Důkazy jejího života

Důkazy jejího života https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42817/bmid_dukazy-jejiho-zivota-64eccd0a8b382.png 3 22 5

Román o lásce, která se většinou objevuje tehdy, když ji vůbec nečekáme. Ze života hlavní hrdinky Jolany se ale láska nečekaně ztrácí. Některé ženy v takové situaci propadají zoufalství. Jiné hledají muže: spolehlivé rameno, útěšnou náruč, nebo prostě sex. A někdy nacházejí radost. Čtivý příběh z diplomatického prostředí, určený nejenom ženám, se odehrává v Česku, Bruselu a Kosovu a osudy hrdinů sledujeme na pozadí evropských snah o konstruování politicky korektního světa.... celý text

Přidat komentář

JancaMia
20.04.2019 3 z 5

poměrně solidně napsané , čtivé ale už bych se ke knize znovu nevrátila ..

Haneez
12.01.2019 1 z 5

Slabota


hanča34
19.04.2017 2 z 5

Nějak mně tato kniha nijak neobohatila. Jen díky tomu, že měla jen 156 stran jsem ji dočetla.

Temný snílek
24.09.2013 5 z 5

Zajímavý příběh ženy, která několikrát ztratila lásku a s ní i směr svého života. Někdo by to mohl vzdát, ale Jolana taková není, ona jde životem dál, a tak zažívá další zklamání. Lepí se jí smůla na paty, nebo je snad prokletá? Lovestory se nekonají, vysněný princ nepřichází, ale život pokračuje a léta nemilosrdně utíkají. Co po Jolaně zůstane? Jaký je důkaz jejího života? Syn, kterého se vzdala? Dcera nebo manželství v rozkladu?
Autorka výborně zpracovala tok času, protože kniha se odehrává v rozmezí několika desetiletí. Zvolila skoky v čase, kdy děj ubíhá hodně rychle a klidně poposkočí o rok, či pět let kupředu. Jolana je na počátku mladá a v závěru už žena v letech, co ztrácí iluze a štěstí. Není také divu, po tom všem co si zkusila... Něco na tom příběhu bylo fascinující a nemohla jsem se od něho odpoutat.

Vojslava
23.06.2013 4 z 5

Jednoduchý příběh, na němž lze ocenit ty neustále zhuštěné peripetie některých postav, byť jsou občas zhuštěné až moc... :-) Ovšem "bruselský životní styl" a velmi průhledné narážky na některé osoby české politiky jsou velmi roztomilé!