A Scandal in Bohemia

A Scandal in Bohemia https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151372/a-scandal-in-bohemia-mDs-151372.jpg 4 40 3

Povídka od světoznámého spisovatele Arthura Conana Doyle je ve zjednodušené verzi doplněna českým překladem. Zjednodušená verze světově povídky Sherlock Holmes – Skandál v Čechách od anglického spisovatele Arthura Conana Doyla je určena pro mírně pokročilé studenty anglického jazyka. Jejím účelem je především rozšířit slovní zásobu, ale také schopnost rychle a bezpečně porozumět mluvené angličtině. Kniha je formálně sestavena tak, aby studentovi umožňovala co největší komfort při tomto stylu učení. Obsahuje: * český překlad na protější/levé straně od anglického textu * kontrolní otázky, jak jste porozuměli anglickému textu * okomentované zajímavé gramatické jevy * slovníček s fonetickým přepisem na konci knihy Na audio CD najdete povídku v angličtině namluvenou rodilým mluvčím. Můžete tak text poslouchat a zároveň kontrolovat psaný v knize. Zjistíte, že učení hrou vám umožní zapamatovat si mnohem více, a hlavně je radostné i zábavné!... celý text

Přidat komentář

konicekbily
29.12.2017 5 z 5

Velice pěkné počtení pro milovníky klasických detektivních příběhů, tady těch téměř úplných jedněch z prvních a rád se vracím ke knihám autora.

Jury
23.02.2016 5 z 5

Skandal v cechach je supr povidka na klidne dopoledne...doporucuju...oddechovka :)


jh666
01.11.2013 5 z 5

Tři skvělé povídky z pera A. C. Doyla. Popis Čech z titulní povídky je sice docela zavádějící, ale to nebrání požitku ze čtení. Druhá povídka sice neobsahuje nijak závratnou záhadu (na řešení jsem přišel asi po 10 stránkách), ale třetí povídka je opět vynikající.
95%