Afirmace

Afirmace https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343409/bmid_afirmace-XKd-343409.jpg 4 56 8

V říjnu 2010 jsem založil na facebooku stránku Afirmace, kam jsem začal překládat obrázkové karty od Louise L. Hay. Jenže karty brzy došly, a tak jsem začal psát své vlastní texty, každý den jeden. Postupem času se Afirmace staly nedílnou součástí mého života a podle všeho i každodenní dávkou inspirace pro tisíce facebookových uživatelů. Za ty roky jsem dostal nesčetně žádostí, abych udělal z afirmací knihu. Tuto knihu právě držíte v rukou. Nechť v ní najdete radost, útěchu, povzbuzení či potvrzení toho, co už hluboko uvnitř sebe dávno víte. S láskou, Honza... celý text

Přidat komentář

Elea
15.10.2023 5 z 5

Perfektní kniha, ke které se určitě budu vracet.

knihomolka1197
04.06.2023 5 z 5

Úžasná kniha. Životní moudra, pravdy a rady, které pomohou, potěší a otevřou oči.


ditul
29.01.2023 5 z 5

Malá knížečka plná pěkných mouder.
*Pokud naše srdce upřímně touží po spřízněné duši, po životním partnerovi, život nás svede dohromady. Ale abychom životního partnera našli, nesmíme ho hledat, jinak ho přehlédneme. Pokud se cítíme nešťastní, protože jsme sami, najdeme takového člověka, s kterým se budeme dál cítit nešťastní. A jestliže lamentujeme, že nemáme nikoho, kdo by nám dával lásku, pak nejsme schopni sami sobě dávat lásku, a nemůžeme doufat, že najdeme někoho, kdo toho schopen bude. Pouze až budeme spokojeni a šťastní sami se sebou a pochopíme, že ke štěstí nikoho druhého nepotřebujeme, objeví se někdo druhý a naše štěstí zdvojnásobí.

Danago
08.04.2021 5 z 5

Určitě kniha , kterou přečte bez problémů úplně každý. Co stránka to krátká moudrost , myšlenka , podnět. Něco už určitě budete znát, ale není na škodu si tyto moudra připomenout. A brát život s větší lehkostí a nadhledem.

VeruMalfoy
26.11.2020 5 z 5

Krásná, pozitivně naplňující knížka. u této knížky si odpočinete, zjistíte, že vše je tak jak být má a třeba začnete brát život s větší lehkostí. :)

Shirlei
15.09.2020 5 z 5

Opět skvělá knížka od tohoto skvělého autora. Plná velmi moudrých afirmací, které mají rozhodně hlubokou myšlenku a dají vám zajímavé podněty k zamyšlení a úvahám o životě.

Jandýs
31.05.2020 3 z 5

Udělat knížku nebo brožuru z afirmací není podle mne špatný tah. Jenže jsem měla u této knížečky pocit, že jsem jich už hodně podobných četla od jiných autorů.. že jsou jen nepatrně pozměněny.
Dobře zapamatovatelné a vhodně sestavené slova do vět, do citátů a hesel, mohou mít opravdu významnou moc, takže pokud přináší pozitivní náladu a sílu, pak je to jedině dobře a je fajn si to jednou za čas připomínat opakovaným čtením.

Dukatka
05.09.2017 5 z 5

Velmi inspirativní kniha. Je to souhrn z facebookových stránek.