Čísla života

Čísla života https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10782/cisla-zivota-10782.jpg 4 46 12

Světoznámý autor "filozofie pokojného bojovníka" přináší mimořádně rozsáhlý a ucelený numerologický systém, založený na prastaré pythagorejské moudrosti. Čísla života pomohla statisícům lidí objevit nový smysl a směr svého života. Tato zasvěcená publikace s podtitulem Život, k němuž jste zrozeni jistě pomůže i vám.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eminent
Originální název:

The Life You Were Born to Live , 1993


více info...

Přidat komentář

vlkcz
11.01.2024 3 z 5

Mezi 3* a 4*.
Millman představuje jeden ze systémů, které popisují člověka. Kladem je, že nehodnotí, co je dobře a co špatně, ve všech vlastnostech, s kterými přicházíme na svět, nás učí vidět příležitosti. A tím, že je můžeme poznat, jsme o krok blíž k jejich využití. Ale nestačí číst, musí následovat činy.

Zemlja
25.09.2023 5 z 5

Mám ráda čísla, matematiku i numerologii. Tahle kniha je obdivuhodně propracovaná. Čtu opakovaně.


lucin_a
01.02.2023 5 z 5

Je to cteni na delsi dobu, objevovani souvislosti v textu i po nejake urcite dobe a porovnani s minulosti.
Pro ty, kteri radi zkoumaji svuj zivot, zde za vypomoci zivotnich osudovych cisel.

New-radus
23.11.2021 5 z 5

Perfektní! Přečetla jsem řadu knížek o seberozvoji, o ezoterických naukách, ale tohle mě teda úplně dostalo. Krásně vysvětlení systém výpočtů a podrobné charakteristiky, které sedí. Navíc napsáno příjemně a systematicky.

RendyaDav
12.01.2020 5 z 5

Určitě super knížka, i bratr si ji půjčil na přečtení....Opravdu to hodně sedí...

evelýny
05.09.2019 5 z 5

Kniha je věnována všem, kteří hledají určitý posun ve svém životě. Umožní vám pochopit PROČ tím, že lépe poznáte sami sebe. Vlastní sebeanalýzou můžete poznat JAK a kniha Vám dokonce nabídne i určité prostředky k nápravě.
A co každý z nás může udělat pro to, aby pochopil?
Odložit pýchu a svoje ego a neschovávat se za ,,odpad", když nepochopil. Věřte, nejste sami, protože tuto knihu je velmi těžké pochopit a nestačí ji jenom přečíst. Tato kniha vyžaduje pravidelné studium.
K této knize je třeba dozrát.

P.S: Další knihy tohoto vrcholového gymnasty a později i trenéra jsem nečetla. Proč? Já v mládí vsadila na úplně jiný sport. V gymnastice jsem skončila u výmyku na hrazdě a úplně mi to stačilo.

P.P.S: Gymnastiku však nezatracuji a pravdivostí této knihy jsem velmi překvapena a vím, o čem mluvím... Amen.

zebra121
08.01.2018 1 z 5

Cesta pokojného bojovníka mě nadchla a ráda si přečtu i další Millmanovy knihy , ale tahle je fakt úlet. Ten numerologický systém, který vám má pomoct poznat sami sebe, je založen na tom, že se podle vašeho data narození spočítá jedno číslo a to určuje jednu vlasnost, která se máte buď v pozitivní formě (tedy tu vlastnost máte) nebo v negativní formě (tedy že ji nemáte). Takže ten systém má vlastně vždycky pravdu, vždycky to sedí, ale nic nového se o sobě nedozvíte.

Kacenka22
21.04.2016 5 z 5

Úžasná kniha, není stroze napsaná jen s holými fakty, ale opravdu čtivě. Našla jsem v ní spoustu odpovědí a užitečných informací, jak vztahující se ke mně, tak k mým blízkým. Sedělo to dokonale. Určitě se k ní zase vrátím ... doporučuji.

gabriela8886
20.02.2016

Úžasná kniha, jen ji asi člověk potřebuje číst, až je na to připraven. Četla jsem o svém čísle života již asi stokrát, ale stále tam neviděla to, co tam vlastně stálo :)
Teď, o pár let později, jsem se k ni opět vrátila a četla ji celou od začátku a najednou mi došlo, co vše dělám špatně sama sobě.
Skvěla kniha, velmi dobře napsaná.. jen čtenář už musí být víc uvědomělý, aby z ní mohl čerpat.

marmara23
17.01.2016 5 z 5

Je úžasné jak čísla ovlivňují naše životy a to není vidět jen v astrologii, ale i v této knížce. Při čtení této knihy my nezbývá nic jiného než jen žasnout, kolik toho o nás vypovídá vesmír a čísla, už v dávných dobách se lidé zajímali o tomto tématu a já se každý rok utvrzuji, že vesmír funguje podle nějakého řádu, který je otisknut i na našich životech, našich vlastnostech. Pokud se chcete dozvědět něco o sobě a vaší cestě, nebo pokud chcete zjistit jak pokročit dál ve svých životních problémech, stoprocentně doporučuji! Opravdu zaujme a hodně prozradí.

nickym
30.05.2015 odpad!

Jak mohl někdo něco takového vůbec vydat!? Kniha dle mě stojí hodně mimo realitu....

Sayuri
22.02.2014 5 z 5

Moc doporučuji, našla jsem spoustu odpovědí. Popis dokonale sedí na mě a na hodně známých s kterými jsem se o knihu podělila. Nalezla jsem více než jsem hledala.

Autorovy další knížky

Dan Millman
americká, 1946
1995  87%Cesta pokojného bojovníka
2005  93%Sokrates
2004  83%Čísla života
2003  85%Návrat pokojného bojovníka
2011  81%Čtyři pilíře smyslu života

Kniha Čísla života je v

Právě čtených5x
Přečtených77x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených8x
Knihotéce36x
Chystám se číst27x
Chci si koupit17x