Deset malých nadechnutí diskuze

Deset malých nadechnutí https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232427/bmid_ten-tiny-breaths-deset-malych-nadec-BSE-232427.jpg 4 750 152

Deset malých nadechnutí série

1. díl >

Po tragické autohavárii, která ji připravila najednou o rodiče, přítele a nejlepší kamarádku, prchá Kacey se svou mladší sestrou Livií z Michiganu do Miami, aby tam začala nový život. Podaří se jí vybudovat novou existenci? Zbaví se trýznivých vzpomínek, které ji nepřestávají pronásledovat? A dokáže odolat záhadnému sousedovi z bytu 1D? Už sama skutečnost, že autorka K. A. Tucker vydala první knihu jako šestiletá, je zárukou poutavého a zajímavého čtenářského zážitku.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Ten Tiny Breathes , 2012


více info...

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

Karolína18
01.12.2015 3 z 5

Také nechápu vysoké hodnocení, protože jediné slovo, které mě při myšlence na tuto knihu napadá, je: hloupá. Nehledě na to, jak průhledná je hlavní zápletka, nemůžete si zde oblíbit ani hlavní hrdiny. Trent u mě skončil v té chvíli, co se mi potvrdila domněnka, že se vlastně jedná o Cola. To ale neznamená, že mi nevadil už předtím, když nutil Kace, aby šla na skupinové sezení.
Kacey jsem měla ráda jako tu drsnou sarkastickou holku, co se ničeho nezalekla, ale jakmile se proměnila ve vystrašenou chudinku, začala mi lézt pekelně na nervy. Štvalo mě, jak byla najednou na Trentovi závislá. No, jak jinak by se dalo vysvětlit, že se vše vrátilo do starých kolejí, jakmile se ukázal po třech týdnech, kdy o sobě nedal vědět, a podal jen celkem nijaké vysvětlení? To jsem si říkala: A tohle jako stačí?
Nebudu zabíhat do morálního kontextu, to ať si každý přebere sám.
Abych ale jenom nekritizovala, musím říct, že mě hlavně ze začátku bavilo pubertální pochichtávání, které mě při čtení přepadalo.