Bludný kruh

Bludný kruh https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11649/bludny-kruh-11649.jpg 4 184 47

Blair Malloryová série

1. díl

Blair je sebejistá majitelka prospívajícího fitness centra. Stínem na jejím úspěchu se stane jedna z členek, která začne přesně napodobovat její styl a nosit i naprosto stejné oblečení. Co tím proboha sleduje? Blaire je v šoku, když někdo tuto dívku před jejíma očima zastřelí. Kruh nevysvětlitelných událostí, lží a intrik se kolem Blaire nezadržitelně uzavírá, dokonce ani policejní důstojník Wyatt jí už nevěří.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi

Vydáno: , Alpress
Originální název:

To Die for , 2004


více info...

Lofda
Lofda
04.12.2023 4 z 5

Knihy této autorky nezklamou. Tentokrát to bylo jiné, víc vtipné, i když chvilkama to byla už trošku parodie ;-) Vraha jsem skoro uhádla, při slovních přestřelkách těch dvou jsem se dobře bavila, takže za mě spokojenost.

rm
rm
08.11.2023 4 z 5

Ale jo, nebylo to špatné. Krimi nebyla nijak silná, ale je to celkem vtipně napsané, takže fajn.


Shanib
Shanib
24.04.2023 2 z 5

Knížku jsem málem kvůli hlavní hrdince odložila. Už dlouho jsem nečetla o někom tak otravným, povrchním a materiálně založeným. Wyatt musel mít snad svatozář. Ani děj mě příliš nezaujal. Když to sečtu a podtrhnu, skoro jsem si říkala, jestli to opravdu napsala má oblíbená autorka nenáročných oddechovek, která má talent na postavy. A to nemluvím o tom trestuhodným počtu závorek.

Hatshepsut
Hatshepsut
26.10.2021 4 z 5

Vtipný, romantický příběh s nesložitou detektivní zápletkou. Pro mě už třetí kniha od této autorky a rozhodně nebude poslední. Líbily se mi i humorné slovní přestřelky hlavních postav Blair a Wyatta.

peitho.1
peitho.1
14.08.2021 5 z 5

Knihy od Lindy Howard mám moc ráda a ani tahle není výjimkou, mě prostě kombinace detektivky s romantikou baví. Tady mi byli hodně sympatičtí oba hlavní hrdinové, jejich škádlení nemělo chybu, takže mi ani moc nevadilo, že detektivní linka byla o něco slabší. Skvělá oddechovka na dvě odpoledne, když se chce člověk pobavit a nechce se mu moc přemýšlet.

bekule
bekule
14.06.2021 5 z 5

4,5
Jak už někdo přede mnou psal je to trochu jako groteska , ale za mě proč ne.První dojem z Blair byl příšerný ale časem jsem si na ni zvykla a pak už se jen bavila, byla to tentokrát od LH taková střelená nadsázka. Bavila jsem se od začátku do konce a nestačila se divit co si ti dva zase provedou. Jediná slabina byl rychle odbytý závěr ,divný důvod i vyústění celé zápletky.

Khira
Khira
15.12.2020 2 z 5

Toto nebola kniha pre mna. Zaciatok ako tu uz bolo spominane bol naozaj pre citatela narocny. Hlavny hrdina, ktory mal genialny nástup a obrovsky potencial sa v priebehu knihy zaradil niekam na spodnú cast rebricka hlavnych hrdinov. Nie, vobec mi nepripadalo, ze by bol z nej paf, všetko chcel riesit sexom, dva roky dozadu sa zachoval hnusne a zimomriavky som z neho nemala. Koniec velmi rýchly a podla mna odflaknuty. K tejto sa isto nevratim v buducnosti. Na jednorazove precitanie vhodne ale ostane vo vas pachuť sklamania

Myskat
Myskat
07.11.2020 5 z 5

Líbila se mi ich forma, mělo to spád. A vtipné dialogy dvou ústředních hrdinů mě bavily. Napětí a láska. Ideální oddychovka.

