Ben a Maxová

Ben a Maxová https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169580/bmid_ben-a-maxova-169580.jpg 3 12 3

Ben a Maxová série

1. díl >

Příběh rozhlasové moderátorky Mileny Maxové, do jejíhož klidného života s přítelem Dušanem vtrhne jako lavina její divoký kolega Ben. I když se od prvního setkání vzájemně nesnášejí, život je staví před celou řadu překvapení a vtipných situací, které mnohdy řeší dynamickými a jiskřivými slovními půtkami. Převrátí toto setkání jejich životy naruby? Kdo pronásleduje Milenu? Čím ji Ben šokuje? Příběh o tom, že i když jsme často zmatené a nejisté, ta pravá láska si nás přesto najde.... celý text

Přidat komentář

Andy NR
18.08.2013

Kniha je super a o jej úspechu svedčí aj to, že keď som ju u nás v Nitre zháňala, bolo to dosť ťažké, a to len dva týždne po vyjdení. Všade na kúpaliskách som ju videla babám, myslím, že redakcia EMMA na leto nemohla urobiť nič lepšie, než osloviť v súčasnosti najvychytenejšiu a modernú autorku J. Benkovú a urobiť s ňou netradične až dva diely tejto knižky a priložiť k časopisu. Neskutočne si tým tento časopis podporil predaj.

jajusa7
27.07.2013

Absolútny odpad !Postavy sú síce zaujímave ale dej je nezaujimavy k ničomu nevedie cely dej sa len urcitym spôsobom tiahne.Najhoršia kniha akú som kedy čítala.


danuska
18.07.2013 odpad!

Tato kniha je uplne dno slovenskej literatury. Nezazivne, plne klise. A ked som sa docitala, ze autorka bola vitazkou ankety za rok 2012 v Martinuse...
Asi to nie je dobry napad pisat knihy ako darcek k casopisu, lebo kvalita je velmi uboha nasilu product placement v texte.

Kniha Ben a Maxová je v

Přečtených15x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chystám se číst6x
Chci si koupit10x