Evoluce: Podvod století

Evoluce: Podvod století https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43009/evoluce-podvod-stole-43009.jpg 3 25 8

Neandrtálci a další podvrhy lidských dějin, potlačovaná fakta, zakázané důkazy. Již v knize Darwinuv omyl autor dokazoval, že žádná evoluce neproběhla a časová údobí s touto teorií spjatá jsou pojatá naprosto chybně. Od roku 1998, kdy knihu napsal, se již několik jeho předpovědí splnilo. Nově prováděné určování stáří v roce 2004 rovněž potvrdilo, že většina lebek neandrtálců řazených do starší doby kamenné je mladší až o 28 000 let, než se dosud předpokládalo. Z „nejstaršího Vestfálce“ z paderbornských písků byl téměř přes noc „nejmladší Vestfálec“, protože mu je jen 250 let. V této knize dr. Zillmer ukazuje, že oficiální názory na historii lidstva, od nejranějších dob až po moderního člověka, se hroutí jako domeček z karet. Vymyšlená fakta, podvržená dogmata a neočekávaná záplava přesvědčivých nálezů, jež nám předkládají ortodoxní vědci, vytvářejí zcela jiný obrázek počátků historie lidstva, než jaká je skutečnost.... celý text

Literatura světová Literatura faktu
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Die Evolutions-Lüge. Die Neandertaler und andere Fälschungen der Menschheitsgeschichte , 2005


více info...

Přidat komentář

Dédečko75
18.01.2020 5 z 5

Já to říkal od mala, že nás lbnou a tady je důkaz

StrYke
06.07.2018 1 z 5

Jak tu je již zmíněno, autor píše "blábol za blábolem". Často si protiřečí a většinu jeho tvrzení lze vyvrátit už pouhou logickou úvahou.


rosta75
15.12.2017 3 z 5

Dá se to přečíst.

Lilithen
09.03.2016 odpad!

Ačkoli lze knize přičíst k dobru, že jsem se u ní hodně nasmála (což poněkud kazí fakt, že to bylo kvůli její stupiditě), bohužel (respektive bohudík) jsem ji musela odložit, protože jsem se bála rizika vážné mentální újmy.

Ikkju
31.08.2015

Líbí se mi, jak autor jakožto bývalý betonář dokáže využít své znalosti při vysvětlování geologie. Už se ale nezmiňuje o tom, že řada překryvů stop v Paluxy river jsou potvrzená falza. Přitom falza ve vědeckém bádání používá jako argument pro její vyvracení.

Knížku čtu na přeskáčku už několik let, na jednu stranu je hrozně zajímavá, na druhou s ní něco není v pořádku - ale kde najít ten konec nitě za který by šlo zatáhnout, aby se klubko rozmotalo? Třeba - Uluru jako výron ne nepodobné připravené betonové směsi, která se vyvalila a v krátkém čase zatvrdla. Přitom rychlý náhled na google ukazuje spíš vrásu s erodovaným koncem vystupujícím nad povrch. Ale jenom náhled do googlu na tuhle knihu nestačí, což je blbé i dobré najednou - myslím, že mi na poličce na záchodě (a též v hlavě) bude ležet ještě hodně dlouho, než získám dost munice, abych jí mohl efektivně a s klidným svědomím rozstřílet.

Tahle kniha nutí přemýšlet, hledat si podklady i způsoby jak správně argumentovat, tahle kniha je prostě super!

Ageus
24.08.2015 5 z 5

V praxi vidíme vždy inteligenci za vývojem, ne v evoluci. Věřit v samovolný vývoj při entropii může jenom blázen. Evoluce byla vyvrácena už při svém vzniku profesorem Pasteurem. Za vývojem evoluce stojí člověk, který neměl ani páru o genetice a DNA složitosti, byl vyhozen ze dvou vysokých škol. Jmenoval se Darwin. Evoluce nemá důkazy, pouze hypotézy a doměnky schované za neurčité slovní obraty. Tělo je nesmírně složitý mechanismus, srdce jako čerpadlo, chlopně jako samočinné ventily. Zpětné kontrolní mechanismy. Kostra nosná konstrukce, šlachy táhla, svaly dodávají pohyb celému aparátu. Ve jménu ideologie materialismu oživíme hmotu, která má údajně tento potenciál tvoření. Inteligence se rodí z inteligence, život ze života. Neexistuje jiná alternativa. Evolucionisté jsou lháři a diletanti brající si na sebe plášť vědy. Evoluce není věda, ale náboženství, nezbývá než věřit "vědcům".

Sorokin
17.01.2014

Pokud přemýšlíme o původu života na Zemi,existují jen dvě možnosti:stvoření nebo spontánní vznik.Další možnost není.Teorie spontánního vzniku byla vyvrácena před sto lety,takže nám zbývá pouze jedna možnost- stvoření.To ale nemůžeme přijmout z filosofických důvodů;proto raději věříme nemožnému-že život vznikl sám od sebe a náhodou.
Evolucionismus není věda,ale náboženství.

Gimli
26.03.2012 odpad!

Snůška lží, blábolů, překrucování faktů a pečlivého hledání dosud neobjasněných mezer ve vědeckém poznání. Každopádně je jasné, že Zillmer stejně jako ostatní kreacionisté (např. Wells v jeho Ikonách evoluce) VŮBEC nechápe, jak evoluce funguje. Díky tomu předkládá hloupé a nesčetněkrát vyvrácené argumenty, které pramení z jeho neznalosti a pro kreacionisty typické neochoty se v oblasti evoluce dovzdělat. Ono není divu, protože je dost pravděpodobné, že by konečně pochopili něco, co chápat nechtějí.