. K šťastnému závěru vedla pro oba docela trnitá cesta.

petulkapeta
21.07.2020 5 z 5

užasný díl,fakt kdo by se netěšil na přiběh Wolfeho?! ten kluk a jeho minulost,odhodlani a prostě vše určitě byl baječný kamarad ale daleko lepší bude přítel pro Glen...

Myška43
07.07.2020 5 z 5

Wolfeho jsem si oblíbila už v sérii Manželství s miliardářem, takže na jeho příběh jsem se moc těšila. Mám tuto autorku v oblibě. Posbírá závažná témata z reálného světa , okoření to špetkou fantazie a vloží do krásného romantického sexy příběhu, z kterého vznikne další skvělá pohádka pro ženy. Takže kdo se chce odreagovat od starostí všedních dnů, zasnít se, vypnou a jen se oddávat příběhu, tomu knihu doporučuji. Ten kdo nad vším moc přemýšlí, neustále analyzuje, pro toho tato kniha rozhodně není ta pravá.

0249
11.05.2020 5 z 5

Nevím proč ale pokaždé mě ta série neskutečně pobaví a pro mě jsou to úžasné příběhy.

kakaba4818
05.09.2019 5 z 5

Pro mě zatím nejlepší příběh ze série Hledání. Samozřejmě by se dalo polemizovat nad pravdivostí a skutečností, ale kdo to bere jako oddychovku, nebude litovat.

margitka13
01.09.2019 5 z 5

Ach Wolfe... MILUJEM HO. Tá temná krása, ktorú v sebe nesie ma pohltila. Tento chlap patrí medzi mojich najobľúbenejších knižných mužských. Stal sa "tak toršku" aj mojím idolom. A Gen... je pre mňa dievča, ktoré sa nebálo povedať nie, aj keď trochu "drastickým" spôsobom. Oboch zbožňujem a určite odporúčam každému čitateľovi, ktorý má túto knihu ešte len v pláne. ❤

leny.wood
29.06.2019 5 z 5

Tohle mě hodně bavilo a musím hodnotit za plný počet, i když je v knize dost překlepů. Tady totiž nejde o typický román pro ženy. Velkou přidanou hodnotou je popis skryté manipulace ve vztahu, aniž by vaši nejbližší cokoliv postřehli. Popis erotických scén není nijak obscénní (žádných trapných "padesát odstínů"), ale... jo, užití slova "smyslný" je to pravé. Jestli je to reálné, je věc druhá. Věřím, že jsou lidé, kteří si přesně takhle dokážou sex užít. To, že vy to nedokážete, neznamená, že je to debilita, nebo jak to tady někdo nazval.

Turquoise
16.06.2019 3 z 5

Ze série Hledání je tohle jednoznačně nejvážnější díl. Vtipných situací tam moc není, ale i tak to stálo za to. Na příběh Wolfa jsem čekala a jsem spokojená.

biki
30.05.2019 4 z 5

Šmarjá, že to tak řešíte. Vždyť je to jen docela hezká pohádka.

petra1394
30.05.2019

No, knihu hodnotit nebudu, protože jsem dostala přesně to, co jsem chtěla a zjistila, že pro mě to není :D Těšila jsem se na nějakou erotickou oddechovku, ale bylo to prostě ujeté a nic pro mě. Příběh stál za prd, nicméně nečekala jsem ani nic složitého, erotické scény ještě větší katastrofa. Udělat se 12 krát za noc? No pardon, možná jsem neměla štěstí na partnera, ale i tak mi to přijde dost nereálné :D Asi jsem zvyklá na jiný typ literatury. Zkušenost zajímavá, ale stačilo mi.

DominaCZ
14.05.2019 odpad!

To se nedalo. Typická krávovina pro romantický kvokandy. Uznejte sami.

SPOILER-VÝPIS DĚJE-SEX. SCÉNA
"Pronikl jazykem do jejích úst a vpíjel se do sladké esence, zatímco její zadeček se mu vrtěl na klíně ve frenetickém úsilí dostat se co nejblíž.
Dobýval a plenil její ústa.
Sevřela ho až téměř zaplakal vděčností, že jí dnes přenechal velení.
-Nemůžu se dočkat, musím tě mít.
Pohled mu zamlžila chtivá touha. Líbala ho až měl pocit, že se mu rozskočí hrudník a ven se vyvalí všechny city v jednom zamotaném chumlu.
-Srdíčko, musíme zpomalit.
Zasténala a zaťala zuby. Zalapal po dechu. Ach bože, je tak šíleně úžasná. Zasténala a kousla ho do ramene. Vykřikla jeho jméno a tělo se jí mocně stáhlo. Neustal, dokud se nepřestala křečovitě zmítat. Třením piercingu ji přivedl záhy k dalšímu orgasmu.
Zhroutila se mu do klína.
-Pořád kamarádi s benefitama? zeptala se.
KONEC

Snůška debilit.
Někdy se fakt stydím, že jsem ženská a tyhle věci nás mají ukázat v reálném světle.
O to horší to je, když tohle píše sama ženská.