Devět draků / Jak závodit v dešti / Nebezpečí trvá / Vila Mirabella

Devět draků / Jak závodit v dešti / Nebezpečí trvá / Vila Mirabella https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127703/mid_devet-draku-jak-zavodit-v-desti-neb-7CQ-127703.jpg 4 13 3

1) Michael Connelly: Devět draků Detektiv Harry Bosch vyšetřuje v Los Angeles vraždu čínského obchodníka, za kterou patrně stojí čínská mafie. Vtom mu přijde zpráva, že v Hongkongu unesli jeho třináctiletou dceru. Harry hodí vše za hlavu a odlétá na druhý konec světa, aby dceru zachránil. 2) Garth Stein: Jak závodit v dešti Jak vypadá lidský život z pohledu nejlepšího přítele člověka? Starý pes Enzo vypráví o svém pánovi, automobilovém závodníkovi Dennym, jeho ženě Evě, dcerušce Zoe a pohnutém osudu celé rodiny. Psí filozof překvapuje neobyčejnými vhledy do situace. 3) Stella Rimingtonová: Nebezpečí trvá Agentka MI5 Liz Carlyleová je z Londýna převelena do Severního Irska, kde stále působí ilegální odtrženecké skupiny IRA. Hned cestou z letiště v Belfastu se ji někdo pokusí zabít – Liz unikne jen o vlásek – a záhy zmizí jeden z jejích kolegů, blízký přítel Dave… 4) Peter Pezzelli: Vila Mirabella Práce v rodinném penzionu Jasonu Mirabellovi nikdy moc nevoněla. Otec ho nechal vystudovat a ze syna se stal supermanažer, před kterým se v Los Angeles rýsovala hvězdná budoucnost. Jenže pak přišel pád a Jason musel s pokorou zazvonit u dveří otcova domu.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

Nine Dragons / The Art of Racing in the Rain / Present Danger / Villa Mirabella


více info...

Přidat komentář

Luigi1
16.02.2023 4 z 5

Dalo se číst a bylo to zajímavé

syskas
03.06.2016 5 z 5

Trochu iný Connelly, než ako ho poznáme. Práve v tomto príbehu prežije zlom vo svojom živote, vďaka ktorému sa "odrazu" stane otcom tínedžerky na plný úväzok.

Ako pretekať v daždi je krásny príbeh, ktorý rozpráva psík deň pred svojou smrťou. Vie, že sa blíži koniec, tak spomína plánuje, ako sa na budúce narodí ako človek. Veľa pekných myšlienok na zamyslenie a napriek všetkému to končí dobre.

Tretí príbeh je špionážny, to nie je práve moje, ale brala som to ako spestrenie.

Vila Mirabella je príbeh o tom, ako rodina dokáže držať po kope a spoločne všetko prekoná, dokonca aj návrat márnotratného syna. Je to také pohladenie na duši.


Lumbez
10.02.2016 4 z 5

Sice jsem přečetla jenom "Devět draků", ale i tak... je to zajímavý a docela napínavý.

Štítky knihy

zkrácená verze

Autoři knihy

Garth Stein
americká, 1964
Michael Connelly
americká, 1956
Stella Rimington
anglická, 1935
Peter Pezzelli
italská, 1954

Kniha Devět draků / Jak závodit v dešti / Nebezpečí trvá / Vila Mirabella je v

Přečtených22x
Doporučených3x
Knihotéce28x
Chystám se číst4x