AirWolf

AirWolf https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281600/bmid_airwolf-W1m-281600.jpeg 4 5 2

Představ si, že žiješ dva životy. Že když jdeš spát, žiješ jeden život a když usneš, vlastně se probudíš do druhého života. Pořád jsi to ty, ale který svět je skutečný a který je sen? AirWolf právě tohle prožívá. Jednou je ve vesmíru jako konzultant za planetu Zemi vedoucí mezigalaktický obchod, který se dostane do podivného zvratu událostí. V druhé realitě je obyčejným mladým mužem, který prožívá běžný život se svou manželkou. Tedy až na jednu drobnost… Každý den je neděle. Pořád ta stejná neděle dokola a dokola. Jediný způsob, jak záhadnou smyčku událostí rozmotat, je se ponořit ještě hlouběji. A co člověk najde, když jde hlouběji? Najde střípky pravdy, kterou možná nechtěl znát. Ale bez ní by nemohl pokračovat dál. Máš odvahu začít číst?... celý text

Žánr:
Literatura česká , Sci-fi

Vydáno: ekniha , Greenberg
více info...

Klarkah1
Klarkah1
14.02.2018 5 z 5

Kniha mě velice bavila, nechala jsem se strhnout dějem a opravdu jsem si děj vychutnala. Sci-fi je můj šálek kávy. :)

hoopoo
hoopoo
23.02.2016 2 z 5

Zajímavý nápad. Dvě postavy v jedné, které se mění usnuím. První James, který prožívá stále stejnou neděli, stejný okamžik probuzení zvukem rozbitiého hrnku. Na druhé straně AirWolf, osoba, který má rozhodnout velký obchod mezi planetou Zemí s mimozemšťany, Země dostane neomezený zdroj energie za cenu tří neznýmámých prvků. AirWolfůs svět stále pokračuje, obchod se zdá být komplikovaný, poté únos a tak dále a ta dále.
K mému hodnocení. Ze začátku mě to docela bavilo, ale postupem času mi to začlo připomínat Osmý svět od Marcely Remeňové, děj se rychle měnil a celkově situace kolem našeho hrdiny.
Být mladší (ehm, teenager) tak mě to možná baví a dám více hvězdiček. Asi jsem na to teď už starej, takže za mě jen 2.


Autorovy další knížky

Charlie Greenberg
česká, 1989
2014  60%Legendy Atalien
2015  64%Kartář
2020  47%Nádherné Nedostupné Ženy
2013  63%Cesta mistra meče
2016  76%AirWolf

Kniha AirWolf je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x