Girl Online jde svou cestou

Girl Online jde svou cestou https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341277/bmid_girl-online-jde-svou-cestou-FOD-341277.jpg 4 132 23

Girl Online série

< 3. díl

Život Penny Porterové se po létě plném zážitků a nečekaných zvratů pomalu vrací do zaběhaných kolejí. Školní rok začal a  Penny je připravená vzít život do svých rukou a být na světě sama za sebe. Noah, její Kluk z  Brooklynu, nečekaně zrušil všechny koncerty a není po něm ani vidu ani slechu. Nikdo netuší, kde se skrývá. A neví to ani Penny. A tak když se Penny vypraví do Londýna na návštěvu umělecké školy, kde studuje její spolužačka Megan, zdá se, že by to mohla být dobrá příležitost najít si nové přátele. Netrvá dlouho a v Pennyině životě se objevuje i nový kluk – okouzlující a talentovaný student fotografie Callum. Pomůže Callum Penny zapomenout na Kluka z Brooklynu? A dokáže vůbec Penny začít nový život, když to vypadá, že ji Noahův stín pronásleduje téměř na každém kroku?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Jota
Originální název:

Girl Online Going Solo , 2016


více info...

Přidat komentář

barcamilujecist
11.01.2023 5 z 5

Oddychová série to byla, je mi líto, že je to poslední díl série. Snad se k ní jednou zase vrátím

ivca84
20.08.2022 5 z 5

další příběh girl online a kluka z brooklinu


Evabooks
24.07.2022 5 z 5

Girl Online patří mezi mé nejoblíbenější knižní trilogie. Knížka je spíše oddechovka, i když je v některých částech docela napínavá.
Je velice čtivá, má hezký příběh i obálku, většina postav mi byla sympatická.
Moc se mi všechny knížky série líbily.
Hodnotím 10/10
Rozhodně doporučuji!

KateTheBlogger
15.04.2021 5 z 5

Knížce se nelze upřít, že je čtivá. Ačkoliv víte, co se stane, protože je příběh předvídatelný, neodradí to od jejího přečtení.

lost.in.books
05.01.2021 4 z 5

Myslím si že knihy Girl online zná každý,nebo jste o nich alespoň slyšeli .. Byly moderní asi tak před 3 roky - 3 roky mi vězely v knihovničce a já pořád ne a ne je vzít do ruky- až někdy v prosinci jsem uchopila do rukou první díl . Asi není úplně potřeba psát o čem kniha je - většina jí zná -jedná se o trojdílný dívčí románek pojednávající o obyčejné dívce Penny -píše anonymní blog ,která má matku pracující ve firmě,ta pořádá svatby po celém světě-Penny matce pomáhá s organizací svateb a často s ní cestu je po světě,aby jí se svatbou pomohla-hlavně co se týče fotografování-to miluje. Tím pádem má možnost potkávat nové lidi -jednou potká zajímavou osobu,která jí kompletně změní život,dále už nebudu prozrazovat,kdyby si jí někdo chtěl přečíst . Hodnocení: 4/5
1 díl jsem přečetla asi za 3 dny -děj byl poutavý -poukazoval na falešné přátelství ,životní priority,život online ... Očekávala jsem,že to bude další z x dívčích románů,na které si půl roku po přečtení ani nevzpomenu a nebudu vědět o čem vůbec byly .. Opak je pravdou ,knihy mě vtáhly do děje a měla jsem je přečtené za cca 10 dní . Taková oddechovka s relativně předvídatelným dějem a zápletkou ,ale líbila se mi . Ideální na cesty, ke kávě a čaji .

Kačkaknihomol
01.01.2020 1 z 5

Dřív jsem tuhle sérii absolutně zbožňovala, tak jsem se rozhodla, že si s sebou vezmu poslední díl na hory. Čte se to fakt rychle a kdyby to bylo jediný, co od knihy potřebuju, tak tady těch pět hvězd dám... Ale ten zbytek, co jsem z knihy dostala, opravdu nestojí za nic.

Ano, bylo to plytké, hloupoučké a příšerně naivní, ale ze všeho nejvíc jsem měla spadeno na hlavní hrdinku. Penny se totiž dostává do jakéhosi podivného milostného trojúhelníku a aby toho nebylo málo, řeší ještě další sra*ky týkající se kamarádek a tak. Nesmím zapomenout ani na to, jak je ale opravdu hrozně naivní, až mě z toho srdce bolí. Přišla mi nesympatická, nemastná a neslaná, zkrátka jedna z nejnezajímavějších hrdinek vůbec.

O ději snad ani nemluvě, to by dokázalo z prstu vycucat i dítě na základce. To, že se ale tenhle výplod nelíbil mně, neznamená, že se nemusí líbit někomu jinému. A určitě mladšímu. Na druhou stranu, jsem ráda, že mám aspoň nějakou sérii dočtenou. Další díl doufám nebude, díky moc.

DominaCZ
20.10.2019 odpad!

No konečně!
už bylo načase!
Otřes

luzajickova
18.09.2019 3 z 5

Jak sem psala u předchozích dílu
Zoe Sugg mám ráda dříve sem ji sledovala na youtube a naprosto sem si jí zamilovala♥
Její styl psaní se mi strašně líbí čtu na čtečce takže se mi čte fakt příjemně
Kniha se četla rychle a krásně:) oproti 2 Dílu..
Megan zklamala.. Myslela sem že se změnila ale bohužel sem myslela špatně..
Abych pravdu řekla tak mě trošku Callumovo chování štvalo nevím proč ale maličko mě štval pak už to bylo v pohodě)
Mrzí mě že se tam NEUKAZOVAL Tom Penny brácha :/
Nejvíc sem si samozdřejmě zamilovala ♥Noaha♥Penny♥Její rodiče♥Sadie Lee♥Bellu♥Eliotta♥Alexe♥Posey♥Leah♥
Neumím vůbec psát recenze tak se aspoň nějak snažím tak snad je to v pohodě :) •Neukamenovat prosím•

Vendula39
23.02.2019 4 z 5

Knížka je mou nejoblíbenější z této série. Z hlavních postav jsem si nejvíce oblíbila Eliota s Noahem. Doporučuji přečíst.

