Budu tančit na vašich hrobech

Budu tančit na vašich hrobech https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/105904/mid_budu-tancit-na-vasich-hrobech-JG3-105904.jpg 4 19 3

Tajná speciální jednotka bojující proti útočníkům z vesmíru. Knihu sepsal významný novinář a spisovatel podle životního příběhu jednoho z členů těchto oddílů, který se nyní proto musí skrývat – některé vlády tím totiž proti sobě dost popudil.

Sci-fi
Vydáno: , Netopejr
Originální název:

I Shall Dance on Your Graves , 1997


více info...

Přidat komentář

pafčaodřeky
20.04.2017 3 z 5

Velice nerada, ale trochu srazím hodnocení. Nerada proto, že knížka měla "našlápnuto"; výborná obálka a cynický název zněl jako příslib přesně toho typu žánrovky, kterou si užívám. Prvních deset stran bylo téměř "kulhánkovsky" dokonalých: hrdina správě jetej, v drogovém rauši upíše se do speciální jednotky, kde úkolem je se z akce vrátit živý. To byl nebyl problém. Jenže od půlky dochází autorovi dech, děj se nijak nerozvíjí, jde se jen z akce do akce, postupně přibývá mrtvol. Konec vyloženě odfláklý, jak kdyby ho (autora) to přestalo bavit. Pokud jde o kopii počítačové hry, jak naznačuje níže Terien, vysvětlilo by to hodně. Prostě jen "game over" a čtenáři trhni si nohou. Taky mi připadá, že autor neexistuje, respektive nikdy nic jiného nenapsal, nic se o něm neví, autor obálky taktéž nedohledatelný, takže celé to vypadá jako literární podfuk.

Terien
28.03.2016 5 z 5

Dost nehorázně zkopírovaný a jen upravený(čti vylepšený) příběh ze staré PC hry UFO Enemy unknown(1994). Jsem velkej fanda té hry takže mi to vůbec nevadilo :), jen se celkem divím že je nežalovali.


Mdennah
03.04.2012 5 z 5

Ačkoli sci-fi zaměřené na ufony není zrovna můj šálek čaje, musím říct, že jsem příběh tajné jednotky přečetla takřka jedním dechem. Děj měl spád, šmrnc, nechybělo napětí a hrozně mě bavilo pozorovat vývoj Swenneyho k holce-co-zabila-Jacka. Navíc mám ráda, když mi poslední kapitola pospojuje všechny nitky, přitom vyvrátí moje dosavadní tušení a po poslední přečtené větě nemůžu říct nic jiného, než "vau".

Autorovy knížky

2000  80%Budu tančit na vašich hrobech

Kniha Budu tančit na vašich hrobech je v

Přečtených27x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce20x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x