Co dělat, aby se do vás každý zamiloval

Co dělat, aby se do vás každý zamiloval https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110243/bmid_co-delat-aby-se-do-vas-kazdy-zamilo-X54-110243.jpg 4 2 2

Je to neodolatelná kniha, která vám ukáže, jak na to, abyste zůstali v srdci i v lásce mladí. Poradí kam jít, abyste našli "onoho" partnera, jak navázat vztah a navodit intimitu, jaké jsou skutečné rozdíly mezi muži a ženami a jak toho využít, jak se milovat apod.

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Pragma
Originální název:

How to Make Anyone Fall in Love with You , 1996


více info...

Přidat komentář
hanaf
hanaf
09.01.2015

Dobrý den, již dlohou dobu tuto knihu sháním, ale bohužel neúspěšně ? Je prosím někdo, kdo by mi poradil, kde se dá sehnat nebo případně mi ji prodal či vypůjčil ?
Moc děkuji předem za všechny odpovědi.

kuti
kuti
20.06.2012 4 z 5

Knížku jsem dostala jako dárek a musím říct, že fakt ovlivnila můj milostný život. :-) "zamlada" jsem měla spoustu klučičích kamarádů a štvalo mě, že od našeho přátelství, které jsem já vždy brala jen jako přátelství, čekají mnohem víc. Pokaždé se do mne ten dotyčný zamiloval a bylo po kamarádění. Děsně mě to štvalo!!! Proč??? Vždyť jsem je v tom přece nijak nepovzbuzovala. Pak jsem přečetla tuhle knihu a "prozřela". Já jsem spoustu s těch jejich "balících" návodů dělala. Úplně nevědomky jsem vlastně způsobovala, že se do mne zamilovávali!!!! Takže ano, spousta s těch jejich rad fakt funguje!!!!!!!! :-)


Autorovy další knížky

Leil Lowndes
americká
2012  72%Jak mluvit s kýmkoli o čemkoli
1999  80%Co dělat, aby se do vás každý zamiloval
2011  69%Dejte sbohem nesmělosti!

Kniha Co dělat, aby se do vás každý zamiloval je v

Právě čtených2x
Přečtených7x
Knihotéce11x
Chystám se číst11x
Chci si koupit4x