Bible dětských pokrmů

Bible dětských pokrmů https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320984/bmid_bible-detskych-pokrmu-Xyo-320984.jpg 3 6 2

Kniha obsahuje recepty pro první fázi odstavování, druhou fázi odstavování, pro období devíti až dvanácti měsíců a pro batolata. Nejlepší kuchařka v oblasti dětské stravy. Může být skvělým dárkem pro čerstvé rodiče nebo dobrým pomocníkem pro každého, kdo hledá inspiraci na nové pokrmy nebo kdo potřebuje překonat stresující začátky prvních jídel se svými dětmi. Tato kniha nabízí stejně snadné recepty jako předchozí tituly Annabel Karmel – ideální pro ty z nás, kdo bojujeme s časem, ale přesto chtějí poskytnout dětem výživné jídlo.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Rodina , Zdraví

Vydáno: , Anag
Originální název:

Baby Meal Bible


více info...

Přidat komentář

MagicKleeo
24.01.2021 2 z 5

Kniha mě příliš nezaujala. Začátky v jídle u kojenců jsou jasné. Jak to u zahraničních autorů bývá běžné, pracují se svými surovinami a recepty, které u nás třeba nejsou tak časté. Z toho důvodu je pro mne mnoho receptů ne zrovna použitelných. Na druhou stranu když je maminka kreativní, vše se dá upravit na míru rodiny :-)

Arsi007
12.02.2017 2 z 5

Knihu jsem si naštěstí půjčila jen v knihovně. Jaké překvapení bylo, když jsem našla uvnitř recepty, do kterých patří několik lžic kečupu, sójové omáčky, worcestru, vinného octa a chilli omáčky - a to v jednom jídle. Také je tam spousta na oleji smažených (v oleji utopených) jídel. Já vám nevím, ale recepty pro batolata si tedy představuji trochu jinak. Navíc pyré z platýze a s batáty nebo spoustu variací tresky nejsou podle mě vzhledem ke špatné dostupnosti (čerstvosti) pro české vaření vhodné. Abych ale jen knížku nehanila tak se mi moc líbí předmluva a úvod, kde jsou informace o tom, jak začít s příkrmy, která jídla jsou nevhodná atd.


Kniha Bible dětských pokrmů je v

Přečtených7x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x