petraj30
petraj30
30.09.2020 3 z 5

Nebylo to špatné, ale mělo to nějaké vady. Ten začátek se mi vůbec nelíbil. Přišlo mi to jako nějaká groteska s nemožnou a namyšlenou hlavní hrdinkou. Chvílemi jsem to chtěla vzdát, ale odolala jsem. Teprve po tom hloupém začátku se děj jakž takž rozběhl. Ani hlavní hrdinka už mi nepřipadala tak hloupá a namyšlená, všechno mělo hlavu a patu, ale to objevení vraha...přišlo mi to, jako by si ho autorka vycucala z prostu.
Mám ráda knihy od Lindy Howard, ale i mistr tesař se někdy utne. Podle mě zatím nejhorší kniha, ale zachránil to Wyatt, vtipné dialogy a vtipné situace. Četla jsem lepší knihy, ale pořád to nebyla žádná katastrofa.

Sejna1955
Sejna1955
16.08.2020 2 z 5

Docela jsem se pobavil, vtipně napsaný.

tuldas
tuldas
21.03.2020 3 z 5

dobře se četlo

Ivana11
Ivana11
28.12.2019 5 z 5

Příjemné detektivkové čtení s humorným podtextem.

makacek
makacek
10.09.2018 2 z 5

Průměrny Roman. Nezaujal mne ani neurazil.

Suzynka29
Suzynka29
25.02.2018 3 z 5

Tak za mě nejhorší knížka od této autorky, kterou jsem přečetla. Hlavní hrdinka mě už od začátku vytáčela svojí afektovaností a celkově svým chováním rádoby primadony. Celá zápletka byla fajn, to mě bavilo a do konce jsem fakt netušila, kdo by mohl být ten pronásledovatel, ale zklamalo mě, že se to "rozřešení" odehrálo v jedné kapitole. V tom případě mi přišla kniha zbytečně zdlouhavá.

Ivetaa
Ivetaa
07.11.2017 4 z 5

Knížka dějově (nebo spíše obsahově?) nic moc, ale při čtení jsem se hodně pobavila a od srdce zasmála nad některými vtipnými okamžiky. Určitě příběh splnil má očekávání, tj. pobavil a odreagoval od každodenní všednosti.

Cometka
Cometka
14.10.2017 odpad!

Knížka mě zklamala. Hlavní hrdinka mi přijde jak slepice z posilovny. Už úvod knihy mi přišel -popis toho, jak tatínkova holčička ke štěstí přišla - strašně únavný. Autorce přijde důležité zdůraznit, že má čerstvou manikúru a že si mohla zlomit pár nehtů, kdyby se poprala. Celé mi to přijde nereálné a dočtení knihy mi dalo zabrat. Znám od autorky mnohem lepší knihy s detektivní tématikou.

moudivlacek
moudivlacek
10.10.2017 4 z 5

Docela slušná detektivka a opět s dávkou romantiky, dialogy hlavních hrdinů jsou vtipné a zábavné, ona byla trošku na můj vkus žena, která ví, co chce, ale někdy se toho děsí, on zas je tvrdý hoch, který si myslí, že vše půjde podle něj, a oba dva se mýlí. Ale události je semknou dohromady. Její mamka je ale super číslo.
Příjemnou zábavu.

laura
laura
13.08.2017 5 z 5

Myslím, že tohle je jedna z lepších knih této autorky. Vtipná, hodně vtipná, plná zvratů a napětí, člověk ji přečte ani neví jak... Vyústění zápletky by pod drobnohledem asi neobstálo, ale na tom ostatně nesejde - spíš na tom, jak se čtenář bavil, a já se opravdu bavila moc...

renefer
renefer
19.07.2017 4 z 5

Jedna z lepších knih této spisovatelky, někdy mi legrace v jejich knihách přijde moc křečovitá, ale tady to šlo. Ne že bych se řezala smíchy, ale bavilo mě to a hlavní hrdinka mi byla sympatická .

sarkap123
sarkap123
24.01.2017 4 z 5

Byla jsem příjemně překvapena. Čekala jsem klasickou detektivku a nakonec se z toho vyklubala perfektní oddechovka. I když je základní zápletka detektivního charakteru, nebyla nouze o velmi vtipné pasáže.

Štítky knihy

romantika

Kniha Bludný kruh je v

Přečtených317x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených13x
Knihotéce150x
Chystám se číst31x
Chci si koupit2x