Guns N' Roses Live!

Guns N' Roses Live! https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/303882/mid_guns-n-roses-live-Mj0-303882.jpg 5 4 2

Přidat komentář

JitulHa
11.03.2023 5 z 5

Jde o záležitost přibližně na dvacet minut četby. Co se týče obsahové stránky, příliš nového se zde nedozvíte, v několika krátkých odstavcích je zde stručně napsáno o tom, jak se kapela dala dohromady, přes drobné zmínky, jak se Guns vyšvihli do hudebních výšin od vydání alba Appetite For Destruction a následný dovětek ohledně dokončení desek Use Your Illusion. Zatímco, textu je tu skutečně po málu, plně to vynahrazuje dostatek (a to velký, když vezmeme v potaz délku celé knihy), dobových fotografií z různých jejich live vystoupení či koncertů, včetně plakátu - plakáty se dneska už moc nenosí, ale fakt je tam!! Čtení samo o sobě by se v tomhle případě asi vynechat dalo, nicméně pro fandy Guns N' Roses je knížka i tak nutností v knihovně.

Jack93
12.07.2016 5 z 5

Guns N' Roses poslouchám od února 2006, ale teprve na konci června 2016 (!) jsem zjistil, že tu před 24 lety lety vyšla tato "sešitová kniha". Život je opravdu plný překvapení, zejména ve chvíli, kdy si jen tak z nudy zadáte do vyhledávače na stránce mujantikvariat.cz heslo "guns n roses" a vyskočí vám tahle rarita, kterou si okamžitě v antikvariátu Karlín objednáte za 150 korun.

Jako obrovský fanoušek jsem strašně rád, že jsem měl to štěstí a Guns N' Roses Live! jsem úspěšně pořídil. Těch pět hvězdiček dávám ale jen proto, že jsem neměl sebemenší ponětí o existenci této "knížky" a pořád nemůžu uvěřit tomu, že jsem ji sehnal. Pokud jde totiž o fotky a povídání, ty příliš pochvaly nezaslouží. Ano, fotky jsou fajn, ale rozhodně mohly být lepší.

Pokud jde o samotný text, ten obsahuje (jak už je u textu o Guns zvykem) spoustu věcných a nepochopitelných chyb. Např. na festivalu Rock in Rio II v roce 1991 se nezačínalo skladbou All Tied Up, ale Pretty Tied Up! A zaznělo tam mnohem víc nových songů než jen tři... A v dubnu 1990 hráli GN'R na Farm Aid IV (nikoli III) pouze Civil War a Down On The Farm, a ne ještě Welcome To The Jungle... Takovéhle chyby člověk nepochopí...

Ale když už nic jiného, aspoň, že něco takového o Guns N' Roses vyšlo. Z jednoho prostého důvodu - lepší kapelu nenajdete!!!


Autorovy další knížky

Mick St. Michael
francouzská
1992  86%Queen - jejich vlastními slovy
1992  100%Guns N' Roses Live!

Kniha Guns N' Roses Live! je v

Přečtených6x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x