Ivka14
16.09.2018 4 z 5

Kniha fakt stala za to. Asi jsem jediná, ale ja Caluma nebo jak se to píše vůbec neměla ráda, prostě mi nesedl. Ale jinak je to určitě tahle série patří mezi moji srdcovku. Jak Noaha tak miluji i Eliota. Doporučuji.

bookwoman
09.07.2018 5 z 5

Z této knižní série od Zoelly jsem četla už předchozí dva díly, a doufám, že i po tomto dílu bude taky ještě pokračování. Mám opravdu velkou radost, že knížka skončila dobře, a celkově jsem i ráda, že se Penny zase vrátila k Noahovi. Ten příběh se mi strašně líbil, a nezdálo se mi, že by tento díl byl slabší než ty dva předchozí. Je to takové pohodové letní čtení, které mě prostě baví číst.

Kikuška999
30.06.2018 5 z 5

Tento díl se mi ze všech 3 líbil nejvíce. Konečně se Penny našla v tom co jí baví. Určitě doporučuji přečíst. :)

Barik05
05.04.2018 4 z 5

Super, jednoduchá oddychovka na pěkné nedělní odpoledne

beatadudova
24.03.2018 4 z 5

Kniha mě velmi mile překvapila. První dva díly nebyly špatné, ale některými částmi jsem se dost prokousávala. Přišlo mi to takové moc dokonalé, sladké a uhlazené a když nastal nějaký problém, přišel mi hodně nucený, jak kdyby ho autorka do příběhu vložila jen aby nešlo všechno až moc hladce. Ale v téhle knize se to už naštěstí nemotalo jen okolo Noaha, ale Penny poznává nové lidi, prostředí a musí také čelit novým potížím a výzvám. Děj byl tak akorát akční a tak jsem se do této knihy mnohem rychleji začetla než do těch předchozích. Pořád se něco zajímavého dělo a už to prostě nebyl slaďoučký příběh páru, který se snaží řešit problémy vztahu na dálku a slávy. Autorka skvěle navodila tu pravou atmosféru a při posledních kapitolách jsem si opravdu připadala jako bych prožívala příběh s hlavními hrdiny v Brightonu. Jsem moc ráda, že jsem dala této knize šanci, i když mi trvalo téměř rok, než jsem se do ní pustila.

kkubelkova
23.02.2018 5 z 5

Zoe opět nezklamala! Ze začátku mě to vůbec nebavilo a modlila jsem se ať už je konec, ale pak díky jednomu okamžiku (nebudu tu psát kvůli jakému okamžiku, protože někteří to ještě nečetli) jsem hltala každé slovo a nakonec dávám 5 hvězdiček ❤️

verca65
29.01.2018 4 z 5

Víc se mi líbily předchozí díly.

Nikoll2
28.12.2017 5 z 5

Za mě rozhodně 5* !
Kniha se četla jedna báseň a stálý vývoj příběhu mne nenechal ani chvíli chladnou.
Jsem velice ráda, že kniha nebyla pouze milostným příběhem, ale nabídla ke čtení mnohem více. Ukázala nám, jakým způsobem může dospívání vypadat a jak je občas náročné převzít zodpovědnost za své činy a také si uvědomit, co je pro nás v životě důležité a co nám ten život naopak znesnadňuje.
Určitě tedy doporučuji přečíst. :)
PS: Zkuste si knihu přečíst v originále!

Market = )
03.10.2017 4 z 5

To bylo bezva :-). Jsem ráda za to, že "šťastný konec" jsme měli poměrně brzo a budu doufat, že se dočkáme třeba ještě nějakýho pokračování. Protože ach, ty postavy...

KaileyBlot
21.09.2017 5 z 5

To bylo tak roztomilý a krásný! Tento díl se mi líbil mnohem víc než ten druhý. Rozhodně nebudu popírat chytlavost této knihy - je moooc čtivá, prostě u ní zapomenete na čas a naprosto hltáte každé slovo. Než jsem přečetla první díl, moc se mi do této série nechtělo - vůbec nechápu proč?!! - ale šíleně mě chytla a moc ji doporučuju. Fakt moc moc. (Je tu moc slova moc ale mě to ani moc nevadí).

Francesca14
11.09.2017 2 z 5

Tenhle díl mi asi přišel nejslabší... Zoella se snaží vytřískat z jednoho tématu co to jde a tahle kniha mě prostě ne a ne chytnout. Což o to, děj nebyl až tak špatný, ale nějak mě tentokrát kniha neuměla zaujmout, styl psaní mi přišel občas hrozně neohrabaný a hlavní hrdinku prostě nemám ráda. Je to fajn oddechovka, obzvlášť předchozí díly jsou jako jednodušší četba fajn, ale tenhle mě prostě moc nebavil.

Štítky knihy

přátelství láska dospívání

Autorovy další knížky

Zoe Sugg
britská, 1990
2015  74%Girl Online
2016  76%Girl Online - Na turné
2022  78%Straky
2017  76%Girl Online jde svou cestou
2019  77%Pojďte slavit!

Kniha Girl Online jde svou cestou je v

Právě čtených8x
Přečtených199x
Čtenářské výzvě16x
Doporučených16x
Knihotéce103x
Chystám se číst59x
Chci si koupit33x
dalších seznamech4x