Krutý žert

Krutý žert https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257830/bmid_kruty-zert-zwU-257830.jpg 3 9 1

Lord Gideon Albury si odvádí od oltáře milovanou nevěstu. Když jí však zvedne hustý závoj, aby si mohli dát první manželský polibek, čeká ho šok. Žena, kterou si vzal, není tou, jíž se dvořil a do níž se zamiloval. Krutý žert na něj nastražil hrabě Max, jeho kumpán z večírků, který si najal krásnou herečku, aby popletla Gideonovi hlavu, ale k oltáři místo ní přišla od hlavy až k patě zahalená Dominique Rainaultová. Dominique doufá, že svatba bude co nejdříve anulována, Gideon se však rozhodne hozenou rukavici zvednout. I on se chce pomstít…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Lady Beneath the Veil , 2014


více info...

Přidat komentář

vcielka
17.05.2019 odpad!

Knizku som si zohnala na zaklade vysokych hodnoteni na tejto stranke a anotacii, ktora sa zdala velmi velmi zaujimava. O to vacsie sklamanie prislo. V podstate nadpis knihy úplne súhlasí s obsahom.
Knizku som citala vyse tyzdna, nie a nie sa nou prekusat. Autorka alebo preklad je velmi jednoduchy a detinsky. Vsetko zaujimave autorka preskakuje a pise len o tych nezazivnych castiach zivota. Podane velmi nezazivnym a nudnym sposobom. Rozhovory taktiez bezduche. Konania postav hlupe a castokrat nezmyselne asi ako v lacnej telenovele a to pritom niektore oproti tomuto povazujem za klenot. Jedine co sa mi pacilo bol namet (anotacia). Scenar a prevedenie vsak na malinu. Uz davno som taku hrozu necitala. Hodit do kosa a zapalit.
Ked si ale citam zivotopis autorky a vysoke hodnotenia jej kniziek, mam pocit, ze nahodou vydali cudzi pribeh pod jej menom.

Štítky knihy

harlekýnky historické romance

Autorovy další knížky

Sarah Mallory
anglická, 1961
2015  67%Krutý žert
2015  87%Zjizvená srdce
2017  73%Láska na bitevním poli
2021  76%Urozená hospodyně
2015  74%Nestydatá nabídka

Kniha Krutý žert je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Knihotéce45x
Chystám se číst16x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x