Smrtící odkaz

Smrtící odkaz https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380631/bmid_arrow-smrtici-odkaz-PsT-380631.jpg 3 11 2

Arrow série

< 3. díl

Dosud nevyprávěný příběh, přemosťující 5. a 6. sérii ARROW, exkluzivně v tomto románu! Během ničivých následků páté série musí tým Arrow znovu nastoupit na svou misi na záchranu Star City. Ti, kteří přežili Chaseho past na Lian Ju zjistili, že tam jeho plány neskončily. Pokud jeho odkaz nebude zastaven, zemře bezpočet dalších. Spoluautory knihy jsou producenti seriálu Arrow, Marc Guggenheim a James R. Tuck.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Thrillery , Fantasy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Arrow - Fatal Legacies , 2018


více info...

Přidat komentář

xflori01
26.02.2019 3 z 5

Generace zmijí byla mnohem lépe napsaná. V tomto díle autor sice umí pracovat s postavami ze seriálu, takže si je zase umíte naživo představit, ale knížce chybí jakékoli drama a zápletka. Autor postavy posílá z jedné akce do druhé, vyžívá se v líčení bojových scén, ale jakékoli napětí knížce chybí. O nějakou gradaci se sice autor pokouší, ale nejde mu to a všechny "odhalení" mi přišly jen jako důvodem, aby mohl psát další bojové scény. Číst se to dalo, knížka je malá, takže na odpolední rozptýlení dobré, ale už se k ní nevrátím.

SarahBishop
05.02.2019

Proč ten kdo to překládá jedny krycí jména ( White Canary, Mr. TERRIFIC) překládá a jiná ne..proč..a o skloňování jmen ani nemluvím. Dějově nejlepší ze 3 Dílů o tom žádná ale ten překlad..


Štítky knihy

superhrdinové Arrow

Autorovy další knížky

James R. Tuck
americká
2018  67%Smrtící odkaz
2024  100%Venom: Smrtonosný obránce

Kniha Smrtící odkaz je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce53x
Chystám se číst15x
Chci si koupit12x