Dívka, která si hrála s ohněm

Dívka, která si hrála s ohněm https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208001/bmid_divka-ktera-si-hrala-s-ohnem-komiks-RPY-208001.jpg 4 43 6

Milénium (komiks) série

< 3. díl >

Druhý román mezinárodní bestsellerové trilogie Milénium v komiksové podobě Novinář spolupracující s časopisem Milénium a jeho partnerka jsou zavražděni krátce před publikováním materiálu o organizované mezinárodní prostituci. Na zbrani nalezené na místě činu se najdou otisky Lisbeth Salanderové a její poručník je brzy nalezen mrtvý. Policie po Lisbeth zahájí celostátní pátrání, podporované mediální kampaní, ve které se vytahují na světlo skandální informace o její potenciální nebezpečnosti a problematické minulosti. Mikael Blomkvist je však přesvědčen o její nevině… Po dvoudílném komiksovém zpracování prvního románu trilogie Muži, kteří nenávidí ženy přichází adaptace druhého románu, tentokrát v jednom svazku... celý text

Přidat komentář

janina66
27.08.2023 5 z 5

Opět skvělé komiksové zpracování 2.dílu.
Jen mi příjde, že jsou hlavní postavy ať Lisbeth, Erika i Mikael jsou pokaždé jinak nakreslení.
Začátek až ke konci super, ALE ten konec byl dost zrychlený.

Booky84
10.07.2023 5 z 5

Nejprve mě strhla obálka a pak celý komiksový příběh. Úžasné čtení, stejně jako psané knihy. Lisbeth je prostě neuvěřitelná, hned jdu číst poslední díl.


Ni.kk.i
06.07.2021 5 z 5

Jsem ráda, že se nakonec celý příběh vešel do jednoho komiksu (u předchozího dílu mi celkem vadilo rozdělení příběhu do dvou částí/komiksů). Jak jinak než geniální příběh podtržený skvělým vyobrazením. Miluju to.

sackettboy
12.07.2020 3 z 5

strašná kresba. strácal som sa v postavách vyšetrovateľov a podobne. v deji niečo povrchne preskončené u iných nedôležitých častí zbytočne rozpitvané. zatiaľ sam i páčila viac francúzska verzia adaptácie tohto románu.

KillHurt
29.03.2020 3 z 5

Knihy jsem nečetl. Jako film jsem viděl jen první díl v obou zpracováních. I když díky tomu bude mé porovnání s prvním dílem hodně pokřivené, tak si to dovolím. Druhý díl mi přijde o poznání dějově slabší. První 2/3 jsem tápal v množství jmen a postav. Kresba tomu moc nepomohla. Některé postavy si byly dost podobné. Poslední třetina už byla závěrem, který byl dost uspěchaný a hektický.

Anna 13
28.07.2018 5 z 5

Tohle komiksové zpracování je naprostá BOMBA!
Neuvěřitelně mě to baví, i když jsem sérii Milénium četla v podstatě nedávno. Uchvacuje mě, jak moc se všechny ty výjevy podobají mým představám z knih. Akorát Lisbeth by mohla být poněkud vyzáblejší. Ale jinak je perfektní... Tahle hrdinka nikdy neupadne do zapomnění. Myslím, že si zkusím i některé obrázky překreslit... :)

Sérii těchto komiksů bych ze srdce přívítala do mé knihovničky, protože už se vidím, jak po nich sahám po pár měsících znovu. Rozhodně je to snazší čtení, než Larssonovi dlouhé (ale famózní) popisy. Pokud se chcete dostat jen do tohoto světa, tak zcela ideální.

I když příběh znám, tak jsem se odtrhnout nemohla. Asi na konci první části jsem si chtěla dojít pro čokoládu, ale fakt jsem nemohla odtrhnout oči, takže jsem se k ní dostala po dvou hodinách. - Tohle by vás už fakt mělo přesvědčit po knize sáhnout.


NA LISBETH SALANDEROVOU!!!

Štítky knihy

komiksy

Autoři knihy

Denise Mina
skotská, 1966
Andrea Mutti
italská, 1973
Leonardo Manco
argentinská, 1971
Antonio Fuso
italská, 1977

Kniha Dívka, která si hrála s ohněm je v

Právě čtených1x
Přečtených68x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce11x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x