3. kniha, která má na Databázi knih méně než 500 hodnocení


Lenka.Vílka 23.12.2016 v 22:46:12

Co takhle 31.12.2017 projet své přečtené knihy (klidně v práci, zabíjí se tím dvě mouchy jednou ranou, sorry já budu v práci, ostatní mohou už 29.12.2017) a přidat, co se jako první bude hodit?! Jenom nebrat knihu s 499 hodnoceními. Náhoda je svině.

Gerty 25.12.2016 v 00:17:18

Třeba tyhle dvě knihy mám moc rád, ale nikdo je příliš nečte:
John Crompton: Život pavouka
Marcel Safír: Hmyz je docela jiný

martas1907 25.12.2016 v 23:18:10

Lukáš Pazdera- Láska v Česku

Gigy 26.12.2016 v 12:56:54

Affinity Konar - Mischling :)

foxi.bookoholic 26.12.2016 v 14:20:23

Slade House (Dům za zdí) - David Mitchell

Klárkka 26.12.2016 v 18:54:59

Jak poznám,že má kniha méně než 500 hodnocení?

eraserhead 26.12.2016 v 18:58:29

Klárkka - Klikneš na nějakou knihu a pod jejím procentním hodnocením je zmíněn počet jejích hodnotitelů.

Klárkka 26.12.2016 v 19:09:56

eraserhead- Děkuji a kde je napsáno procentní hodnocení?

ritterqa 26.12.2016 v 19:19:04

?? Přece na profilu knihy vpravo nahoře je hodnocení knihy v procentech.

Atuin 26.12.2016 v 20:37:15

ritteqa - A pod tím je počet hodnocení

sarka8135 27.12.2016 v 00:09:21

Boris Vian - Podzim v Pekingu

SpiritErised 27.12.2016 v 13:03:17

Sarah J. Maas - Dvůr trnů a růží

Lokina 27.12.2016 v 17:51:59

Sophia Jordan - Útěk (Drakie 2)

Jarka59 27.12.2016 v 22:22:35

Dáma s tajemstvím,od: Mary Jo Putney

kamibe 28.12.2016 v 01:14:07

Právě jsem napsala komentář k Vánoční koledě a zjistila, že má 392 hodnocení. Takže trojku mám splněnou :-)

Lenka1386 28.12.2016 v 08:21:28

Já si dám novinku z roku 2016 - Osudy a běsy. Hodnocení má málo a dost rozporuplné, tak uvidím, na jakou stranu se přidám...

Romanka89 28.12.2016 v 09:18:00

kambie: nechci rejpat, ale výzva 2017, ne 2016, ale každého věc jeslti už řadí knihy přečtené ke konci roku 2016 :)

Jarka59 28.12.2016 v 15:44:36

Taky si myslím,že by to měli být knihy přečtené až v roce 2017

Lucy-Verča 28.12.2016 v 18:23:13

Dvůr trnů a růží - Sarah Janet Maas

FlLys 28.12.2016 v 19:22:16

http://www.databazeknih.cz/knihy/jahody-se-slehackou-109704

Jahody se šlehačkou od Hany Proškové, příjemná detektivka na oddechnutí, rozhodně pro mě přínosnější, než tak dnes oblíbené severské detektivky.

alexvera 29.12.2016 v 12:30:42

doporučuji http://www.databazeknih.cz/knihy/rudy-usvit-rudy-usvit-289422
nebo http://www.databazeknih.cz/knihy/yorr-n-yorr-n-poutnik-260466

Obě tyto knihy jsou naprosto skvělé a bohužel o nich málo z vás ví.

tonygomez 29.12.2016 v 15:36:53

Moře - Banville

Mermaida 29.12.2016 v 19:06:35

Nikaella + zuzik1428
Taky by mě to zajímalo..
Ostatně ve výzvě pro letošek (2016) byla kniha ze žebříčku 100 nejlépe hodnocených knih.. - zkopírovala jsem si seznam na začátku roku a teď někdy v polovině prosince a lehké změny tam byly. (Seznam bohužel už nemám).
Takže i jak uvádí Katuska88 knihy které jsou třeba teď nové a mají málo hodnocení mohou za ten rok vystoupat.

Vložit příspěvek
1 2 3 4 5 6 Konec