Barvy smyslnosti

Barvy smyslnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176520/80-dni-barvy-smyslnosti-176520.jpg 2 152 45

80 dní série

1. díl >

Trilogie 80 DNÍ je barvitý provokativní příběh erotické touhy, smyslnosti a naplnění. Rozešla by se mladá žena s přitažlivým, slušně situovaným mužem, který už možná pomýšlí na založení rodiny? Patrně ne. Summer se však nedá vtěsnat do navyklých přihrádek, chce najít sama sebe a touží po partnerovi, jenž ji přijme celou i s její submisivní smyslností. Hudba totiž této houslistce k erotickému naplnění nestačí. Když jí výtržníci v metru zničí housle, překvapivě ji osloví neznámý muž, kterého fascinuje její rudovlasý zjev. Nabídne jí nové, drahé housle pod podmínkou, že mu zahraje nahá. Chemie mezi Summer a Dominikem všechno zařídí po svém a rozvine divoký příběh žádostivosti plný úskalí a prudkých zvratů, v němž žena postupně odhazuje zábrany, aby prozkoumala nejvzdálenější končiny svého já. Honba za slastí si ale žádá svou daň z bolesti a vztah vyrostlý z vášně a netradičního sexu přináší problémy. Má budoucnost, anebo potrvá jen pár týdnů?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Leda
Originální název:

Eighty Days Red , 2012


více info...

Přidat komentář

Fidibus
19.02.2024

(SPOILER) Nečekejte žádnou slaďárnu, je to příběh o objevování bdsm a mantinelů sexu ve spojení s hudbou. Dominik to v ní objeví a spustí a Summer se musí poprat sama se sebou, aby zjistila, co chce a co už je moc.
Celkem zajímavě napsané, originální zápletka s koncertem. Tématicky ne pro každého...

MirrorIsis
10.01.2023 3 z 5

Na prvních stránkách jsem měla dojem, že čtu pana Párala...pak se děj přehoupl trochu jinam. Vadilo mi přeskakování z jedné postavy do druhé prakticky bez varování, jakéhokoliv oddělení, takže až po několika větách člověk pochopil, že je zrovna úplně jinde...


kubakubikula
22.02.2018 5 z 5

Kniha se mi libila,nic jsem od ni nečekala, takže jsem byla velice mile překvapená. Nevylucuji,ze se k ní někdy zase vrátím

Jája92
03.02.2018 odpad!

Proboha, už když jsem si ji půjčovala v knihovně, byla jsem přesvědčená, že to bude další z těch hrozných knih alá 50 odstínů šedi. Samozřejmě jsem se vůbec nemýlila. Fakt škoda si půjčovat více dílů.

aneta147
08.12.2017

Nechutné , zvracené, hloupé a nevkusne
Tak tuto knihu nejlépe popsat.

Pejuška
22.10.2017 3 z 5

Tak nějak nevím, jak knihu ohodnotit. V určitých chvílích se mi kniha i líbila, ale na druhou stranu mi přijde nechutná, každej s každým. Možná bych tuhle sérii ukončila již prvním dílem, kdy konec byl otevřený, a člověk si mohl sám domyslet, jak by to skončilo.

Petruska200
28.06.2017 odpad!

nejvetsi blobost co se mi doposud dostala do ruky

kik68
31.05.2017 odpad!

Tak další kniha, kterou asi nedočtu. No já fakt nevím co k tomuhle "dílu" napsat. Nejsem vůbec prudérni typ, takže mi námět knihy a její sexuální obsah vůbec nevadí, spíš naopak. Ale horší už je to v tomhle případě se stylem psaní. Poprvé mě vůbec nezajímá co si myslí Dominik a ona to tam nacpe. Střídání vyprávění mě vyloženě štvalo a tak jsem to za půlkou knihy vzdala. No, možná tomu dám ještě šanci a dočtu to, ale to mě bude stát hodně přemlouvání.
S určitostí vím, že druhý a třetí díl vynechám a je mi jedno jak to skončí.

EvikU.
06.04.2017 2 z 5

Z erotických knih je tato slabší. Je to ale o názoru a někomu se líbit může. Dávám 2 hvězdičky, protože ne vše bylo děsné, některé momenty v knize se mi líbily.

bara9550
16.03.2017 1 z 5

Děsný.

nejhnusnější moment knihy je, když čtete, popis orálního sexu, kdy má hlavní hrdinka zavázané oči.. střídají se u ní různí slizouni a ona má v ústech pachuť moči.
Really?
chce se mi zvracet.

smaille
24.11.2016 2 z 5

Přiznám se, že je to druhá kniha v životě, kterou jsem nedočetla. Skončila jsem někde u Dominikova výletu do Říma, kde skočil do postele s první ženskou, se kterou tam promluvil. Neříkám, že je to naprostý odpad, pro některé lidi může být působivá, pro mě ne.

aninka.b
29.09.2016 4 z 5

Nesouhlasím s tak nízkým hodnocením knihy. Ano, kniha je v mnohým případech vulgární, komu se to nelíbí, ať to nečte. Ale jsou tam i zábavné chvíle, napětí, děj atd. Za mě dobré, ráda si přečtu i další díly.

Mellisek
26.08.2016 1 z 5

Můj druhy záporný komentář.. K tomu co jsem kdy četla! ANO ORIGINÁLNÍ by kniha byla. Je otevřená a reálná pro tuhle skupinu lidí perverznost - submisivita / otroctví.. ALE pro klasikého člověka to nic není. Ehm, takto kdybych měla rada tento tyo sexu jistě bych to ocenila ale jelikož se mi podrobení a otroctví příčí tak je mi z toho na blití. Nesnáším nedočetlé díly ale prvně si další nepřečtu.

dorkas
17.08.2016 1 z 5

zvrhlé, perverzné, úchylné, pošahané... a hlavne nudné!

neprepracované, nereálne a pritiahnuté za vlasy... napadá ma ešte toľko negatív, ktorými by sa táto "kniha" dala opísať

Karolína18
02.01.2016 1 z 5

Už vážně končím s knihami se špatným hodnocením, protože je zřejmé, že jejich nízké procento oblíbenosti je velmi oprávněné. Nesporná výhoda této knihy - oproti ostatním odpadům v tomto žánru - byla v tom, že se to dalo číst. Jinak se ale jednalo o holý nesmysl. Kdybych tento příběh nečetla, nic by se nestalo a to je - podlé mého - nejhorší vlastnost, kterou může kniha mít. Přesto formu psaní nelze úplně odepsat.
O tom, že bych se dala do pokračování, nemůže být ani řeč.

Veronika.C
13.09.2015 1 z 5

Tak to jsem opravdu nečekala .... opravdu hrůza. Knihu jsem dočetla jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy ale vůbec se mi to nelíbilo ... hlavní hrdinka byla hrozná, některé scény nechutné ... horší knihu jsem snad nečetla

Ewik
11.08.2015 odpad!

Nesmyslné, nudné a oplzlé. To je asi vše, co lze ke knize říct. Autorka se nejspíš snažila o něco podobného ve stylu 50 SOG, ale spíš to vypadalo, že by sama potřebovala vyhledat pomoc odobrníka.
Jsem ráda, že jsem si knihu pouze půjčila, protože koupi bych si dlouho vyčítala. Další díly? Ani omylem!!
Mám pocit, že v té slavné Americe je každý brak beststellerem, což mi přijde dehonestujcí vůči opravdu bestsellerovým autorům.

jitka7
14.06.2015 odpad!

Četla jsem, četla a četla a pořád čekala na nějaký smysluplný děj, na něco, kde si řeknu: už se to rozjelo a byla jsem na konci a ono nic.... a tak jsem si říkala, že zkusím ještě další díl......... tohle vůbec nedoporučuji - je to ztráta času

NiNo
18.05.2015 odpad!

Prakticky žádný děj a až na závěr nulová romantika. Místy vyloženě nechutné scény, nesmyslné mezery v "příběhu" a prapodivné střídání vyprávěcích stylů. Hlavní hrdinka by potřebovala psychiatra a o hlavním hrdinovi jsme se toho moc nedozvěděli. Celkově mišmaš bez nápadu a navíc více než podprůměrně zpracovaný. Ke čtení dalšího dílu mě nikdo nepřinutí!

Lenka.Vílka
04.04.2015 2 z 5

Nevadi mi, ze tam nebyla zadna romantika (az budu mit chut na romantiku, prectu si Sparkse), ale od kapitoly sedm se ze me stal nevdecny ctenar. Do te doby se odehravalo neco, co bych nazvala ocekavanim (z me strany) a potom puf (prisel na radu sex) a kniha byla otravna. Kdyby to nebylo alepon dobre napsane, nectu dal (pak jsem preskakovala). Dalsi serie, kterou jsem hrdine zkusila, ale druhy dil ke stesti nepotrebuju...natoz treti...

Autorovy další knížky

2013  48%Barvy smyslnosti
2013  54%Barvy dychtivosti
2013  56%Barvy naplnění

Kniha Barvy smyslnosti je v

Právě čtených3x
Přečtených259x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce130x
Chystám se číst60x
Chci si koupit12x
dalších seznamech6x